صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چگونگی استفاده موثر از فضای مجازی در جهت افزایش سرانه مطالعه در کشور

۲۷ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۴:۵۱
کد خبر: ۵۶۸۳۹۹
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
نویسنده کتاب «فرنگیس» گفت: مشارکت نوجوانان در فضای مجازی با سلفی‌هایی که از خود با عنوان حضور در مراسم هفته کتاب می‌گیرند و به انتشار می‌گذارند در توسعه و ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی تاثیر بسیاری دارد که نمی‌توان نادیده گرفت.
مهناز فتاحی نویسنده کتاب «فرنگیس» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون تاثیر هفته کتاب بر سرانه مطالعه در کشور گفت: وجود هفته‌ای به نام هفته کتاب قطعا رویکردی ارزشمند است همچنین برگزاری جشنوار‌ها و همایش‌هایی که بتوانند به ترویج کتاب و کتابخوانی بپردازند و بر سرانه مطالعه در کشور تاثیر بگذارند موثر خواهد بود. 

نویسنده کتاب «قلب کوچک سپهر» در همین راستا ادامه داد: هفته کتاب زمانی مناسب برای یادآوری ارزش و اهمیت کالایی به نام کتاب است و از آنجا که تکرار همواره زمینه را برای تاثیر در ذهن مخاطب فراهم می‌کند لذا می‌توان امید داشت که افزایش سرانه مطالعه در کشور را به دنبال داشته باشیم.
فتاحی به تاثیر پیشرفت تکنولوژی در کشور اشاره و ابراز کرد: پیشرفت تکنولوژی و فضای مجازی زمینه تحولات چشم‌گیری را ایجاد کرده، استفاده بهینه از این فضا رویکردی مهم است و چنانچه برای توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی از آن استفاده شود تاثیری شگرفی بر جامعه خواهد گذاشت.

وی اظهار کرد: هرچند در جامعه بخاطر استفاده نادرست و عدم اطلاع از فرهنگ استفاده صحیح از فضای مجازی جوانان بیشترین زمان خود را در این فضا به هدر می‌دهند اما باید توجه کنیم که استفاده درست از فناوری و توجه به کتب‌ در فضای مجازی رویکرد‌ ارزشمندی است.

نویسنده کتاب «اردیبهشتی دیگر»  لزوم توجه به برگزاری هفته کتاب را مورد بررسی قرار داد و تصریح کرد: هفته کتاب با برگزاری برنامه‌های متعدد می‌تواند توجه افکار عمومی را به خود جلب کند، اجرای اید‌ه‌های خلاقانه در کنار مشارکت جامعه می‌تواند به استقبال مردم بی‌انجامد.

وی به برنامه‌های کانون فرهنگی کودکان و نوجوانان اشاره و ابراز کرد: طرح‌های یکساله برای کودکان و نوجوانان در قالب برنامه‌های خلاقلانه در قالب تکنولوژی و فضای مجازی رویکردی است که در برخی از دستگاه‌ها و سازمان‌ها برای توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی به مرحله اجرا گذاشته شده است.

این نویسنده کتاب به استفاده مناسب ار فضای مجازی در جهت ترویج کتاب و کتاب‌خوانی توسط نوجوانان خاطرنشان کرد: در برخی موارد مشارکت نوجوانان در فضای مجازی با سلفی‌هایی که از خود با عنوان حضور در مراسم هفته کتاب می‌گیرند همچنین فیلم‌هایی که با موضوع هفته کتاب به واسطه تکنولوژی جدید و یا حتی با گوشی‌های تلفن همراه تولید می‌کنند و به انتشار می‌گذارند در توسعه و ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی تاثیر بسیاری دارد که نمی‌توان نادیده گرفت.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *