صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

محافظه کاران انگلیس به پرداخت رشوه به حزب برگزیت متهم شدند

۲۵ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۴:۴۹
کد خبر: ۵۶۸۳۹۰
پلیس انگلیس می‌گوید تحقیقات در مورد رشوه حزب محافظه کار به حزب برگزیت برای انصراف از شرکت در انتخابات سراسری را با پیگیری می‌کند.
به گزارش گروه بین الملل ؛ خروج انگلیس از اتحادیه اروپا پس از موفقیت همه پرسی خروج ۲۰۱۶ سبب رقم خوردن تحولات عمده‌ای در عرصه داخلی این کشور شده است.
 
فرآیند برگزیت که تاکنون ۲ کابینه انگلیس را از قدرت به زیر کشیده، سبب شد «بوریس جانسون»، نخست وزیر انگلیس، درخواست برگزاری انتخابات زودهنگام را با هدف کسب اکثریت در وست مینستر مطرح کند.

برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانی در انگلیس به درخواست جانسون در روز‌های اخیر سبب تشدید اختلاف‌ها و دعوا‌های سیاسی در این کشور شده است. اما بمب خبری انتخابات پارلمانی ۱۲ دسامبر (۲۱ آذر)، روز شنبه منفجر شد.

پلیس انگلیس که پیشتر از تعهد به تامین امنیت نامزدهای انتخابات پارلمانی خبر داده بود، روز شنبه اعلام کرد تحقیقات در مورد ادعا‌های مطرح شده در مورد پیشنهاد حزب حاکم «محافظه کار» به مقام‌های ارشد حزب «برگزیت» برای انصراف از شرکت در انتخابات را آغاز کرده و با جدیت ادامه می‌دهد.

یکی از اعضای حزب «کارگر» و از مقامات ارشد پیشین انگلیس در نامه‌ای به پلیس «متروپولیتن» خواستار تحقیق در مورد "ادعا‌های بسیار جدی" اخیر برای حفظ اعتماد عمومی به درستی انتخابات شد.

«نایجل فاراژ»، رئیس حزب برگزیت مدعی شده حزب محافظه کار مکررا به وی پیشنهاد کرده که با گرفتن کرسی در مجلس اعیان از حضور در انتخابات پارلمانی پیش رو انصراف بدهد.

• بیشتر بخوانید:

به اذعان فاراژ حزب حاکم در پی دریافت جواب رد از سوی وی، به سراغ سایر مقامات ارشد حزب برگزیت رفتند.

«بوریس جانسون»، که برای اجرایی کردن وعده خود مبنی بر عدم تمدید مهلت خروج و تصویب توافق خود با اتحادیه اروپا به رای پارلمان نیاز دارد و به همین دلیل پارلمان پیشین را منحل کرد، این ادعا را رد کرد.

این در حالی است که انصراف فاراژ و دیگر نامزد‌های این حزب از حضور در انتخابات این ادعا را تقویت می‌کند.

۶۵۰ حوزه انتخابیه در انگلیس در رای گیری مجلس عوام این کشور برای دریافت آرا ۴۷ میلیون رای دهنده ثبت شده، فعال خواهند بود.

۵۳۳ کرسی مجلس از آن انگلیس، ۵۹ کرسی متعلق به اسکاتلند، ۴۰ کرسی متعلق به ولز و ۱۸ کرسی به ایرلند شمالی اختصاص دارد و داشتن ۳۲۶ کرسی در پارلمان برای تشکیل کابینه مورد نیاز است.

نتیجه انتخابات انگلیس روز ۱۳ دسامبر (۲۲ آذر) اعلام خواهد شد.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *