صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فشار عربستان بر فعالان توییتری منتقد با هدف تبلیغات برای محمد بن سلمان

۲۵ آبان ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۰:۱۵
کد خبر: ۵۶۸۳۴۶
یک فعال توییتری منتقد رژیم سعودی و از نزدیکان جمال خاشقجی که هدف عملیات جاسوسی عربستان قرار گرفته، طی یادداشتی در روزنامه واشنگتن پست، جزئیاتی از اقدامات ریاض در سرکوب و ارعاب منتقدان را برملا کرده است.

به گزارش گروه بین الملل ؛ به تازگی ۲ کارمند پیشین شبکه اجتماعی توییتر به فروش اطلاعات شخصی کاربران در ازای پول و جاسوسی برای عربستان متهم شدند.

این اتهام‌ها در شهر سان فرانسیسکو و از طریق شکایت علیه این ۲ نفر و نیز فرد سومی که در این ماجرا مشارکت داشته، علنی شد.

این افراد به همکاری با عربستان در زمینه تهیه اطلاعات شخصی کاربران سعودی توییتر از جمله منتقدان رژیم این کشور متهم شده‎اند.

نام «احمد ابوعلی»، شهروند آمریکا و «علی الزباره»، شهروند عربستان و نیز «احمد المطیری» به عنوان واسطه میان این ۲ نفر در این پرونده مطرح شده است.

«عمر عبدالعزیز»، از منتقدان عربستان سعودی، که هدف این عملیات جاسوسی قرار گرفته، طی یادداشتی در واشنگتن پست می‌نویسد: تمامی این موضوع یک کمپین هماهنگ شده برای آزار و اذیت بود. عربستان سعودی از نرم‌افزار‌های جاسوسی شرکت اسرائیلی «ان. اس. او» استفاده کرده و تلفن همراه من را هک کرد تا به پیام‌های رد و بدل شده با «جمال خاشقجی» در زمانی که با او در توییتر علیه رژیم عربستان فعالیت می‌کردیم دست پیدا کند.

بیشتر بخوانید:

این فعال سعودی می‌افزاید: دولت عربستان سعودی از هر تاکتیکی برای خارج کردن من از این پروژه استفاده کرد؛ دوستان و خویشاوندانم را بازداشت کرد تا من را تحت فشار قرار دهد، آن‌ها برادرانم را زندانی کردند و از آن‌ها خواستند، من را متقاعد به توقف کمپین داوطلبانه‌مان کنند. جمال خاشقجی از این موضوع شوکه شد و از من خواست تا در این باره سخنی نگویم.

این گزارش با اشاره به گستردگی استفاده از توییتر در عربستان سعودی، می‎افزاید: با روی کار آمدن «محمد بن سلمان»، توییتر عربستان سعودی به تدریج به پلت فرمی برای تبلیغات او تبدیل شده و اوباش‌های توییتری دولت عربستان وارد این شبکه اجتماعی شدند.

عمر عبدالعزیز می‌گوید که محمد بن سلمان کاربر‌های شاخص توییتر را تحت فشار قرار می‌داد تا پیام‌های او را مورد حمایت قرار دهند و آن‌ها را نشر دهند.

این فعال سعودی در پایان می‌نویسد: بیش از ۳۰ کاربر شاخص توییتر در عربستان سعودی به من گفته‌اند که دولت عربستان با هک کردن موبایل‌های آن‌ها و دسترسی به محتوای آن، این افراد را تحت فشار قرار داده است. ۲ گزینه جلو روی این افراد گذاشته شده است؛ یا برای محمد بن سلمان تبلیغ کنند و یا محتوای خصوصی تولید کنند.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *