صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مظفری: تیم ملی به مشاوره کارشناسان داوری نیاز دارد

۲۵ آبان ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۱:۱۸
کد خبر: ۵۶۸۰۱۲
دسته بندی‌: ورزشی ، فوتبال
نوید مظفری کارشناس داوری گفت: بهتر است فدراسیون فوتبال از داوران با تجربه کمیته داوران، افرادی را انتخاب کند تا به تیم ملی مشاوره بدهند.

نوید مظفری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزشی ، در ارتباط با عملکرد داور سریلانکایی در دیدار تیم ملی فوتبال ایران با عراق و اخراج مسعود شجاعی اظهار داشت: اخراج شجاعی درست بود، اگر او با بازیکن حریف برخورد می‌کرد کارت قرمز مستقیم داشت، اما چون برخورد نکرد، صرفا به خاطر بازی خطرناک، حرکت او یک اخطار داشت. داور بازی هم به درستی کارت زرد دوم را به شجاعی نشان داد و او از زمین بازی اخراج شد.
وی در ادامه در خصوص شرایط داوری این دیدار خاطرنشان کرد: قضاوت بازی ایران و عراق سخت است. اگر داور بخواهد زیاد اخطار نشان بدهد، در ادامه بازی را با چند اخراجی به پایان می‌رساند؛ بنابراین داور در چنین بازی‌هایی باید به طور منطقی از کارت‌هایش استفاده کند. واقعیت این است که تیم ملی فوتبال ما در سال‌های اخیر از داوری ضربه چندانی نخورده، هر چند خودمان دوست داریم این‌گونه جلوه بدهیم که ضربه خوردیم.

این کارشناس داوری پیرامون رفتار بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران در قبال داور تصریح کرد: ما همیشه از رفتار بازیکنان خودمان ضربه خورده‌ایم. در جام ملت‌ها هم بازیکنان بازی را رها کردند تا به داور اعتراض کنند و ما گل خوردیم. در همین دیدار مقابل عراق، مهاجم حریف در محوطه جریمه ما نقش بر زمین شد، اما مرتضی پورعلی‌گنجی به داور اعتراض کرد و بعد هم گفته شد که اعتراضش این بود؛ چرا داور برای عراق پنالتی نگرفته است؟ وقتی داور ادامه بازی داده، بازیکن نباید بازی را رها کند و به اعتراض بپردازد.

مظفری در مورد رفتار‌های بازیکنان ایران در زمین گفت: بازیکنان ملی‌پوشی که در لیگ داخلی بازی می‌کنند، به اعتراض نسبت به عملکرد داوران عادت کرده‌اند، اما عجیب است لژیونر‌ها در تیم‌های باشگاهی خود رفتار‌های اعتراضی به داور ندارند، اما در تیم ملی این رفتار را نشان می‌دهند. بهتر است فدراسیون فوتبال از داوران با تجربه کمیته داوران، افرادی را انتخاب کند تا به تیم ملی مشاوره بدهند.

وی در پایان درباره پرخاشگری بازیکنان ایران افزود: بازیکنان عراق هم به‌اندازه ما به سمت داور می‌رفتند، اما برعکسِ ما که با خشونت به سمت داور می‌رفتیم، آن‌ها با لبخند این کار را انجام می‌دادند. داور هم یک انسان است و وقتی به‌جای خشونت، با لبخند به سمت او بروید، بیشتر می‌توانید روی داور تاثیر بگذارید. متاسفانه بازیکنان ما در زمین پرخاشگر هستند. شما رفتار مسعود شجاعی کاپیتان تیم ملی با داور را دیدید؛ او انگار می‌خواست به داور ضربه‌ای وارد کند! به‌هر حال، واقعیت فوتبال این است که مدیران فدراسیون کشورهای عربی در AFC نفوذ دارند و این‌گونه رفتار‌ها به‌راحتی موجب محرومیت بازیکنان ما می‌شود. نباید به AFC بهانه دهیم تا ما را محروم کند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *