نصیرزاده: تمام نقایصی که در لیگ کشتی فرنگی وجود داشت را به شخصه میپذیرم
وی ادامه داد: در گذشته تنها سینا صنعت ایذه و تیم بیمه رازی از لحاظ مالی با شرایط مناسبتری از کشتیگیران حمایت میکردند اما خوشبختانه در این دوره توانستیم پای حامیان مالی زیادی را به کشتی باز کنیم تا در لیگ برتر تیمداری کنند که این اتفاق میتواند اتفاقی مثبت برای کشتی به حساب بیاید.
رئیس سازمان لیگ کشتی تصریح کرد: از نقاط مثبت در لیگ میتوان به حضور کشتیگیران خوب خارجی اشاره کرد که حضور آنها جذابیت بالاتری به مسابقات بخشیده بود. به طور مثال آرتور شاهینیان که قهرمانی جهانی را در کارنامه دارد در مقابل مهدی فلاح که از تجربه بالایی برخوردار نبود، ۸ بر صفر شکست میخورد و همین مسئله نشاندهنده سطح بالای مسابقات بود.
وی در مورد برگزاری جام باشگاههای جهان گفت: ابتکار خوبی است اما از آنجایی که با محدودیتهایی مواجه هستیم و جامجهانی فرنگی را پیش رو داریم همین مسئله کار ما را مقداری سخت کرده است. البته در کشتی آزاد شرایط متفاوت است و با مسئولان استان خراسان شمالی مذاکراتی را انجام دادهایم که خوشبختانه به توافقات خوبی هم در این زمینه دست یافتهایم. در فرنگی شهر ارومیه برای میزبانی اعلام آمادکی کرده اما با توجه به اینکه در سنوات گذشته باید تمام هزینههای تیمهای خارجی شرکتکننده را پرداخت میکردیم به همین دلیل آمدن تیمهای خوب مقداری سخت است.
رئیس سازمان لیگ کشتی در خصوص بینظمیهای ایجاد شده در جریان فینال کشتی فرنگی توضیح داد: چون میزبان یزد بود و تجربه برگزاری چنین مسابقاتی را نداشت پیشبینی چنین اتفاقاتی را میکردیم. به هر حال نخبگان زیادی در سالن حضور داشتند و تماشاگران به دنبال گرفتن عکس سلفی با آنها بودند و همین امر کار را مقداری سخت کرده بود. میتوان گفت مسئولان استان یزد در این زمینه باید تدابیر بهتری از لحاظ امنیتی در نظر میگرفتند تا این اتفاقات رخ ندهد. در برگزاری این مسابقات نقاط ضعفی وجود داشت و باید تلاش کنیم تا در سالیان آینده دیگر چنین اتفاقاتی را شاهد نباشیم. با توجه به زمان کمی در اختیار داشتیم و مسابقات متعددی که در تمام ردههای سنی برگزار شد، موجب این امر شد تا لیگ را فشرده برگزار کنیم که جزو نقاط ضعف ما به حساب میآید.
نصیرزاده افزود: نیاز به زمان دارد تا کشتی را به سمت حرفهایگری ببریم یعنی ما باید فرهنگ باشگاهداری را در واقع راهاندازی کنیم و اجازه ندهیم هر تیمی در لیگ برتر به راحتی حضور پیدا کند. خیلی از تیمها بودند که برای اولین بار در لیگ حضور داشتند که متاسفانه خیلی از اصول باشگاهداری را رعایت نمیکردند. امیدوارم با مقداری برنامهریزی بهتر این ضعفها را برطرف کرد. سازمان لیگ کارش با لیگ به پایان نمیرسد بلکه ما خیلی زود لیگهای سطوح پایین را فعال خواهیم کرد تا از این طریق کشتی را به دل دانشگاهها و دانش آموزان بکشانیم تا با استفاده از این شیوه رونق بیشتری به کشتی بدهیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: خوشبختانه در لیگ امسال تیمهای زیادی حضور داشتند که این از همه چیز برای ما باارزشتر بود و پیشبینی اینکه چه تیمی قهرمان میشود برایمان سخت بود. کشتیگیران ملیپوش در بین تمام تیمها پخش شده بودند و این را میتوان نقطعه عطفی برای پیشرفت لیگ کشتی دانست. چند سال بود که لیگ به صورت رفت و برگشت برگزار نمیشد و رقابتها در یک جا برگزار میشد، اما در این دوره سعی کردیم مسابقات را در شهرهای مختلف برگزار کنیم. ما هیچ برنامهای نداریم تا تیمهایی که در لیگ حضور داشتند را به حال خودشان رها کنیم و حالاحالاها با آنها کار داریم. البته تمام نقایصی که وجود داشت را به شخصه میپذیرم.