صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نقش سامانه‌های هوشمند در ریشه کنی فساد/ قوه قضائیه با مقاومت مدیران برای ثبت اطلاعات مقابله کند

۲۵ آبان ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۰:۲۲
کد خبر: ۵۶۷۶۳۱
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
کبیری گفت: با راه اندازی سامانه شفاف سازی در تمام بخش‌های کشور می‌توان امیدوار بود که تمام زمینه‌های فساد و تخلف اقتصادی در کشور از بین برود.
محمد جعفر کبیری معاون امور تعاون وزارت تعاون، کارو رفاه اجتماعی در گفت و گو با خبرنگار گروه اقتصاد ، درباره راه اندازی سامانه هوشمند بخش تعاون کشور اظهار کرد: از زمانی که آیت الله رئیسی، رئیس قوه قضاییه نسبت به لزوم شفاف سازی و جلوگیری از تخلف‌های اقتصادی تاکید کردند، بخش تعاون کشور اقدام به راه اندازی سامانه جامع و هوشمند کرد.

وی افزود: معاونت تعاون با راه اندازی سامانه جامع و هوشمند یک قدم بزرگ در راستای شفاف سازی و توسعه آن در اقتصاد کشور برداشت که امیدواریم با همکاری سران سه قوه، سامانه‌های شفاف سازی در تمام بخش‌های کشور راه اندازی و تداوم یابد.

کبیری بیان کرد: امیدواریم که تمام بخش‌های اقتصادی کشور با همکاری یکدیگر بتوانند سامانه‌های شفاف سازی هوشمند خود را راه اندازی کنند و تمام زمینه‌های فساد در کشور از بین برود.
 

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد: تعاونی‌ها با ثبت اطلاعات خود در سامانه جامع به توسعه شفاف سازی در کشور کمک شایانی می‌کنند که به موجب آن تمام کارکنان شرکت‌های تعاونی می‌توانند بر کار هیئت مدیره نظارت داشته باشند.

کبیری خاطر نشان کرد: نظارت و آشنایی کارکنان تعاونی‌ها با اقدامات هیئت مدیره علاوه بر شفاف سازی می‌تواند بر اجرایی شدن هرچه سریعتر این اقدامات تاثیر مثبت داشته باشد.

وی ادامه داد: متولیان سامانه جامع هوشمند بخش تعاون از قوه قضاییه خواستار است که با هرگونه مقاومت شرکت‌ها و مدیران برای ثبت شرکت‌ها و اطلاعات خود، مقابله کند.

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: درصورتی که سامانه جامع بخش تعاون به تمام اهداف خود در راستای راه اندازی این سامانه برسد، می‌توان امیدوار بود که تا چند سال آینده، بخش تعاون به سهم اصلی خود از اقتصاد یعنی ۲۵ درصد برسد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *