صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

موج اصلی خطر و نفوذ در ناآرامی‌های عراق چه کسانی هستند؟

۲۳ آبان ۱۳۹۸ - ۰۳:۱۲:۰۱
کد خبر: ۵۶۷۵۳۳
دسته بندی‌: سیاست
کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: موج اصلی خطر و نفوذ در ناآرامی‌های عراق با صدامی‌ها، شیرازی‌ها، مولوی‌ها و زمانی‌ها که شیعیان منحرف هستند، بود که مشت‌شان باز شد و مردم فهمیدند که چه کسانی با آمریکا و عربستان و اسرائیل همنوا هستند.
سید هادی افقهی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی ، با اشاره به آخرین وضعیت نا‌آرامی‌ها در عراق گفت: در ابتدا همه تظاهرات‌ها در عراق صنفی بود و مردم نگرانی‎هایی از وضعیت معیشتی، ارائه خدمات، اشتغال و مبارزه با فساد و تبعیض داشتند. 

وی ادامه داد: تظاهرات در عراق تا قبل از اربعین کاملا صنفی بود اما در مرحله بعد دیگر آمریکا، امارات، عربستان سعودی، قطر و رژیم صهیونیستی پای کار آمدند و شعار‌ها رنگ و بوی سیاسی پیدا کرد.
 
کارشناس مسائل غرب آسیا تاکید کرد: کم‌کم وقتی شعار‌ها سیاسی شد، سر و کله بعثی‌ها و طرفداران صدام پیدا شد، کاروان‌های شادی و رقص به نام صدام به راه انداختند؛ در این زمان بود که مردم مرعوب شده و عقب نشینی کردند؛ در این زمان بود که  همسران افسران اعدام شده و یا سیاسیون فراری بین مردم صد دلاری توزیع می‌کردند و فکر می‌کردند که آنقدر نقشه آمریکا محکم است که کار تمام است. 

وی با اشاره به نقش مرجعیت در فرونشاندن توطئه بیگانگان در اعتراضات مردمی در عراق اظهار کرد: نقش مراجع خصوصا آیت الله سیستانی بسیار مهم بود چراکه همانند زمان بروز داعش که حرکت بسیار موثری داشتند در این زمان نیز ظاهر شدند و فتوای جهاد کفایی دادند. 

افقهی عنوان کرد: وقتی  مرجعیت در عراق وارد کار شد، دست سفارت آمریکا و عربستان را برای مردم رو کرد، در بیانیه اخیرشان اشاره کرده بودند هیچ کس حق ندارد در مسائل داخلی عراق دخالت کند. چنانچه وزیر خارجه آمریکا در زمان همین درگیری‌ها گفته بود پارلمان باید هر چه سریعتر منحل و انتخابات زود هنگام برگزار شود. همین آمریکایی که ایران را متهم به دخالت در امور عراق می‌کرد که بعد از بیان اظهارات، دولت و گروه‌های سیاسی آن را محکوم کردند. 

کارشناس مسائل غرب آسیا تصریح کرد: هم اکنون تظاهرات و ناآرامی‌ها در عراق، خیلی کمرنگ شده است و اعتراضات رو به صنفی شدن است، در دولت هم یک کمیته‌ای از قضات تشکیل شده و قانون جدید انتخابات را تدوین می‌کنند، بعد از اتمام آن باید مجلس برود و پارلمان اگر تأیید کرد برای انتخابات آماده می‌شود.

افقهی تصریح کرد: موج اصلی خطر و نفوذ در ناآرامی‌های عراق با صدامی‌ها، شیرازی‌ها، مولوی‌ها و زمانی‌ها که شیعیان منحرف هستند، بود که  مشت‌شان باز شد و مردم فهمیدند که چه کسانی با آمریکا و عربستان و اسرائیل همنوا هستند.  هم اکنون آشوبگر‌ها و وابستگان به کشورهای غربی از تظاهرات خشک و خالی در عراق به تخریب، آتش سوزی و راه‌بندان روی آوردند و این اوج استیصال شان را می‌رساند. 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *