صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مسیر جدید پیونگ یانگ در رابطه با آمریکا؛ کره شمالی به فعالیت‎های موشکی بازمی‎گردد؟

۲۷ آبان ۱۳۹۸ - ۰۶:۰۰:۲۱
کد خبر: ۵۶۷۴۴۳
روزنامه حامی کره شمالی می‌گوید پیونگ یانگ با پایان فرصت ارائه شده به واشنگتن مسیری جدید در تعامل با آمریکا را اتخاذ خواهد کرد.
به گزارش گروه بین الملل ؛ روزنامه حامی کره شمالی از آغاز "مسیر جدید" توسط پیونگ یانگ در سال میلادی آینده خبر داد.

«چوسون سینبو»، روزنامه حامی کره شمالی در ژاپن از احتمال بالای از دست رفتن فرصت مذاکرات آمریکا و کره شمالی در سال جاری میلادی، در صورت برگزار نشدن نشست سوم سران پیونگ یانگ و واشنگتن خبر می‎دهد.

این روزنامه مستقر در ژاپن در سرمقاله خود نوشت، "کره شمالی آماده است مسیری جدید را که پیشتر کیم جونگ اون درباره آن صحبت کرده بود، در سال نو بپیماید. "
 
 
 

ضمن اینکه دلیل آزمایش تسلیحات توسعه یافته از سوی کره شمالی در این روزنامه، "وضعیت ناپایدار" در شبه جزیره کره اعلام شده و مقاله تاکید کرده است واقع بینانه‌ترین راه برای جلوگیری از تهدید جنگ، تامین توانمندی بالای نظامی است.

این روزنامه نوشت، آزمایش ۲ اکتبر (۱۰ مهر) کره شمالی با هدف ترغیب آمریکا به انتخاب عاقلانه میان دو گزینه مذاکره یا تقابل انجام شد.

این روزنامه همچنین هشدار داده، جدیدترین نسخه لانچر‌های موشکی چندگانه فوق العاده بزرگ کره شمالی، می‌تواند پایگاه نظامی آمریکا در استان «پیونگی» کره جنوبی را هدف قرار دهد. این سامانه می‌تواند بدون آسیب وارد کردن به غیرنظامیان به صورت دقیق به تاسیسات نظامی آمریکا اصابت کرده و خسارات شدیدی را به آن وارد کند.

پیونگ یانگ که از ۲ نشست ناکام سنگاپور در سال ۲۰۱۸ و هانوی در سال ۲۰۱۹ با آمریکا سرخورده و ناامید شده، به واشنگتن تا پایان سال جاری میلادی برای تغییر رویکرد خصمانه خود علیه کره شمالی و ارائه پیشنهاد جدیدی برای خروج مذاکرات از بن بست فرصت داده است.
 
 
مشغول بودن ترامپ به مسائل و مصائب داخلی به ویژه دو موضوع عمده انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ و جدی‌تر شدن تحقیقات استیضاح، سبب شده تا وی برخلاف ماه‌های گذشته که از طریق ادعای ارتباط و دوستی نزدیک با «کیم جونگ اون»، رئیس کره شمالی، تلاش داشت دست‌کم خوراک تبلیغاتی مناسبی را برای پیروزی در انتخابات پیش رو به دست آورد، کاملا از تحولات شبه جزیره کره دست بکشد.
 
 
 

این امر برای پیونگ یانگ که تاکنون ۲ نشست ناکام را با واشنگتن در میانه رد درخواست گام به گام تحریم‌ها از سر گذرانده، دلیل محکمی برای بی اعتمادی مضاعف به آمریکا و رئیس جمهورش ایجاد کرده است.

تاکید چندباره کره شمالی بر فرصت محدود آمریکا برای تغییر رویکرد خصمانه علیه این کشور و اعلام هشدار به واشنگتن مبنی بر این خواسته، منجر به آزمایش‌های متعدد تسلیحاتی شد که قدرت نظامی کره شمالی را به نمایش گذاشته و آمریکا را ناچار به لغو رزمایش مشترک آمریکا و کره جنوبی کرد.

اگرچه نیاز ترامپ به دستیابی به موفقیت در عرصه سیاست خارجی در آستانه انتخابات ریاست جمهوری بیش از پیش احساس می‌شود، مخمصه و بحران استیضاح، رئیس جمهور آمریکا را کاملا ناتوان ساخته است.

به نظر می‌رسد سیر تحولات در موضوع مذاکرات آمریکا و کره شمالی، با سرعت به سوی نقطه پایان مذاکرات دوجانبه در حرکت است. بر این اساس پیش بینی می‌شود کره شمالی در ماه‌های آینده تسلیحات جدید و توسعه یافته تری را مورد آزمایش قرار دهد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *