«بنیاد احسان» دقیقا چه میکند؟ / کمک ۴ میلیاردی مردم برای توزیع لوازم التحریر در مناطق محروم
محمد ترکمانه، مدیر عامل بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) در گفت وگو با خبرنگار گروه جامعه ، درباره طرحهای محرومیت زدایی بنیاد احسان گفت: بنیاد احسان بر پایه ارائه خدمات اجتماعی به مردم مستضعف در مناطق محروم پایه گذاری شده است.
ترکمانه در ادامه بیان کرد: در بنیاد احسان در حوزههای مختلفی از جمله در حوزه سلامت، آموزش، کودکان بازمانده از تحصیل، خانواده و آسیبهای مرتبط با خانواده و حوزههای مرتبط با نوآوریهای اجتماعی خدمات ارائه میکنیم.
مدیر عامل بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) در ادامه بیان کرد: امسال در برنامه مشق احسان ۲۵۰ هزار بسته لوازم التحریر در مناطق محروم با همکاری ۵۰۰ گروه جهادی در سراسر کشور توزیع شد.
ترکمانه افزود: در این طرح ۱۸ میلیارد کمک جمع آوری شد که از این میزان ۴ میلیارد کمک مردمی بود.
مدیر عامل بنیاد احسان گفت: در بنیاد احسان خدمات متنوع دیگری هم داریم که در قالب پویش مردمی ارائه میکنیم که هدفمان از این طرحها این است که با همکاری بنیاد احسان و ستاد اجرایی فرمان امام کمک مردم دو برابر میشود.
ترکمانه در ادامه بیان کرد: در گذشته پویش لیگ احسان را نیز داشتیم که در آن طرح لوازم ورزشی به مناطق محروم اهدا میشود و خانههای ورزشی در مناطق روستایی از عواید این طرح احداث شد.
مدیر عامل بنیاد احسان در ادامه بیان کرد: قبل از این پویش؛ پویش چرخ زندگی بود که در آن ۳ هزار ویلچر به معلولین و افراد مسن اهدا شد که همچنان هم ادامه دارد و مردم میتوانند کمکهای خود را به مردم اهدا کنند.
بیشتر بخوانید: دستور رئیس ستاد اجرایی فرمان امام برای بسیج امکانات به منظور خدمترسانی به زلزلهزدگان
ترکمانه افزود: مسجد احسان طرح محوری دیگر ما است در این طرح تمام خدمات بنیاد در حوزه سلامت و درمان ناباروری در مناطق محروم و ارائه خدمات دورا پزشکی با محوریت مسجد در سراسر کشور ارائه میشود. در این طرح در تلاشیم خدمات اجتماعی را وارد مسجد کنیم و سعی میکنیم مسجد را به سمت مسجد تراز اول انقلاب اسلامی پیش ببریم.
مدیر عامل بنیاد احسان در ادامه بیان کرد: طرح دیگر ما این است که نوآوری اجتماعی متمرکز بر سرمایه گذاری و ایجاد نقش صندوق خطر پذیر برای استارتاپها و نوآفرینها اجتماعی فراهم شود. فعالین این حوزه در مسجد و در مناطق محروم خدمات رسانی میکنند و اگر نیاز به سرمایه گذاری و مشاوره داشته باشند به آنها ارائه میدهیم و آنها را حمایت میکنیم.
ترکمانه افزود: در نوآوری اجتماعی حوزه جدیدی به وجود آورده ایم که این طرح با همین مسجد احسان شروع شد که هم اکنون در ۲۱ مسجد در قم و ۸ مسجد در سیستان و بلوچستان در حال اجرا است و بالای ۶۰۰ مسجد نیز شناسایی شدند که به مرور ذیل این طرح قرار میگیرند.
براساس گزارش میزان، بنیاد برکت احسان یک بنیاد اجتماعی وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام است که برای ورود به حوزههای اجتماعی شکل گرفته است و اساس کار مبنی بر این است که کار به دست مردم انجام شود.