تحول در دستگاه قضایی صرفا یک شعار نیست/ درب اتاق مدیر باید برای شنیدن حرفهای مردم باز باشد
حجت الاسلام و المسلمین قدرتی گفت: صرفا استقرار مدیر پشت میز کارش یک اقدام مدیریتی نیست، درب اتاق مدیر باید برای شنیدن حرفهای مردم باز باشد، مدیر موظف است مجموعه تحت نظر خود را با بررسیهای عینی و میدانی مورد رصد قرار دهد.
حجت الاسلام و المسلمین نور اله قدرتی رئیس کل دادگستری استان قزوین ضمن تبریک فرارسیدن هفته وحدت تصریح کرد: همایش سراسری دادستانهای کل کشور ضمن بیان رهنمودها و توصیههای رئیس قوه قضائیه و بیان دستاوردهای همایش با اشاره به ایجاد تحول در دستگاه قضائی کشور گفت: با توجه به انتصاب آیت الله رئیسی به ریاست قوه قضائیه شاهد دیدگاههایی هستیم که بدنبال ایجاد تحول در این قوه است و این امر تنها یک شعار نیست بلکه ماهیت راهبردی دارد.
حجت الاسلام قدرتی در خصوص تشکیل کارگروههای تخصصی در این همایش گفت: سه کارگروه تحول در گسترش آزادیهای مشروع با رویکرد انتخابات و امنیت عمومی، روانی و اجتماعی، تحول در نظارت بر دادسرا و تحول در احیای حقوق عامه با رویکرد فرهنگی و تقویت مبارزه با مفاسد اقتصادی تشکیل و پیشنهادات و راهکارهای قابل اجرا در آنها مورد بررسی قرار گرفت.
رئیس کل دادگستری استان قزوین اذعان داشت: مجموعه دستگاه قضایی خصوصا قضات باید وقت شناس و متعهد بوده نسبت به اجرای دقیق قانون، بخشنامهها و دستورالعملهای صادره از سوی رئیس قوه قضاییه اهتمام ویژه داشته باشند.
این مقام ارشد قضایی در استان قزوین ضمن بیان اینکه قضات مسئولیت سنگینی در دستگاه قضایی بردوش دارند، گفت: مشقت و سختی کار قضایی دلیلی بر عدم رسیدگی دقیق و سریع به پروندهها و یا بروز بداخلاقی نیست.
رئیس کل دادگستری استان قزوین با اشاره به سند تحول قوه قضائیه و الزامات آن از دیدگاه مقام معظم رهبری و رئیس قوه قضاییه گفت: سرفصلهای منشور هشتگانه مبتنی بر نیازهای گام دوم انقلاب و بر اساس سند تحول قوه قضائیه که آیت اله رئیسی آن را تدوین و محضر رهبر فرزانه انقلاب تقدیم داشته است، مشتمل بر عمل به سند تحول با زمانبندی و پرهیز از اتلاف وقت و عجله، توجه به مردمی، انقلابی و ضدفساد بودن رویکردها و برنامههای قوه، استفاده از نیروی انسانی صالح، پاکدامن و جوانان انقلابی و فاضل، گسترش عدالت، آزادیهای مشروع و حقوق عامه، پرهیز از ملاحظهکاری و عمل به عدالت بدون رودربایستی، توجه به قضات و عزت آنان به عنوان رکن این دستگاه و همکاری و تعامل با سایر قوا است.
وی افزود: با توجه به اقدامات قوه قضائیه در برخورد و مبارزه با فساد، مردم به دستگاه قضایی امیدوارتر شده که به تبع آن نیز مردم به نظام مقدس جمهوری اسلامی بیش از پیش امیدوار گشتهاند. در واقع امروز عملکرد قوه قضائیه "ملجاء و پناهگاه بودن دستگاه قضائی برای مردم" در کلام شهید بهشتی را به خوبی به نمایش گذارده و به عینیت رسانده است.
حجت الاسلام و المسلمین قدرتی گفت: براساس منشور هشت گانه گام دوم انقلاب در رسیدگی به مفاسد با هیچ شخص، حزب، گروه و جناحی رودربایستی و حساب و کتابی نداریم.
حجت الاسلام و المسلمین قدرتی در ادامه به وظایف مدیران قضایی اشاره و خاطر نشان کرد: صرفا استقرار مدیر پشت میز کارش یک اقدام مدیریتی نیست، درب اتاق مدیر باید برای شنیدن حرفهای مردم باز باشد، همچنین مدیر موظف است مجموعه تحت نظر خود را با بررسیهای عینی و میدانی مورد رصد قرار دهد.
وی متذکر شد: عدم حضور مدیران قضایی استان قزوین در مجامع عمومی از جمله، مساجد، دانشگاهها و ... پس از این قابل پذیرش نیست چرا که یک مدیر باید اطلاعات کامل از وضعیت منطقه تحت مدیریت خود به لحاظ نقاط قوت، ضعف، ناهنجاریها و وضعیت سیاسی، اجتماعی، علمی داشته باشد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *