صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی ٠.٩ واحد درصد کاهش یافت

۲۰ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۸:۲۷
کد خبر: ۵۶۶۹۶۲
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور تابستان ١٣٩٨، ٠.٩ واحد درصد کاهش یافت.
به گزارش گروه اقتصاد ، تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی در داخل کشور در چهار فصل منتهی به فصل تابستان ١٣٩٨ نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ٥٩,٦ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در فصل قبل ٠.٩ واحد درصد کاهش نشان می­‌دهد.

*تورم فصلی

تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) در فصل تابستان ١٣٩٨ به ١١,٩ درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل، ٣٠,٨واحد درصد افزایش دارد. در میان قلم‌های مرغداری‌های صنعتی، کمترین تورم فصلی مربوط قلم " جوجه‌ی یک روزه" (٠,٠٤ درصد) و بیش­ترین آن مربوط به قلم " مرغ گوشتی" (١٨,٥درصد) است.

*تورم نقطه به نقطه

تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) در فصل تابستان ١٣٩٨ به ٣٧,٢ درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در در فصل قبل، ١٩.١ واحد درصد کاهش داشته است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداری‌های صنعتی به ازای تولید قلم‌های خود در داخل کشور، در فصل تابستان ١٣٩٨ نسبت به فصل تابستان ١٣٩٧، ٣٧.٢ درصد افزایش دارد. در بین قلم‌های مرغداری‌های صنعتی، کمترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم " تخم مرغ خوراکی" (٢٢.٥- درصد) و بیش­ترین آن مربوط به قلم " جوجه‌ی یک روزه" (٨٢.٣ درصد) است.

*تورم سالانه

تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی در داخل کشور در چهار فصل منتهی به فصل تابستان ١٣٩٨ نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ٥٩,٦ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در فصل قبل ٠.٩ واحد درصد کاهش نشان می­دهد. در فصل مورد بررسی، در میان قلم‌های مرغداری‌های صنعتی در کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به قلم " تخم مرغ خوراکی" (٠.٤- درصد) و بیش­ترین آن مربوط به "جوجه‌ی یک روزه " (١٦٦.٦ درصد) است.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *