صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اسناد و مدارکی که برای مالباخته دردسرساز شد

۲۰ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۳:۴۸
کد خبر: ۵۶۶۸۸۹
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری زن مالباخته‌ای خبر داد که قصد داشت در ازای دریافت پول مدارک سایر مالباختگان در یک پرونده کلاهبرداری ضرر مالی خود را جبران نماید.

سرهنگ کارآگاه جهانگیر تقی پور معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ در گفت وگو با خبرنگار گروه جامعه گفت: در اواخر سال ۹۶ فردی به نام حامد تحت عنوان وکیل دادگستری اقدام به کلاهبرداری از افراد می‌نماید. وی با جلب اعتماد افراد مبالغ هنگفتی از شهروندان به منظور انجام امور مهاجرتی و دریافت ویزای کانادا و دریافت وام گرفته و متواری می‌گردد.


با توجه به اینکه متهم به بهانه انجام امور اداری اسناد و مدارک مالی و هویتی مالباختگان را نیز دریافت نموده و در مواردی اقدام به خرید از طریق چک‌های مالباختگان نموده بسیاری از مالباختگان از جمله خانم جوانی به نام مینا در صدد برمی آیند به شکلی اسناد و مدارک و چک‌های خود را از حامد بازپس بگیرند. در این بین مینا موفق می‌شود با متهم ارتباط برقرار کرده و با تعقیب متهم محل سکونت وی را شناسایی و از کلید‌های وی یک کپی برای خود تهیه نماید.


مینا به جای اطلاع رسانی به پلیس در خصوص محل اختفاء متهم شخصا وارد عمل شده و کیف اسناد و مدارک مالباختگان را از منزل فرد کلاهبردار سرقت می‌نماید که همین امر موجب وحشت متهم شده و وی به تصور اینکه پلیس وارد منزلش شده سریعا نسبت به تخلیه منزل اقدام و در اسفند ۹۷ از کشور خارج می‌گردد.


مینا پس از آگاهی از فرار حامد به کشور ترکیه با هویت ساختگی با سایر شکات تماس گرفته و به آنان پیشنهاد می‌دهد در ازای پرداخت پول مدارک و اسنادشان را به آن‌ها برگرداند تا به این طریق هم اسناد را به آنان بازگرداند و هم ضرر مالی خود را جبران نماید.


سرهنگ کارآگاه جهانگیر تقی پور در ادامه افزود: با تماس شکات با پلیس آگاهی تهران بزرگ و گزارش زمان و مکان قرار ملاقات مینا و مالباختگان کارآگاهان اداره چهاردهم در محل مورد نظر حاضر و اقدام به دستگیری مینا می‌نمایند. متهم پس از حضور در پلیس آگاهی اظهار داشت: با حامد برای انجام امور مهاجرتی آشنا شدم و او همیشه در قرار‌های کاری با ظاهری بسیار آراسته و آرم مربوط به کانون وکلای دادگستری حاضر می‌شد و طوری وانمود می‌کرد که صاحب چندین شرکت و کارخانه است و به راحتی می‌تواند امور مربوط به ویزا و مهاجرت مرا به سرانجام برساند.


اما با گذشت زمان متوجه فریبکاری او شدم و تصمیم گرفتم برای بازپس گیری مدارکم اقدام کنم و پس از مدتی با تعقیب او موفق به شناسایی محل سکونت او شده و با کلیدی که از روی کلید منزل تهیه کرده بودم کیف مدارک را سرقت نمودم که همین امر موجب وحشت حامد و فرار او به خارج از کشور شد واینجا بودکه برای جبران ضرر مالی خود فکر فروش اسناد و مدارک به شکات به ذهنم رسید که در قرار ملاقات با مالباختگان توسط پلیس دستگیر شدم.


معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ در پایان گفت: تاکنون ۴ نفر از حامد و مینا به اتهام کلاهبرداری شکایت نموده و مبلغ کلاهبرداری شده توسط وی بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان می‌باشد. علاوه بر اسنادی که مینا در قرار ملاقات به همراه خود آورده بود یک کیف دیگر حاوی اسناد و مدارک نیز از منزل وی کشف گردید و متهمه به دستور بازپرس شعبه ۱۵ دادسرای ناحیه ۱۲ تهران به اتهام معاونت در کلاهبرداری روانه زندان گردید.


سرهنگ کارآگاه تقی پور به شهروندان توصیه نمود: هرگز در پرونده‌های قضایی خصوصا مالی مستقلا ورود ننمایند زیرا این امر نه تنها کمکی به حل پرونده نمی‌کند که با کوچکترین اشتباه زمینه هوشیاری و فرار فرد کلاهبردار را فراهم می‌نماید و تنها بر پیچیدگی شرایط افزوده می‌گردد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *