صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آخرین خبرها از فیلم جدید حمید نعمت‌الله/خداحافظی با تهیه کننده پیشکسوت تلویزیون

۱۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۰:۰۱
کد خبر: ۵۶۶۶۰۹
نوزدهمین روز از آبان ماه ۱۳۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به جدیدترین اخبار از فیلم حمید نعمت‌الله اشاره کرد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، نوزدهمین روز از آبان ماه ۱۳۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به جدیدترین اخبار از فیلم حمید نعمت‌الله اشاره کرد.

«حیایی» قاتل و «حقیقت دوست» وحشی فیلم جدید حمید نعمت‌الله/دو پروژه مهم سینمایی را از دست دادم

بازیگر فیلم «قاتل و وحشی» گفت: برخی می‌گویند فیلم قاتلِ وحشی در صورتی که اینطور نیست، این فیلم به این دلیل قاتل و وحشی نامگذاری شده که هر کدام از این اسامی دو شخصیت اصلی فیلم نعمت الله را بازی می کنند.

عزت الله رمضانی‌فر بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون آخرین فعالیت‌های خود در عرصه بازیگری گفت: در حال حاضر همچنان مشغول بازی در فیلم سینمایی «قاتل و وحشی» به کارگردانی «حمید نعمت الله» هستم و نزدیک به یک ماه دیگر در این پروژه کار دارم. 

وی درباره نامگذاری این فیلم سینمایی تاکید کرد: برخی می‌گویند فیلم «قاتلِ وحشی» در صورتی که اینطور نیست، این فیلم به این دلیل «قاتل و وحشی» نامگذاری شده که هر کدام از این اسامی دو شخصیت اصلی فیلم نعمت الله را بازی می کنند. 


بیشتر بخوانید:

برای آشنایی با ۲۰ فیلمی که راهی جشنواره فیلم فجر ۳۸ می‌شوند اینجا کلیک کنید.

بازیگر پیشکسوت سینما پیرامون روند فیلمبرداری «قاتل و وحشی» اذعان کرد: نزدیک به دو ماه از فیلمبرداری گذشته است، من از ماه گذشته به گروه اضافه شده‌ام و آن طور که می‌دانم کار یک ماه و نیم دیگر به پایان می رسد. 

وی با اشاره به احتمال موفقیت فیلم حمید نعمت الله در جشنواره فیلم فجر اظهار کرد: این فیلم بدون شک برای فجر امسال آماده می شود، نعمت الله کارگردان به شدت وسواس و سخت گیری است و همین باعث شده تا روند فیلمبرداری کمی کند پیش برود، اما همین کندی کیفیت بسیار بالایی را برای فیلم در ژانر جنایی رقم زده است. 

بازیگر فیلم «گاو» با اشاره به عدم حضورش در فیلم داریوش مهرجویی اضافه کرد: در ابتدا قرار بود من در فیلم «لامینور» بازی کنم، مدت آفیش من در فیلم قاتل و وحشی ۱۰ روز بود اما این مدت زمان طول کشید و من به فیلم مهرجویی نرسیدم. 

برای مشاهده کامل خبر اینجا کلیک کنید.

کتب دینی همچون «امامان معصوم(ع)» مظلوم واقع شده‌اند/وحدت اسلامی مهمترین پیام رُمان «من سرباز بشار نیستم» است

نویسنده کتاب «من سرباز بشار نیستم» گفت: من سعی کرده ام در کتاب «من سرباز بشار نیستم» نیز دفاع از «اولی الأمر» را به جوانان بی‌آموزم، «اولی الأمر» یک مصداق مشخص و واضح دارد و آن مصداق را من و شما و دیگران نمی‌توانیم معرفی کنیم.

مجید پورولی نویسنده کتاب «من سرباز بشار نیستم» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون مضمون اصلی کتاب «من سرباز بشارنیستم» گفت: مضمون اصلی «من سرباز بشارنیستم» لوکیشن و فضای اصلی حوادث داستان ایران و سوریه است. ما با ماجرایِ شخصی به نام اسماعیل روبرو هستیم که یک طلبه اصفهانی «اهل حدیث» و بسیار مقیّد به «روایات» است، او قصد دارد همسرش را در ایران تنها بگذارد و برای اخذ مدرک دکترای ادبیات عرب به لبنان برود.

وی در همین راستا ادامه داد: در مسیر بازگشت او برای زیارت حرم «حضرت رقیه (س)» به سوریه سفر می‌کند و تقدیر او را در برابر داعش و تفکرات داعشی قرار می‌دهد. او متوجه می‌شود که در زیرزمین یک خانه که قبلا تحت اشغال داعش بود و یک روز از آزادی آن می‌گذرد، ۱۲ دختر سنّی به اسارت گرفته شده اند، این طلبه اصفهانی سعی دارد برای نجات جان آن دوازده دختر جان خود را به خطر بی‌اندازد. از طرف دیگر همسرش در ایران منتظر اوست و نیمی از کتاب بیانِ نامه‌های عاشقانه این زن به همسرش است. 

بیشتر بخوانید:

برای مشاهده معرفی کتاب «من سرباز بشار نیستم» اینجا کلیک کنید.

وی پیرامون عمده موضوعات مطرح شده در کتاب «من سرباز بشارنیستم» بیان کرد: در کتاب «من سرباز بشارنیستم» به موضوع «وحدت اسلامی» بر اساس واژه‌های قرآنی «حبل الله» و «نگرش اهل البیت(ع)» اشاره شده است. اینکه ما در تمام موضوعات باید به «ثقلین» مراجعه کنیم، «وحدت اسلامی» هم یکی از همان موضوعات است و ما حق نداریم در تعریف حدود «وحدت اسلامی» از آیات قرآن و امر امامان معصوم عدول کنیم و خارج شویم.


این نویسنده کتاب اظهار کرد: رسول خدا مبنای وحدت اسلامی را «عقیده به امامت امیرالمومنین (ع)» بیان فرمودند، و اقرار به «تباهی مکتب سقیفه» را شرط آن دانستند، قطعا ما به این تعریف تمکین نموده و در پی احقاق «وحدت اسلامی» از این نوعی که «پیامبر اکرم(ص)» فرمودند هستیم. حدود «وحدت اسلامی» را «امام صادق(ع)» بیان فرموده اند و آن همان احترام به حقوق متقابل است.

پور ولی هدف از نگارش رُمان «من سر باز بشار نیستم» را بیان مصداق حقیقی واژه «اولی الأمر» دانست و تاکید کرد: هدف من تبیین مصداق حقیقی یک واژه در قرآن بود. واژه «اولی الأمر»، این واژه در قرآن در کنار نام خداوند متعال و نام «پیامبر اکرم(ص)» قرار گرفته و خداوند اطاعت از «اولی الأمر» را بر ما واجب معرفی نموده است. 

پور ولی پیرامون کتاب های جدید خود ابراز کرد: کتاب جدیدم درباره «حضرت محسن (ع)» به تازگی تمام شده است و از ارشاد مجوز گرفته و با یک ناشر درباره چگونگی چاپ آن وارد مذاکره شده ام. بیان مظلومیّتِ «اهل البیت (ع)» هدف اصلی من در تالیف تمام این کار‌ها است.

برای مشاهده کامل خبر اینجا کلیک کنید.

بازغی: درگذشت اوجی ضایعه بزرگی بود/اسکندری: اوجی عاشقانه به کارش علاقه داشت

مراسم تشییع پیکر مجید اوجی تهیه کننده پیشکسوت تلویزیون و همسر فلورا سام کارگردان و نویسنده تلویزیون دقایقی پیش در حضور خانواده، نزدیکان و اهالی سینما و تلویزیون از مقابل مسجد بلال سازمان صداوسیما برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، مراسم تشییع پیکر مجید اوجی تهیه کننده پیشکسوت تلویزیون و همسر فلورا سام کارگردان و نویسنده تلویزیون دقایقی پیش در حضور خانواده، نزدیکان و اهالی سینما و تلویزیون از مقابل مسجد بلال سازمان صداوسیما برگزار شد.

محمدرضا جعفری جلوه، محمد احسانی، مهدی فرجی، حسی سلیمی، سعید پورصمیمی، حمید نعمت‌الله، سیاوش طهمورث، لاله اسکندری، کمند امیرسلیمانی،‌ الهام پاوه‌نژاد، برزو ارجمند، علی اوجی و... از هنرمندان و مدیران حاضر در این مراسم بودند.


بیشتر بخوانید:

برای مشاهده خبر درگذشت مجید اوجی اینجا کلیک کنید.

پژمان بازغی بازیگر سینما و تلویزیون اجرای مراسم تشییع را بر عهده داشت، وی در ابتدای این مراسم گفت: این اتفاق برای همه ما ضایعه دردناکی بود و امروز همه از اخلاق و رفتار نیک او یاد می‌کنند. مجید اوجی همیشه به عنوان تهیه‌کننده حامی عوامل بود.

لاله اسکندری بازیگر سینما در ادامه افزود: ۱۶ سال پیش افتخار اولین تجربه همکاری با مجید اوجی را داشتم و در این مدت ۴ اثر با او همکاری داشتم. او عاشق بود و به همه پروژه‌ها و خانواده و عوامل عشق می‌ورزید.

برای مشاهده کامل خبر اینجا کلیک کنید.

شروع ۱۰۰ میلیون تومانی «سمفونی نهم» در افتتاحیه/عدم از استقبال از فیلم «محمدرضا هنرمند»

فیلم سینمایی «سمفونی نهم» به کارگردانی «محمدرضا هنرمند» و با بازی حمید فرخ نژاد از چهارشنبه پیش اکران خود را آغاز کرده و تاکنون به فروشی بیش از صد میلیون تومان رسیده است.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، فیلم سینمایی «سمفونی نهم» به کارگردانی «محمدرضا هنرمند» و با بازی حمید فرخ نژاد از چهارشنبه پیش اکران خود را آغاز کرده و تاکنون به فروشی بیش از صد میلیون تومان رسیده است.

این فیلم در حالی با استقبال کم مخاطبان روبرو شده که حمید فرخ نژاد را به عنوان یکی از چهره های پرفروش سینما در خود دارد، در کنار وی محمدرضا فروتن نیز می توانست عاملی برای فروش بیشتر اثر باشد اما این اتفاق میسر نشده است. 

بیشتر بخوانید:

آخرین گفت‌وگوی محمدرضا هنرمند پیرامون سینما را اینجا بخوانید.

فیلم سینمایی «سمفونی نهم» آخرین ساخته محمدرضا هنرمند به تازگی دریافت پروانه نمایش خود را در چرخه اکران آثار سینمایی می‌بیند، این فیلم چهارشنبه هفته گذشته راهی پرده نقره ای شده است. 

محمدرضا هنرمند کارگردان با سابقه سینمای ایران بعد از شانزده سال غیبت و دوری از سینما این بار دهمین اثر سینمایی خود با نام «سمفونی نهم» را راهی سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر کرد و امیدوار بود تا تجربه خوبی را به ثبت برساند اما این فیلم چندان برای اهالی رسانه و منتقدین جذاب نبود.

برای مشاهده کامل خبر اینجا کلیک کنید.

افزایش قیمت‌ها نه فقط عرصه ادبیات بلکه تمام عرصه‌های فرهنگی را در بر گرفته/دیگر ماهی یک بار هم نمی‌توانیم تئاتر ببینیم

نویسنده «کتاب پریدخت» گفت: افزایش قیمت نه تنها در مورد کتاب بلکه در سایرعرصه‌های فرهنگی نیز قابل توجه و لمس است، درگذشته من به همراه فرزندانم در ماه حداقل ۳ الی ۴ بار به تماشای تئاتر می‌رفتیم، اما اکنون با افزایش بسیار زیاد قیمت بلیط تئاتر به سختی یک بار در ماه برای دیدن تئاتر می‌رویم.

حامد عسکری نویسنده «کتاب پریدخت» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون افزایش قیمت کتاب گفت: نوسانات قیمت کاغذ تاثیر بسیاری بر قیمت کتاب داشته و همین امر سبب شده کالای فرهنگی همچون کتاب در جامعه دست نیافتنی به نظر برسد و همچنین این کالای مهم فرهنگی از سبد خانوار حذف شود.

بیشتر بخوانید: 

گلایه مدیر انتشارات «یا زهرا (س)» پیرامون مشکلات چاپ و نشر را اینجا بخوانید.

وی افزایش قیمت کاغذ را رخدادی نا‌مناسب برای حوزه کتاب خواند و تاکید کرد: افزایش قیمت کاغذ و تاثیر آن بر قیمت کتاب باعث شده حتی کسانی که علاقمند به کتاب محسوب می‌شدند نیز نتوانند همانند سال‌های گذشته به خرید کتاب بپردازند، قیمت کتاب نسبت به سال‌های گذشته افزایش چشم گیری داشته، کتابی که در گذشته ۱۴ هزار تومان بود در حال حاضر حتی با ۴۰ هزارتومان هم نمی‌توان خریداری کرد، به گونه‌ای که حتی اگر در کتاب‌های تولید شده جلد و نوع کاغذ خوبی هم به کار نرفته باشد باز هم با قیمت بالایی مواجه هستیم. 

وی به میزان خرید کتاب از سوی خانواده‌ها اشاره و تاکید کرد: با تغییر وضعیت معیشتی مردم و کاهش میل جامعه به کتاب کتاب خوانی روز به روز شاهد کم رنگ شدن جایگاه کتاب در جامعه هستیم، همین امر سبب شده تا فضای مجازی جای این خلع را پر کند.

عسکری پیرامون تاثیرات منفی عدم استفاده از کتب کاغذی و گرایش به فضای مجازی اظهار کرد: هر چه کتاب گرانتر و دست نیافتنی‌تر می‌شود فضای مجازی جای بیشتری در بین مردم باز می‌کند همین امر سبب می‌شود اطلاعات مردم نیز گسترده‌تر اما کم عمق‌تر شود، عمق این اطلاعات در جامعه تنها به اندازه یک بند انگشت شده و این بسیار بد و نگران کننده است. 

وی توهم «همه چیز را می‌دانم» را یک اپیدمی فراگیر در جامعه دانست و تصریح کرد: تعداد کسانی که در جامعه ما زندگی می‌کنند و معتقد هستند که نیاز به مطالعه کتاب ندارند رو به افزایش است، آنان معتقد هستند آنچه نیاز دارند را از طریق فضای مجازی به دست می‌آورند. این روند زنگ خطری برای کارشناسان و آسیب شناسان جامعه است لذا تدبیر برای تغییر این رویکرد نیازمند یک انقلاب درونی است.

نویسنده «کتاب پریدخت» تاثیر افزایش قیمت‌ بر حوزه‌های فرهنگی را تنها مختص کتاب ندانست و ابراز کرد: افزایش قیمت نه تنها در مورد کتاب بلکه در سایرعرصه‌های فرهنگی نیز قابل توجه و لمس است، درگذشته من به همراه فرزندانم در ماه حداقل ۳ الی ۴ بار به تماشای تئاتر می‌رفتیم، اما اکنون با افزایش بسیار زیاد قیمت بلیط تئاتر به سختی یک بار در ماه برای دیدن تئاتر می‌رویم این حکایت از کمرنگ شدن عرصه فرهنگ برای خانواده‌ها دارد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *