صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دارابی: جشنواره تولیدات مراکز استان‌ها بین‌المللی می‌شود

۱۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۹:۴۹:۳۴
کد خبر: ۵۶۶۲۶۵
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
معاون امور استان‌ها در نشست شورای عالی بیست و سومین جشنواره تولیدات مراکز استان‌ها اعلام کرد: بیست و سومین جشنواره تولیدات مراکز استان‌ها بین‌المللی می‌شود.

علی دارابی در نخستین نشست شورای عالی بیست‌وسومین جشنواره تولیدات مراکز استان‌ها با اعلام این خبر گفت: در این دوره از جشنواره وارد مرحله جدیدی خواهیم شد و امیدواریم بتوانیم مقدمات بین‌المللی شدن جشنواره را فراهم کنیم.

وی با بیان اینکه استان‌های مرزی تولیدات مشترک با استان‌های کشور همسایه را آغاز کرده‌اند گفت: بستر تولیدات مشترک در این استان‌ها فراهم است و این تولیدات می‌توانند در جشنواره تولیدات مراکز استان‌ها در کنار دیگر آثار به رقابت بپردازند.

دارابی هدف اصلی برگزاری جشنواره تولیدات استان‌ها را استانداردسازی و بالا بردن تراز برنامه سازی دانست و گفت: این جشنواره برخلاف دیگر جشنواره‌ها که در تهران واستان‌های برخوردار برگزار می‌شود به منظور برقراری عدالت رسانه‌ای استان‌های مرزی و استان‌های کمتر برخوردار را در دستور کار قرا داده است. وی همچنین توجه به نوآوری و خلاقیت را در آثار از اولویت‌های این جشنواره برشمرد.

انتخاب شعار جشنواره و کنداکتور افتتاحیه و اختتامیه، کمیسیون‌های ۶ گانه جشنواره و ایجاد بخش بین‌الملل وبرگزاری کارگاه‌های آموزشی از جمله موضوعاتی است که به گفته معاون امور استان‌ها در دستور کار این شورا قرار خواهد گرفت و تا زمان برگزاری جشنواره به طور ماهانه برگزار خواهد شد.

فاطمی رئیس مرکز سیمای استان‌ها نیز در این نشست با ذکر اینکه بیست‌سومین دوره جشنواره در اردبیل برگزار می‌شود گفت: با توجه به امکانات خوب شهرستان سرعین و تمرکز هتل‌ها و مراکز اقامتی این شهر جشنواره در تابستان سال ۱۳۹۹ برگزار خواهد شد.

فاطمی جشنواره تولیدات مراکز استان‌ها را رویداد بزرگی در سطح کشور خواند که با وجود ۶ بخش رقابتی در واقع ۶ جشنواره را در خود جای داده است به طوریکه فقط بخش مستند این جشنواره از مهم‌ترین جشنواره‌های کشور محسوب می‌شود.

تشکیل گروه ویژه برای جلب همکاری کشور‌های همسایه در برنامه‌سازی، بررسی فرمت‌های جدید برنامه‌سازی در حوزه فضای مجازی، افزودن بخش برنامه‌سازان برون سازمانی و شناسایی استعدا‌های استان‌ها در برنامه‌سازی، توجه به مبحث شهروند خبرنگار، حضور مردم در جشنواره‌ها و بهره‌مندی از قضاوت‌های مردمی، توجه به بازار عرضه تولیدات استانی، عبور از رقابت ساختاری به سمت رقابت موضوعی، ایجاد پایگاه رسانه‌ای برای ارسال پیام در فراسوی مرزه، فراهم شدن زمینه پژوهش برای برقراری ارتباط با کشور‌های همجوار، ایجاد تنوع در موضوعات، سفارش تولیدات انبوه فیلم‌های کوتاه برای معرفی زمینه‌های ارزشی کشور و ایجاد بخش رقابتی در این جشنواره برای این فیلم‌های کوتاه، و... از جمله موضوعاتی بود که اعضا در این نشست بیان کردند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *