صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تشدید سیاست های ضد مهاجرتی ترامپ علیه "شرکت های هندی"

۱۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۵:۰۲
کد خبر: ۵۶۶۰۹۵
آمار منتشر شده از یک اندیشکده آمریکایی نشان می دهد که در دولت دونالد ترامپ موارد مخالفت با صدور روادید کار (H۱B) آمریکا برای شرکت های مهندسی و فناوری اطلاعات هند به شدت افزایش یافته است.

به گزارش ، شبکه خبری " ایندیا تودی"  گزارش داد، داده های منتشر شده از سوی اندیشکده بنیاد ملی سیاست آمریکا نشان می دهد که به طور متوسط موارد مخالفت با صدور روادید کار آمریکا برای شرکت های هندی از ۶ درصد در سال ۲۰۱۵ به ۲۴ درصد در نیمه دوم سال ۲۰۱۹ افزایش یافته است.

در این گزارش آمده است که مخالفت آمریکا با صدور روادید برای متقاضیان هندی که قصد استخدام در شرکت های بزرگ آمریکایی مانند گوگل، اپل، مایکروسافت و اینتل را دارند، به شدت افزایش یافته است.

در چهار سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹، مقام های آمریکایی با بیش از ۴۱ درصد از تقاضای روادید کار در ارتباط با شرکت "تک ماهیندرا" هند مخالفت کرده اند. همچنین با بیش از ۵۳ درصد از موارد صدور روادید کار برای شرکت ویپرو، غول نرم افزاری هند، مخالفت شده است.

قوانین جدید کار آمریکا دریافت روادید کار از سوی شرکت ها و اشخاص خارجی را مشکل ساخته است. دولت آمریکا همچنین از تمدید سه ساله روادید برای افرادی که موفق به دریافت روادید کار(H1 B) شده اند خودداری می کند.

هندی ها و شرکت های فناوری اطلاعات هند بزرگ ترین گروه خارجی هستند که از این نوع روادید استفاده می کنند، از این رو، قوانین جدید بر آنها بشترین تاثیر را بر آنها داشته است. علاوه بر این تمدید نکردن روادید، تبدیل آن به "گرین کارت" آمریکا را تقریبا غیر ممکن کرده است.

شرکت های فناوری اطلاعات هند همه ساله به طور گسترده در قرعه کشی آمریکا برای دریافت رودید کار شرکت می کنند.

بر اساس گزارش مجله جهان کامپیوتر در امریکا نزدیک به ۸۶ درصد از روادید H1-B در آمریکا برای مشاغل علوم کامپیوتر و ۴۶ درصد از شغل های مهندسی در این کشور در اختیار هندی ها قرار می گیرد.

بر اساس پیش نویس دستور جدید دولت ترامپ،همسران دارندگان روادید H1-B در قانون جدید آمریکا اجازه کار نخواهند داشت. سیستم قرعه کشی روادید کار به یک سیستم انتخابی بسیار دقیق برای اطمینان از پذیرش بهترین افراد تبدیل می شود.

روادیدH1-B آمریکا برای کارگران حرفه ای و آموزش دیده صادر می شود. آمریکا در سال بیش از ۶۵ هزار روادید کار H-1B صادر می کند. نوع دیگری از روادید کار آمریکا L1 نام دارد که برای انتقال کارمندان شرکت ها به آمریکا مورد استفاده قرار می گیرد. این دو نوع روادید به صورت گسترده از سوی شرکت های هندی مورد استفاده قرار می گیرد.

ترامپ پیش از انتخاب خود به عنوان رئیس جمهوری آمریکا با انتقاد از صدور روادید کار برای متقاضیان خارجی گفت این سیستم کارمندان آمریکایی را تحت تاثیر قرار می دهد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *