صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

هشدار جدی هزاران دانشمند پیرامون تبعات تغییرات آب و هوایی/ وقوع مصائب بشری بی‌شمار در پی کوتاهی دولت‌ها

۱۵ آبان ۱۳۹۸ - ۰۰:۲۲:۰۱
کد خبر: ۵۶۵۳۶۹
بیش از ۱۱ هزار دانشمند از سراسر جهان با انتشار نامه‌ای خبر از وقوع «مصائب بشری بی‌شماری» در پی کوتاهی دولت‌ها دادند.

به گزارش گروه فضای مجازی، بیش از ۱۱ هزار دانشمند از سراسر جهان با انتشار نامه‌ای سرگشاده هشدار دادند؛ اگر دولت‌ها فوراً اقدام به مقابله با تغییرات آب و هوایی نکنند مصائب بشری بی‌شماری به بار خواهد آمد.

در این نامه که در نشریه بیو ساینس منتشر شد، آمده است؛

تغییرات آب و هوایی به وقوع پیوسته، سریع‌تر از آن چیزی که بسیاری از دانشمندان تصور می‌کردند و در حال شدت گرفتن است.

ویلیام ریپل استاد دانشگاه اورگون آمریکا و یکی از نویسندگان مشهور این نامه در مصاحبه با ایندیپندنت اظهار کرد: ۴۰ سال است که مذاکرات گسترده‌ای در سطح جهان جریان دارد، اما هنوز این بحران حل نشده است.

این نامه بر ۶ هدف مهم که دانشمندان آن را حیاتی می‌دانند، یعنی جایگزینی سوخت‌های فسیلی، کاهش آلاینده‌ها، احیا و حفظ اکوسیستم‌ها، کاهش مصرف گوشت و ایجاد اقتصادی جهانی بدون کربن متمرکز است.

توماس نیوسام یکی دیگر از نویسندگان نامه اظهار کرد: اوضاع، بد شده، اما ناامید نیستیم. ما می‌توانیم گام‌هایی برای حل مسائل اضطراری آب و هوایی برداریم.

در این نامه آمده است که با استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر، کاهش نرخ زاد و ولد و افزایش فعالیت‌های زیست محیطی در سطح جهانی می‌تواند به بهبود وضع آب و هوایی امیدوار بود.

این نامه یک روز پس از آن منتشر شد که دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به رغم انتقاد‌های جهانی، روند خروج از معاهده تغییرات آب و هوایی پاریس را آغاز کرد.

مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا نیز به تازگی یک اعلامیه رسمی در مورد فرایند خروج آمریکا از پیمان آب و هوایی پاریس را به سازمان ملل متحد فرستاده است.

توافق پاریس که با نام پیمان پاریس نیز شناخته می‌شود، ذیل چارچوب پیمان‌نامه سازمان ملل متحد در تغییرات اقلیمی (UNFCCC) در رابطه با کاستن از انتشار گاز‌های گلخانه‌ای، سازگاری و امور مالی است که از سال ۲۰۲۰ میلادی آغاز خواهد شد.

متن توافق از سوی نمایندگان ۱۹۷ کشور در کنفرانس تغییر اقلیم ۲۰۱۵ سازمان ملل متحد در پاریس مورد مذاکره قرار گرفت و ۱۲ دسامبر ۲۰۱۵ با اجماع آرا تصویب شد.

این توافق ۲۲ آوریل ۲۰۱۶ (روز زمین) در مراسمی در نیویورک برای امضا معرفی شد و در سال ۲۰۱۷ میلادی، ۱۹۵ عضو پیمان سازمان ملل متحد در تغییر اقلیم این پیمان را امضا کردند و ۱۴۷ کشور آن را به تصویب مجلس خود رساندند.

آمریکا در سال ۲۰۱۷ میلادی به سازمان ملل متحد اعلام کرد که در سال ۲۰۱۹ به طور رسمی از این پیمان بین المللی خارج می‌شود، اما تا آن زمان در جلسات شرکت خواهد کرد.

 

منبع: ایرنا

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *