بازگشت آییننامه مصوبه شهر دوستدار سالمند به کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا
رییس کمیسیون فرهنگی- اجتماعی شورای شهر تهران با بیان اینکه آییننامه مصوبه شهر دوستدار سالمند ۲۴ تیر سال ۹۴ به کمیسیون فرهنگی ارجاع داده شد، اضافه کرد: این موضوع ۱۲ شهریور سال ۹۶ به شورای پنجم ارجاع داده شد و مقرر شد کمیته فرهنگی و اجتماعی این موضوع را بررسی کند. نظر کمیسیون در مورد آییننامه رد لایحه و بازگشت آن به کمیسیون و بررسی بیشتر است.
مجید فراهانی به عنوان مخالف این پیشنهاد گفت: کشور ما رو به سالمندی است و مهمترین مسائل امروز موضوع سالمندی محسوب میشود. قبلا مصوبه تصویب شده و اکنون نباید آییننامه آن را رد کرد.
حجت نظری، عضو کمیسیون فرهنگی-اجتماعی شورای شهر در واکنش به این لایحه عنوان کرد: به نظر من این آییننامه باید در سند جامع رفاه اجتماعی دیده شود؛ چراکه سندهای متفاوت حوزه اجرایی را دچار سردرگمی میکند و کاهش دقت در مقررات را به همراه دارد.
احمد مسجدجامعی، عضو دیگر شورای شهر تهران نیز در مورد این موضوع توضیح داد: مصوبه شهر دوستدار سالمند قبلا به تایید فرمانداری و شورای شهر رسیده و اکنون بحث بر سر یکی از بندهای آییننامه است و نیازی نیست که کل مصوبه را کنار بگذاریم.
زینب نصیری مدیر کل سلامت شهرداری تهران به دنبال استماع نظرات اعضای شورای شهر گفت: موضوع امروز بر سر بند (ج) مصوبه شهر دوستدار سالمند است که آییننامه ذیل این مصوبه محسوب میشود؛ بنابراین در حوزه سند رفاه اجتماعی نیست و نباید آنها را با هم ادغام کرد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر مشخص نیست در حوزه سالمندان منابع کجا و چگونه هزینه میشود و آییننامه کمک میکند فرایندها شفاف شود، گفت: لذا خواهشمندم دوستان به آن توجه کنند و آن را به سند جامع رفاه اجتماعی گره نزنند.
در نهایت ابراهیم امینی، نایب رئیس شورای شهر، مسئله استرداد این لایحه به کمیسیون مربوطه را مطرح کرد و با ۱۶ رای موافق این پیشنهاد به تصویب رسید و آییننامه مصوبه شهر دوستدار سالمند برای بررسی بیشتر به کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر بازگشت.