صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

موج انصراف نمایندگان پارلمان انگلیس از شرکت در انتخابات زودهنگام

۱۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۴:۴۸
کد خبر: ۵۶۴۶۵۲
فضای متشنج و مسموم پارلمان انگلیس سبب به راه افتادن موج انصراف نمایندگان از حضور در انتخابات زودهنگام این کشور شده است.
به گزارش گروه بین الملل ؛ فضای متشنج در عرصه سیاسی انگلیس در آستانه انتخابات سراسری زودهنگام ۱۲ دسامبر (۲۱ آذر) سبب شده تا شمار زیادی از نمایندگان فعلی پارلمان این کشور انصراف خود را از حضور در این انتخابات اعلام کنند.

به گزارش یورونیوز، تا روز یکشنبه ۳ نوامبر (۱۲ آبان) ۶۰ نماینده از جمله رئیس مجلس عوام انگلیس از ترک عرصه انتخابات به دلیل حاکم بودن فضای مسموم بر پارلمان و عرصه سیاسی این کشور خبر دادند. این میزان معادل ۱۰ درصد از کل نمایندگان پارلمان انگلیس است.
 
 
 

سوءرفتار و ارعاب، تهدید به مرگ، درگیری درون حزبی، اختلاف نظر در مورد برگزیت، انشعاب در احزاب و احساس فروپاشیده شدن سیاست و عرصه سیاسی از جمله دلایل کناره گیری نمایندگان از انتخابات سراسری زودهنگام در انگلیس هستند.

۳۱.۶ درصد افراد انصراف داده از حضور در انتخابات زنان هستند که معادل ۱۹ نفر است. این میزان دقیقا مطابق با سهم زنان در پارلمان انگلیس است.

۲ زن نماینده عضو حزب محافظه کار دلیل انصراف خود از حضور در انتخابات را سوءاستفاده اعلام کردند. نمایندگان زن انصرافی دلیل این اقدام خود را حمله به حریم شخصی و ارعاب، ایمیل‌های تهدید آمیز، اعمال فشار توسط رسانه‌های اجتماعی و خستگی از تداوم شرایط ناامن کاری اعلام کردند.
 
 
 

براساس بررسی‌های انجام شده، ۱۷ درصد نمایندگان به دلایل سیاسی، ۳۱ درصد به دلایل شخصی، ۱۴ درصد به دلیل سوء رفتار و ۱۲ درصد به دلایل اعلام نشده از حضور در انتخابات پیش رو انصراف دادند.

براساس گزارشی که اخیرا منتشر شد تهدید خشونت آمیز نمایندگان پارلمان در انگلیس به امری "عادی" مبدل شده است.
 
همچنین گزارش سازمان عفو بین الملل در دسامبر ۲۰۱۸ نشان داد که ۷.۱ درصد توییت‌ها به روزنامه نگاران و سیاستمداران زن انگلیسی حاوی زبان توهین آمیز و دردسر ساز است.

«روری استوارت»، وزیر پیشین توسعه بین المللی انگلیس و از نامزد‌های ریاست حزب محافظه کار نیز از شرکت در این انتخابات به دلیل سرخوردگی از ناکارآمدی پارلمان خبر داد.
 
 
 

انگلیس پیشتر در سال ۲۰۱۰ نیز با موج کناره گیری ۱۴۹ نماینده از حضور در انتخابات مواجه شده بود. اما تفاوت این مورد با سال ۲۰۱۰ انصراف داوطلبانه نمایندگان تنها پس از ۲ سال حضور در پارلمان است.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *