افزایش مرگ و میر ناشی از سوء مصرف مواد مخدر در ویرجینیا/آر.وی.ای: موادی کُشندهتر از هروئین و کوکائین در ویرجینیا توزیع میشود
پایگاه آر.وی.ای در گزارشی به موضوع مرگ و میر ناشی از سوء مصرف مواد مخدر در ایالت ویرجینیای آمریکا پرداخته که بر اساس دادههای منتشر شده در سال ۲۰۱۹ این میزان از تلفات در این ایالت رکورد زده است.
به گزارش گروه بین الملل ، دادههای منتشر شده اداره ارزشیابی پزشکی ویرجینیا نشان میدهد که مرگ و میر ناشی از مصرف داروی اعتیاد آور متامفتامین، فنتانیل و مواد مخدر هروئین در ماههای ژانویه و ژوئن به شدت افزایش داشته است.
برررسی دادههای بدست آمده حاکی از آن است که مرگ و میر ناشی از سوء مصرف دارو و مواد مخدر در سال ۲۰۱۹ به ۱۵۵۰ نفر در ایالت ویرجینیا رسیده که در مقایسه با دادههای سال گذشته ۴ درصد رشد داشته است.
به گزارش پایگاه آر.وی.ای، مسکن فنتانیل که ۸۰ برابر قویتر از مورفین است حتی کُشندهتر از مواد مخدر هروئین و کوکائین به شمار میآید و بیشتر با داروهای خیابانی ترکیب میشود.
این اداره در آخرین گزارش ۳ ماه خود گفته است، در اواخر سال ۲۰۱۳ و اوایل ۲۰۱۴ برخی از مواد مخدر هروئین که در خیابانهای این ایالت به فروش میرسید در واقع داروی فنتانیل بوده است.
آمارها نشان میدهند که تقریباً ۵۵ درصد از تمامی مرگهای ناشی از اوردوز دارو یا ماده مخدر فنتانیل عامل آن بودهاند.
در نیمه اول سال ۲۰۱۹ مناطق فرفکس و ریچموند بیشترین میزان مرگ و میر ناشی از مصرف دارو در این ایالت را به ثبت رسانده است. ۴۹ درصد از آمار تلفات بر اثر مصرف ماده مخدر هیروئین و فنتانیل رخ داده است.
پلیس منطقه ریچموند میگوید، در سال ۲۰۱۵ مطالعات نشان داد که مرگ و میر ناشی از مواد مخدر به دلیل ترکیب فنتانیل با مواد مخدر کوکائین و هروئین افزایش داشته است.
مقامهای محلی میگویند یکی از اصلیترین راههای ورود ماده مخدر فنتانیل به آمریکا از طریق فروشندگان خیابانی است که آنها را در شبکههای اینترنتی تهیه کرده و از طریق نامه به دست مصرف کنندگان میرسانند.
در سال ۲۰۱۲، ۵۰ مورد مرگ ناشی از اودوز در ویرجینیا به ثبت رسید که ماده مخدر فنتانیل در این مرگها نقش داشتهاند. این آمار در سال ۲۰۱۶، ۲۰۱۷ و در سال گذشته به ترتیب به ۶۲۴، ۷۷۰ و ۸۱۳ نفر رسید.
دادهها نشان میدهند از یکم ماه ژانویه تا ۳۰ ماه ژوئن ۴۴۱ نفر در ایالت ویرجینیا بر اثر سوء مصرف ماده مخدر فنتانیل جان خود را از دست دادند. این در حالی است که در نیمه نخست سال گذشته ۳۷۱ مرگ و میر به ثبت رسید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *