صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ضرورت مسئله شناسی اجتماعی به منظور پیشگیری از وقوع جرم

۱۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۴:۳۸
کد خبر: ۵۶۴۰۲۳
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
سرپرست مرکز مطالعات اجتماعی و جرم شناسی قوه قضاییه گفت: به منظور پیشگیری از وقوع جرم باید مسئله شناسی اجتماعی از نگاه متخصصین، کارشناسان و مدیران حوزه اجتماعی و پیشگیری انجام شود.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، فرزاد جلیلیان سرپرست مرکز مطالعات اجتماعی و جرم شناسی قوه قضاییه گفت: به منظور پیشگیری از وقوع جرم باید مسئله شناسی اجتماعی از نگاه متخصصین، کارشناسان و مدیران حوزه اجتماعی و پیشگیری انجام شود.

وی بیان داشت: مرکز مطالعات اجتماعی و جرم شناسی قوه قضاییه نیاز سنجی پژوهشی و احصاء عناوین پژوهشی اولویت دار پیشگیرانه را حول ۴ محور دسته بندی کرده است.

سرپرست مرکز مطالعات اجتماعی و جرم شناسی قوه قضاییه، مسئله شناسی اجتماعی به منظور پیشگیری از وقوع جرم از نگاه متخصصین، کارشناسان و مدیران حوزه اجتماعی را یکی از محور‌های پژوهشی عنوان کرد و گفت: شناسایی مسائل و هدف گذاری در حوزه پیشگیری از وقوع جرم از منظر ادارات کل معاونت اجتماعی نیز از دیگر محور‌های مورد بررسی است.

جلیلیان آسیب شناسی علل جرم، انتخاب اقدامات ویژه و ارائه راهکار‌های عملیاتی و کاربردی؛ همچنین بستر سازی و زمینه یابی‌های عملیاتی به منظور کاربست یافته‌های پژوهشی را از دیگر محور‌های مورد نظر بر شمرد.

سرپرست مرکز مطالعات اجتماعی و جرم شناسی قوه قضاییه با اشاره به منویات مقام معظم رهبری، ریاست قوه قضاییه، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم، اسناد بالادستی، بند ۲ ماده ۵ و ۶ قانون پیشگیری از وقوع جرم و همچنین اجرای جزء ۲ بند ت ماده ۱۱۳ قانون برنامه ششم توسعه عنوان کرد: مرکز مطالعات اجتماعی معاونت با شناسایی و ایجاد شبکه نخبگانی در ساحت‌های مختلف کمیته‌های تخصصی تشکیل داده است.

وی افزود: درکمیته‌های تخصصی نیاز‌ها و انتظارات ادارات کل معاونت و معاونت‌های اجتماعی استان‌ها شناسایی تا در این زمینه فراخوان و پژوهش‌های کاربردی ارائه شود.

جلیلیان با بیان اینکه از ۴۳ محور پژوهشی مطرح شده در شورای علمی پژوهشی ۲۳ محور تایید و تصویب اعضا شده است، اذعان کرد: با ارسال فراخوان به دانشگاه­ها، حوزه‌های علمیه و موسسات علمی پژوهشی سراسر کشور از اساتید، دانشجویان و پژوهشگران متخصص و علاقمند به این حوزه برای انجام پژوهش دعوت شد.

بیشتر بخوانید.

تدوین سیاست‌های پیشگیری از جرایم در کمیته پیشگیری از جرایم، دعاوی و اختلافات

سرپرست مرکز مطالعات اجتماعی و جرم شناسی قوه قضاییه، جرائم اقتصادی و مالی؛ جرائم و آسیب­های مرتبط با خشونت؛ جرائم مرتبط با صدمات بدنی غیر عمدی؛ جرائم مواد مخدر صنعتی، روانگردان‌ها و مشروبات الکلی؛ جرائم سایبری وآسیب­های فضای مجازی؛ دعاوی، جرائم و آسیب­های حوزه خانواده؛ جرائم و آسیب‌­های مرتبط با امنیت اخلاقی و اجتماعی؛ جرائم و آسیب‌های مرتبط با مسائل شهری از جمله شهرنشینی، زمین خواری و غیره را از جمله مسایلی عنوان کرد که فراخوان و طرح‌های پژوهشی باید حول این موضوعات متمرکز شوند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *