صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نقش متولیان فرهنگ جامعه و حقوقدانان در کاهش ورودی پرونده به دستگاه قضایی

۱۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۳:۴۷
کد خبر: ۵۶۳۹۷۸
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
حجت الاسلام و المسلمین مرتضوی مقدم با بیان اینکه یکی از مشکلات اساسی قوه قضاییه حجم بالای ورودی پرونده به محاکم است، گفت: در برنامه‌ها و سیاست‌های مسئولان عالی این قوه کاهش آن در دستور کار جدی قرار گرفته است.

به گزارش گروه حقوقی و قضایی ، حجت الاسلام و المسلمین مرتضوی مقدم، رئیس دیوانعالی کشور و هیأت همراه در بدو ورود به اصفهان با حضور در گلستان شهدا و قرائت فاتحه، مزار شهدای دفاع مقدس را زیارت کرده و پس از آن در مسجد الغفور اصفهان در جمع مردم، حاضر و با برگزاری ملاقات عمومی از نزدیک با مردم دیدار و به سؤالات آن‌ها پاسخ داد.

رئیس دیوان عالی کشور هدف از سفر به اصفهان را عرض خداقوت به همکارانش در دادگستری اصفهان اعلام و بیان کرد: یکی از مشکلات اساسی قوه قضاییه حجم بالای ورودی پرونده به محاکم است و در برنامه‌ها و سیاست‌های مسئولان عالی این قوه کاهش آن در دستور کار جدی قرار گرفته است.

وی افزود: یکی از راهکار‌های مؤثر در این راستا آن است که متولیان فرهنگ جامعه و حقوقدانان به میدان آمده و با ارشادات و راهنمایی‌های لازم برای مردم در مجامع مختلف باعث ارتقای سطح آگاهی‌های عمومی در زمینه‌های مختلف اجتماعی شده و زمینه ساز کاهش مراجعات به دادگستری‌ها شوند.
 
بیشتر بخوانید:
 

حجت الاسلام و المسلمین مرتضوی مقدم توجه به قسط و عدل را از دیگر مباحث مهم دانست و بیان کرد: بر اساس توصیه قرآنی که خداوند عامه مؤمنان را به برقراری قسط و عدل در زندگی دعوت کرده، ضروریست همگان قائل به قسط و رعایت اخلاق حسنه در زندگی شوند و در این صورت است که می‌توان شاهد کاهش آمار ورودی به محاکم و دادگستری‌ها باشیم.

رئیس دیوانعالی کشور در حاشیه این سفر در جمع قضات محاکم تجدیدنظر استان اصفهان بر دقت و سرعت در تحریر و نگارش آراء از تمامی جهات، تأکید و خاطرنشان کرد: رأی دادگاه‌های تجدیدنظر یک رأی عالی محسوب می‌شود و باید قضات شریف این محاکم ضمن احقاق حق، آرای سلیس، گویا و جامع صادر کنند که هم از اتقان بالا برخوردار باشد و هم دارای جنبه آموزشی باشد تا راهنمای قضات بدوی و حتی قابل استفاده و بهره برداری آموزشی در دانشگاه‌ها و برای کارآموزان قضایی باشد.
 
بیشتر بخوانید:
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *