کمبود داروی بیهوشی قلب حاد نیست
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود ۲۵۰ نفر در کشور در حوزه بیهوشی قلب به صورت تخصصی و فلوشیپ فعالیت میکنند، اظهار داشت: کمبود متخصص بیهوشی قلب نداریم حتی توانایی بالایی در کشور وجود دارد که به عنوان مرکز منطقهای آموزش، پژوهش و درمان بیهوشی قلب باشیم.
دبیر علمی دومین کنگره بین المللی بیهوشی قلب خاطرنشان کرد: در حال حاضر در زمینه تعرفهها و برخی از تجهیزات دغدغههایی وجود دارد و هیچ فرد متخصصی در کشور نیست که در زمینه ارتقای کیفیت درمان به وضعیت ایستا اعتقاد داشته باشند؛ بنابراین در حوزه بیهوشی قلب، وسایل گردش خون یا پمپ گردش خونی برون پیکری، برخی از داروها و برخی از تجهیزات مراقبت از ارگانها با استفاده از تکنیکهای جدید نیاز به پیشرفت و بهروزرسانی داریم.
وی خاطر نشان کرد: پس از انقلاب اسلامی موفقیت و پیشرفتهای بسیار چشمگیری در حوزه روشهای نوین درمانی، موضوعات تحقیقاتی و پژوهشی انجام گرفته و حتی در زمینه چاپ مقالات و کتابها به زبان انگلیسی توسط انتشارات علمی معتبر دنیا نیز موفقیتهای چشمگیری را داشتهایم.
دباغ اضافه کرد: دومین کنگره بین المللی بیهوشی قلب ۱۳ تا ۱۵ آذرماه سال جاری با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته در سالن همایشهای رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار میشود و جدیدترین دستاوردهای علمی در حوزه بیهوشی قلب مورد بحث و گفتگو قرار میگیرد. همچنین انتقال تجارب و اطلاعات در این زمینه میان شرکتکنندهها انجام خواهد گرفت.
به گفته وی، محور اصلی این همایش جدیدترین یافتههای بیهوشی قلب در بزرگسالان و افراد دچار مشکل مادرزادی بیماریهای قلبی است البته موضوع بیهوشی بیماران قلبی تحت درمان الکتروفیزیولوژی (EPS) و بیهوشی در بیماران قلبی برای انجام عملهای غیرقلبی از دیگر محورهای این همایش به شمار میرود.
دبیر علمی دومین کنگره بین المللی بیهوشی قلب ادامه داد: پنجرههای نوین به بیهوشی بیماریهای قلبی و آیندهنگاری در این حیطه علمی از محورهای دیگر این کنگره است و بسیار حائز اهمیت بوده چرا که دانش پزشکی به سرعت زیاد در حال پیشرفت است و توجه به این مسئله میتواند در کمک به بیماران قلبی موثر واقع شود.