ضرورت تربیت نیروی متخصص مورد نیاز جامعه در دانشگاهها
وی افزود: تربیت دانش آموختگان کارشناس و امین از تکالیف اصلی دانشگاهها است و دانشجویی که در مراکز علمی تربیت میشود باید در کنار صلاحیت علمی صلاحیت ذاتی نیز داشته باشد.
رییس نهاد نمایندگی، ولی فقیه در دانشگاهها اضافه کرد: متخصصی که امین نباشد به مجموعه خود آسیب میزند به ویژه در رشتههای علوم پزشکی به دلیل اعتماد مردم و حساسیت مسئولیت درمان و سلامت، فعالان در این حوزه مسئولیت سنگین تری دارند.
حجت الاسلام رستمی ادامه داد: رقابتی با عنوان کنکور برای ورود افراد به دانشگاه پیش بینی شده و افرادی که تستهای خوبی در این رقابت بزنند، مسئولیت خطیر پزشکی را بر عهده میگیرند بدون اینکه صلاحیتهای دیگری غیر از صلاحیت علمی آنها مورد ارزیابی قرار گیرد.
وی تاکید کرد: چنانچه خروجی دانشگاه فرد مورد انتظار خانوادهها و جامعه نباشد به طور حتم نظام تربیتی دارای ایراد و مشکل است.
رییس نهاد نمایندگی، ولی فقیه در دانشگاهها اضافه کرد: انسانها، جوانها و نسلی در اختیار ما به امانت گذاشته شده است که باید مراقب باشیم بازیهای سیاسی، جریانهای فرهنگی ما را از اصل مسئله غافل نکند.
حجت الاسلام رستمی اضافه کرد: پس از تربیت کادر متخصص، در گام دوم باید مسئولیت را به این افراد محول کرد همچنین جراح متخصص، پرستار و بهیار باید در کنار وظایف ذاتی خود در حل مشکلات جامعه نیز سهیم شوند.
وی با بیان اینکه دانشگاه مکلف به پیگیری مسائل کلان جامعه و حل آنها هستند افزود: اگر ما به مشکل و مسئلهای در این حوزه برسیم باید دانشگاه به دنبال رفع آن باشند.
رییس نهاد نمایندگی، ولی فقیه در دانشگاهها تاکید کرد: از دیگر نکاتی که باید مسئولان دانشگاهها در کنار رفع مشکلات برای تحقق آن اهتمام ورزند، به روز، متحول و نو شدن مستمر است.
حجت الاسلام رستمی با بیان اینکه تحولات عمومی، سیاسی و اجتماعی جامعه باید در دانشگاه رصد شود، گفت: این تحولات باید در دانشگاه هدفگذاری و ریلگذاری شود، زیرا بخش نخبه و اندیشمند در این فضا حضور دارد.