صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بازدید از کارخانه ماشین‌سازی و بازار‌های فرش و کفش تبریز/ آیت‌الله رئیسی: فساد چوبی لای چرخ تولید است/هر جا که مبارزه با فساد صورت گرفت چرخ‌های تولید پر حرکت‌تر و پر رونق‌تر می‌شود/ با اقدامات قضات و دادستان‌ها در سراسر کشور از تعطیلی حدود ۵۰۰ کارگاه و مراکز تولیدی جلوگیری شده است/ نظام بروکراسی اداری پیچیده‌ای که کار‌ها را با تعویق مواجه می‌کند، موجب رشوه می‌شود

۰۹ آبان ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۶:۲۲
کد خبر: ۵۶۳۳۶۲
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
آیت الله رئیسی در صدر یک هیات عالی قضایی پنجشنبه نهم آبان ماه به استان آذربایجان شرقی سفر کرد.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، آیت الله رئیسی در صدر یک هیات عالی قضایی پنجشنبه نهم آبان ماه به استان آذربایجان شرقی سفر کرد.

بیشتر ببینید:

آیت الله رئیسی از اختصاص 600 میلیارد ریال از بودجه‌های قوه قضاییه و بودجه‌های استانی برای رفع مشکلات دادگستری‌ها، پزشکی قانونی، زندان‌ها و برخی از بخش‌هایی که در دستگاه قضایی استان آذربایجان شرقی مشکلات جدی دارند خبر داد
۱۳۹۸/۰۸/۰۹ - ۲۳:۴۶

آیت الله رئیسی رئیس قوه قضاییه در نشست خبری پایان سفر به استان آذربایجان شرقی با اشاره به برگزاری نشست‌های مختلف در این سفر و بازدید از کارخانه ماشین سازی تبریز اظهار کرد: بعد از برخورد قوه قضاییه با فساد در این شرکت، بازدید از وضعیت این کارخانه و فعالیت کارگران برای بنده بسیار مهم بود.

وی افزود: بحمداله چرخ‌های تولید این کارخانه فعال می‌شود و رونق می‌گیرد، البته با همه ظرفیت کار نمی‌کند، ولی میزان ظرفیتی که امکان داشته به کار گرفته شده و در آینده نیز قابل افزایش است.

رئیس قوه قضاییه افزود: این اقدام نشان می‌دهد هرجا برخورد با فساد صورت گیرد زمینه برای رونق آماده می‌شود.

آیت الله رئیسی با اشاره به اظهارات خود در بازدید از کارخانه ماشین سازی تبریز مبنی بر اینکه فساد چوبی در چرخ تولید است اگر این چوب برداشته شود، چرخ‌های تولید به حرکت درمی‌آید، تصریح کرد: جلوه این موضوع را در کارخانه ماشین سازی تبریز دیدیم و امیدوارم با پیگیری استاندار و مسئولان استانی این کار دنبال شود.

وی با تاکید بر لزوم تسریع در تعیین هیات مدیره کارخانه ماشین سازی تبریز، ادامه داد: باید سریعا هیات مدیره تعیین شود تا دست مدیرعامل باز گردد و اقداماتی که در حوزه هیات مدیره است سریعا انجام شود.

آیت الله رئیسی بیان داشت: معلوم شد که این کارخانه می‌تواند بسیار بهتر و برتر از آنچه در قبل بوده فعال شود.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به برگزاری نشست با کارآفرینان و صنعتگران درحوزه مسائل اقتصادی، تصریح کرد: در این جلسه موانعی از تولیداز سوی کارآفرینان و صنعتگران بیان شد و تاکید شد که این موانع حتما باید در جای خودش مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد.

وی تاکید کرد: امروز باید آن خا‎ن‌ها و مجوزهایی که موجب کندی تولید می‌شود برداشته شود و آنچه در قانون است، اجرایی و از سوی دستگاه‌های اداری مسئول پیگیری صورت گیرد تا این موانع رفع گردد و شاهد رونق تولید باشیم.

آیت الله رئیسی افزود: بخش‌هایی هم به عهده استان است که خوشبختانه مسئولان استانی با هماهنگی که وجود دارد، جلسات مشترکی برگزار می‌کنند که خیلی از مسائل در این جلسات مورد بررسی قرار می‌گیرد که زمینه ارزشمندی برای توسعه یافتگی استان است.

وی ادامه داد: محوریت نماینده مقام معظم رهبری در استان و همکاری همه مسئولان خیلی می‌تواند کارساز باشد.

آیت الله رئیسی اظهار کرد: در دیدار با خانواده معظم شهدا و نخبگان و دانشجویان و اساتید دانشگاه، دیدگاه‌های این اقشار را استماع کرده و نکات قابل توجهی بیان شد که برای بنده به عنوان یک مسئول، مفید بود.

وی افزود: امروز به یک انسجام جدی و حرکت دانشگاه‌ها با یک امید قطعی نیاز داریم و بدانند گر‌ه‌ این کشور به دست توانای جوانان و نخبگان همین کشور باید گشوده شود وما هم به عنوان دستگاه قضایی حمایت می‌کنیم.

رئیس دستگاه قضا با اشاره به نشست با قضات و کارکنان دستگاه قضایی استان آذربایجان شرقی ادامه داد: این نشست برای بنده فرصت مغتنمی فراهم کرد تا سخنان قضات و کارکنان و شوراهای حل اختلاف و بخش‌های مختلف را شنوا باشم.

وی به حضور در جلسه شورای اداری اشاره کرد و افزود: در این جلسه نکاتی در ارتباط با مسائل استان مطرح شد که امیدواریم مجموعه این مباحث به رونق تولید و رفت مشکلات و تنگناها در استان آذربایجان شرقی منجر شود.

 آیت الله رئیسی با اشاره به برگزاری جلسه شورای عالی قوه قضاییه در ادامه این سفر، خاطرنشان کرد: ۱۷ گروه به شهرستان‌های مختلف استان آذربایجان شرقی اعزام شدند و در این جلسه گزارش کار خود را ارائه کردند.

وی یادآور شد: یک گروه چهل نفره نیز از دو هفته قبل به این استان اعزام شدند تا مسائل استان آذربایجان شرقی را به صورت کارشناسی ببینند و گزارشات آن‌ها در جلسه شورای عالی قوه قضاییه ارائه گردید.

رئیس قوه قضاییه از اختصاص ۶۰۰ میلیارد ریال از بودجه‌های قوه قضاییه و بودجه‌های استانی برای رفع مشکلات دادگستری‌ها، پزشکی قانونی، زندان‌ها و برخی از بخش‌هایی که در دستگاه قضایی استان آذربایجان شرقی مشکلات جدی دارند، خبر داد و گفت: با این مبالغ فعلا مشکلات حل شود تا بتوانیم در بودجه سنواتی پیش بینی برخی از نیازمندی‌ها را داشته باشیم تا مشکلات به صورت اساسی حل شود.

وی یادآور شد: به همکاران قضایی تاکید کرده‌ایم که تلاش کنند تا در استان آذربایجان شرقی کار تولیدکنندگان و کارآفرینان با مشکل مواجه نشود و اگر مشکلاتی داشتند اول به سازمان‌های مربوطه مراجعه کنند و اگر حل نشد واحدهای سازمان بازرسی کل کشور ماموریت دارند که موانع تولید را برای برطرف کردن دنبال کنند.

آیت الله رئیسی تاکید کرد: نیروی متراکم انسانی در استان آذربایجان شرقی به ویژه جوانان و فرهیختگان و منابع و ذخایر مادی که خداوند متعال به این استان مرحمت کرده و عزم و اراده ملی، زمینه برای کار و تلاش و رونق تولید را فراهم نموده است.

رئیس دستگاه قضا اظهار کرد: قوه قضاییه اجازه نخواهد داد کارخانه و یا واحد تولیدی بخواهند با زیاده خواهی و موانعی که برخی می‌خواهند ایجاد کنند، تعطیل شود.

وی تاکید کرد: تمام تلاش دستگاه‌هایی اجرایی باید این باشد که اجازه ندهند کارخانه‌ها و کارگاه‌ها دچار وقفه شوند. آیت الله رئیسی با اشاره به اینکه امروز به رونق تولید نیازمند هستیم، گفت: این موضوع هم تاکید مقام معظم رهبری است و هم گام‌های ابتدایی در اقتصادی مقاومتی است.

رئیس قوه قضاییه در پایان از مردم استان آذربایجان شرقی به عنوان مردمی بسیار خونگرم، شجاع، اهل اقدام، زمان شناس، انقلابی و با غیرت دینی یاد کرد و گفت: مردم این خطه در همه عرصه‌ها خوب و خوش درخشیدند و در طول تاریخ هرجا نیاز به حضور مردم بوده درخشش بسیار ارزشمندی از خود نشان دادند و واقعا برای همه کسانی که در استان آذربایجان شرقی مسئولیت دارند خدمتگزاری به این مردم افتخار بزرگی است و تلاش ما هم این است که مشکلات در این استان به حداقل ممکن است و پرونده‌ها کاهش یابد.

آیت الله رئیسی افزود: برخی از موضوعاتی که در این استان دغدغه‌هایی برای مردم ایجاد کرده مثل مسئله آلاینده‌ها و محیط زیست و برخی از پرونده‌های خاص را در جلسه شورای عالی قوه قضاییه بحث کردیم و بنا شد تمام پرونده‌هایی که دغدغه مردم است در اولویت رسیدگی قرار گیرد و مردم در جریان اقدامات قرار گیرند.

دیدار رئیس قوه قضاییه با تعدادی از مراجعین به دادگستری کل استان آذربایجان شرقی
۱۳۹۸/۰۸/۰۹ - ۲۳:۰۸

در جریان سفر آیت الله رییسی به استان آذربایجان شرقی، پس از جلسه شورای عالی قوه قضاییه، تعدادی از مراجعه کنندگان به دادگستری این استان، پرونده‌های خود را با رییس قوه قضاییه در میان گذاشتند و آیت الله رییسی دستورات لازم را برای بررسی مشکلات قضایی صادر نمود.

 

[video src="https://www.mizan.news/wp-content/uploads/2022/02/2325321_695.mp4"]

در این ملاقات مردمی، علاوه بر رییس قوه قضاییه، رئیس حوزه ریاست قوه قضاییه، رییس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی و دادستان مرکز این استان حضور داشتند.

هزینه درآمد‌های نامشروع، هزینه دست اندازی به بیت المال هزینه سنگینی است؛ این هزینه سنگین را باید پرداخت کنند
۱۳۹۸/۰۸/۰۹ - ۲۰:۴۰
var player = videojs('player_243787_2324890',{poster:'/fileshttps://www.mizan.news/news/1398/8/11/2326766_235.jpg',width:400,height:300}); player.one('play', (function(){ $.post('/fa/ajax/news/video/2324890',{},function (data) {}); }));
سخنان مهم رئیس قوه قضاییه در دیدار با صنعتگران، تولیدکنندگان و نمایندگان اتحادیه‌های کارگری آذربایجان شرقی
۱۳۹۸/۰۸/۰۹ - ۱۷:۲۱

 

اصلاحیه شورای حل اختلاف ظرف یکی دو هفته آینده تقدیم مجلس می‌شود
۱۳۹۸/۰۸/۰۹ - ۱۷:۱۵

آيت الله رئيسى رئيس قوه قضاييه پس از ديدار با قضات، كاركنان دستگاه قضايى و سازمان هاى تابعه در استان آذربايجان شرقى، در جلسه شوراى ادارى اين استان حضور يافت.

رئیس قوه قضاییه بخشی از اظهاراتش در این شورا بیان داشت: پای میثاق‌ها بودن بر همه لازم است و میثاق شکنی از همه ناپسند و از همه دستگاه‌هایی که قدرت در دست آن‌هاست بدتر است.

آیت لله رئیسی خطاب به مسئولان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی گفت: حتما باید در تغییر کاربری‌ها حساس باشند؛ چراکه جهاد کشاورزی خط مقدم حفظ اراضی و منابع طبیعی است؛ لذا شما اقدام کنید و قانون هم به شما اختیار داده است. البته یک نکته ای در قانون وجود دارد که یک منفذی هست و باید مجلس آن را حل کند و این موضوع را منعکس کرده‌ایم.

وی تصریح کرد: یک ماده قانونی هست که صدر ماده خیلی محکم است ولی ذیل آن جمله‌ای آمده که دارای برداشت‌های متفاوتی است که باید منافذ را ببندیم و نگذاریم افرادی از این منافذ سوءاستفاده کنند.

آیت الله رئیسی خاطرنشان کرد: جنگل‌ها و اراضی ملی ذخایر مردم هستند که باید حفظ شوند و نگذاشت که به دست سوداگران و افراد مختلف بیفتد. وی ادامه داد: اصلاحیه شورای حل اختلاف ظرف یکی دوهفته اخیر تقدیم مجلس می‌شود و مجلس همت کنند تا بتوانیم مشکلات این شورا را حل کنیم.

var player = videojs('player_255467_2324890',{poster:'/fileshttps://www.mizan.news/news/1398/8/11/2326766_235.jpg',width:400,height:300}); player.one('play', (function(){ $.post('/fa/ajax/news/video/2324890',{},function (data) {}); }));

رئیس قوه قضاییه با تاکید بر اینکه مبارزه با فساد مقطعی نیست؛ بلکه مستمر است، ادامه داد: برخی تصور می‌کنند این موضوع یک حرکت موسمی و تشریفاتی و مقطعی و سیاسی است که اینگونه نیست و مبارزه با فساد در ذات انقلاب اسلامی و نظام اسلامی است و دولت، مجلس و قوه قضاییه‌ نمی‌توانند در زمینه مبارزه با فساد بی تفاوت باشند و وظیفه همه در این رابطه روشن است.

وی خاطرنشان کرد: باید روحیه مبارزه با فساد در همه مدیران باشد و هر مدیری که در مقابله با فساد بی تفاوت داشته باشد، حقیقتا این نگاه از نواقص جدی مدیریت است و صاحب چنین دیدگاهی نمی‌تواند در نظام اسلامی مدیر باشد.

آیت الله رئیسی ادامه داد: در روایات در باب امر به معروف آمده است که اگر مومنی در برابر ترک معروف و انجام منکر حس نداشته باشد، مومن نیست. تربیت دینی حکم می‌کند نسبت به این قضایا پیگیر باشیم.

وی تاکید کرد: یقین دارم با وضعیتی که داریم کشور نشان داده است که در مقابل جنگ اقتصادی می‌خواهد مقاومت کند؛ ایستادگی فعال داشته باشد و دست به طرف بیگانگان دراز نکند که این اراده را دشمن فهمیده است. رئیس قوه قضاییه افزود: با همین اراده مصمم، پرچمداری رهبری و همت مدیران و تلاش همه دلسوزان، ملت روز به روز امیدوارتر می‌شوند و امیدواری مردم رو به افزایش است.

آیت الله رئیسی بیان داشت: مجموعه مدیران می‌توانند این سرمایه عظیم اجتماعی را با کارآمدی افزایش دهند و بسیار می‌توانند در افزایش اعتماد مردم به نظام و کارآمدی نظام نقش ایفا نمایند. هرکسی در هر مقامی و در هر جایگاهی بخواهد یا نخواهد، بداند یا نداند و مردم را مایوس کند در جهت راهبرد دشمن حرکت کرده است و هرکسی مردم را با فعل و سخنش امیدوار کند، در جهت راهبرد نظام جمهوری اسلامی که ایجاد امید در دل مردم است، گام برداشته است.

مشروح خبر را اینجا بخوانید.

پرونده‌هایی که دغدغه و موضوع سئوال مردم است از نظر رسیدگی باید در اولویت قرار گیرند
۱۳۹۸/۰۸/۰۹ - ۱۵:۵۳

آیت الله رئيسى رئيس قوه قضاییه با قضات و كاركنان دادستگاه قضایی استان آذربايجان شرقى دیدار کرد.

آیت الله رئیسی در این دیدار گفت: کار در دستگاه قضایی کار سختی است؛ سختی کار به این دلیل است که رسیدگی به حقوق مردم، دعاوی، جرائم و اعمال مجازات‌ها کار سختی است که انسان در یک امتحان و آزمون مهمی قرار دارد.

وی ادامه داد: باید بهترین‌ها را عمل کنیم؛ چراکه مواجهیم با آنچه که حق مردم است و آنچه که حق الله است و مال، جان و آبروی مردم است. تشخیص درست موضوع، تشخیص دقیق حکم و تناسب بین حکم و موضوع و از همه مهمتر تصمیم درست گرفتن کار آسانی نیست.

آیت الله رئیسی یادآور شد: نگاه به تخصص، تبحر و تجربه دیگران و تصمیم گرفتن از مقدماتی است که خیلی‌ها دریافتن آن از جمله قاضی، کارشناس، ضابط، وکیل یا نیرو‌های پزشکی قانونی نقش دارند. از سویی برخی تلاش می‌کنند حقیقت بر قاضی پوشیده شود. برخی تلاش می‌کنند که باطل، حق جلوه کند و حق به صورت باطل نمایان شود و تلاش می‌کنند با جو سازی و فضا سازی آن را انجام دهند.

وی افزود: خاصیت و خصوصیت فضاسازی آن است که می‌خواهند حق را باطل جلوه دهند و باطل را حق؛ اینجا سختی کار قاضی آن است که می‌خواهد تمام این غبار‌ها را کنار بزند وحقیقت را کشف کند. در کشف این حقیقت چند امر ضرورت دارد: نخست آنچه که حقیقت را به انسان می نمایاند، برخورداری از ملکه تقوا است. خداوند انسان با تقوا را از یک توانایی برخوردار می‌کند که تمیز بین حق و باطل دهد.

آیت الله رئیسی تصریح کرد: آنچه که می‌تواند به ما مدد کند تا ما حق را از باطل و سره را از ناسره در میان همه این فضاسازی‌ها و جو سازی‌ها بشناسیم، تقوای الهی است؛ تقوا ملکه‌ای است که انسان را از تندروی و کندروی‌ها باز می‌دارد.

وی گفت: تقوا ملکه‌ای است که انسان را با ملامت ملامت کنندگان از میدان بیرون نمی‌برد و تشویق مشوقان انسان را وا نمی‌دارد که از مسیر حق خارج شود. برای قضاوت ظرفیتی لازم است که این ظرفیت، سرمایه قاضی است. سرمایه مهم قاضی ظرفیتش است.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: نکته دوم در باب قضاوت برخورداری از علم و دانش است. به هنگام شدن و به روز شدن دانش همه ما ضرورت دارد. هیچ کس در هیچ مرحله‌ای از علم و دانش، خودش را بی نیاز از دانش افزایی نداند و همواره باید وقت بگذاریم و بر دانش خود بیافزاییم.

آیت‌الله رئیسی گفت: قضات ما عموما چه در سطح حوزوی و چه دانشگاهی برخوردار از سطوح عالی علمی هستند.

وی افزود: اکثر قضات ما به مدرک تحصیلی در ورود به دستگاه قضایی اکتفا نکردند؛ بلکه سعی کردند دانش کلاسیک و عمومی خود را بیافزایند؛ لذا سطح دانش در بین قضات ما سطح بالا و قابل توجهی است و تجربیات و اندوخته‌های آن‌ها در شناخت موضوع، حکم و صدور احکام، ارزشمند و مبارک است؛ لذا بالا بردن سطح آموزش و دانش و به روز بودن، مسلط بودن بر قوانین و مقررات و مسلط بودن به شناخت موضوع اهمیت دارد.

آیت الله رئیسی تصریح کرد: آنجا که قضات خودشان تخصص لازم را ندارند، می‌توانند در تشخیص یک پرونده اقتصادی از متخصص اقتصادی و در امر حسابرسی از حسابری متبحر بهره ببرند.

وی ادامه داد: در مشورت کردن نباید ابایی داشته باشیم و برای خوب فهمیدن موضوع حتما برای خودتان حد نشناسید و با قضات عالیرتبه مشورت نمایید.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به حضور رئیس دیوان عالی کشور و قضات این دیوان در استان‌های مختلف بیان داشت: حجت الاسلام و المسلمین مرتضوی مقدم و قضات همراه وی مدتی است به استان‌ها می‌روند و با قضات جلسه می‌گذارند و سئوالات قضایی طرح می‌شود و این سفر‌ها بسیار در دانش افزایی قضات موثر است.

آیت الله رئیسی افزود: دیوان عالی کشور با قضات با سابقه سی ساله در سطح میانی و با قضات دادگاه‌های بدوی و دادرسان سخن می‌گویند که امر پسندیده و مهمی در جهت تبادل تجربیات است.

وی با تاکید بر اینکه شناخت موضوع بسیار مهم است، خاطرنشان کرد: یک زمانی یک حکمی صادر و تصمیمی گرفته می‌شود؛ اما موضوع دقیق برای قاضی روشن نشده است. میزان ارجاعات به یک قاضی زیاد است و گاهی علیرغم داشتن حوصله، قاضی آن وقت کافی را برای دقت لازم ندارد؛ ولی در هر صورت عمیقا معتقدیم که کیفیت نباید فدای کمیت شود.

رئیس قوه قضاییه بیان داشت: پرونده‌ها را بطور دقیق رسیدگی کردن و مو را از ماست کشیدن و با حوصله رسیدگی کردن مسائل مهمی است که باید مورد توجه همه همکاران گرامی باشد.

آیت الله رئیسی افزود: در این بین برخی پرونده‌ها جنبه ویژه دارد. نگاه مردم در یک روستا یا یک شهر و یا یک منطقه به این پرونده است؛ همه پرونده‌ها مهم هستند؛ ولی مثلا دو تا پرونده است که بسیار اثرگذار در زندگی مردم است و تاخیر در این رسیدگی، مشکلاتی را ایجاد می‌کند. رسیدگی به این پرونده‌ها اولویت دارد.

وی افزود: پرونده‌هایی که دغدغه و موضوع سئوال مردم در یک صنف یا یک منطقه خاص و یا مسئله ملی و کشوری شده‌اند، از نظر رسیدگی باید در اولویت قرار گیرند.

 

بازدید رئیس قوه قضاییه از بازار‌های کفش و فرش تبریز
۱۳۹۸/۰۸/۰۹ - ۱۵:۰۱

آیت الله رئیسی رئیس قوه قضاییه، در جریان سفر به استان آذربایجان شرقی، در بازار‌های کفش و فرش تبریز حضور پیدا کرد.

رئیس قوه قضاییه در ابتدای این بازدید‌های از پیش اعلام نشده، با حضور در بازار کفش به گفتگو با تعدادی از کسبه پرداخت و در جریان مسائل و مشکلات فعالان این صنف قرار گرفت.

همچنین، در جریان بازدید رئیس قوه قضاییه از بازار کفش تبریز، برخی از اقشار مختلف مردم که در بازار حضور داشتند، ضمن گفتگو با رئیس دستگاه قضا مشکلاتشان را با آیت‌الله رئیسی در میان گذاشتند.

آیت الله رئیسی پس از این بازدید نماز ظهر و عصر را در مسجد مقبره، محل آرامگاه آیت الله شهید قاضی طباطبایی اقامه کرد و به مناسب سالروز شهادت آیت الله طباطبایی دقایقی برای نمازگزاران به سخنرانی پرداخت.

آیت الله رئیسی در رثای شهید قاضی طباطبایی اظهار کرد: به برکت شهدا و اخلاص شهدا است که این انقلاب و نظام بیمه شده است.

وی افزود: ممکن است افرادی ناسلامتی، روابط ناسالم و فساد در گوشه و کنار داشته باشند، اما امروز ماندگاری ندارد. این انقلاب و این نظام اگر دیروز نهاد نوپا بود امروز درخت تنومندی است که ثمرات و میوه‌های آن در عالم نمایان می‌شود.

رئیس قوه قضاییه یاد ده هزار شهید خطه آذربایجان شرقی را گرامی داشت و گفت: خداوند متعال از خون شهدا نمی‌گذرد.

بنابراین گزارش، رئیس دستگاه قضا پس از اقامه نماز، با حضور در بازار فرش تبریز، ضمن گفتگو با بازاریان وضعیت بازار فرش را مورد بررسی قرار داد.

کوچکترین وقفه‌ای را در زمینه تولید در کشور شاهد نباشیم
۱۳۹۸/۰۸/۰۹ - ۱۲:۴۵

آیت الله رئیسى، رئیس قوه قضاییه پس از دیدار با صنعتگران، تولیدکنندگان و نمایندگان اتحادیه هاى کارگرى استان آذربایجان شرقى و شنیدن مشکلات آن‌ها، با خانواده معظم شهدا، ایثارگران، روحانیون و اقشار مختلف مردم دیدار کرد.

آیت الله رئیسی گفت: چشم و چراغ این مجلس، محفل و شهر و دیار کشورمان خانواده معزز و مکرم شهیدان هستند؛ پدران شهدایی که همواره عَلم و نشان ارزش‌های انقلاب اسلامی هستند و در هر کجا کسی منسوب به شهیدان باشد او یک عَلم و پرچمی است که نشان از شجاعت و ایثار و شهامت و ایستادگی در راه خداست و فرهنگ ایثار و شهادت را همراه خود دارد.

var player = videojs('player_160302_2324890',{poster:'/fileshttps://www.mizan.news/news/1398/8/11/2326766_235.jpg',width:400,height:300}); player.one('play', (function(){ $.post('/fa/ajax/news/video/2324890',{},function (data) {}); }));

نام شهید همواره زینت بخش هر کوی و برزنی است

وی با بیان اینکه نام شهید همواره زینت بخش هر کوی و برزنی است، گفت: در هر اداره، کارخانه یا سازمانی، شخصی که منصوب به شهید است، باعث فخر و مباهات آن مجموعه است؛ زیرا این‌ها همراه خودشان فرهنگی را دارند که فرهنگ حفظ ارزش هاست.

آیت الله رئیسی تصریح کرد: همانطور که می‌دانید وجه مشترک وصیتنامه همه شهیدان آن است که مردم بدانید ما برای خدا رفتیم؛ ما برای امر نماینده و جانشین امام زمان (عج)، برای حفظ دین و ارزش‌های الهی رفتیم. مردم نگذارید بعد از ما انقلاب تنها بماند؛ نگذارید امام و مقتدای این نظام تنها بماند؛ نگذارید درجامعه ارزش‌ها کمرنگ شود.

رئیس دستگاه قضا ادامه داد: این وصیتنامه همه شهیدان برای ما و برای همه مسئولان از جمله بنده این یک الزام جدی است که همواره سخن شهیدان و هدف بلند شهیدان را پیش رو داشته باشیم.

وی گفت: در زیارت اربعین می‌خوانیم خدایا حسین خون قلب خود را داد تا جامعه را از جهل برهاند؛ جامعه قدرت تحلیل، تفکر و تعقل پیدا کند. امروز به برکت شهیدان در جامعه ما جهل زدایی را می‌بینید؛ اما امروز ما مواجه هستیم با یک جاهلیت مدرن که اولین خصوصیتش آن است که یک ایسم دارد؛ دوم مجهز به علم و فناوری است؛ سوم قدرت و امپراطوری رسانه‌ای به دنبالش است و چهارم قدرت‌های بزرگ، او را حمایت می‌کنند.

در همه عرصه‌ها دست تفوق و برتری از آن جبهه انقلاب اسلامی است

آیت الله رئیسی تاکید کرد: به برکت خون شهدا در همه عرصه‌ها هم دست تفوق و برتری از آن جبهه انقلاب اسلامی بوده و هیچ جبهه‌ای نمی‌بینید که درآن جبهه، جریان انقلابی، تفکر انقلابی و جبهه انقلابی دست برتر نداشته باشد.

مشروح خبر را اینجا بخوانید.

تاکید رئیس قوه قضاییه بر معرفی هرچه سریعتر هیات مدیره کارخانه ماشین سازی تبریز/ آیت الله رئیسی: تصمیم گیری‌ها در این کارخانه یک روز هم نباید عقب بیفتد
۱۳۹۸/۰۸/۰۹ - ۱۱:۵۰

در جریان بازدید رئیس قوه قضاییه از کارخانه ماشین سازی تبریز، محمدرضا پورمحمدی استاندار آذربایجان شرقی و سرپرست کارخانه اعلام کردند که صندوق بازنشستگی فولاد که اکنون صاحب اصلی کارخانه است ۴ ماه است هنوز مدیرعامل و هیات مدیره این کارخانه را معرفی نکرده است و جلسات هیات مدیره هم به همین دلیل برگزار نمی‌شود که رئیس قوه قضاییه این اقدام را نادرست دانست و گفت: معرفی هیات مدیره یک مجموعه تولیدی که لحظه به لحظه کار می‌کند، نباید چهار ماه عقب بیفتد.

وی افزود: ماشین سازی یک واقعیت موجودی در آذربایجان شرقی است و سال‌های سال کار کرده است و برند منطقه‌ای و شاید در بعضی از بخش‌ها جهانی شده است که البته با یک واگذاری نادرست به فردی که اهلیت، سواد و پول نداشت متوقف و با برخورد دستگاه قضایی جلوی فساد گرفته شد و کارخانه مجددا راه افتاد و اینکه معرفی هیات مدیره تاخیر بیفتد، مفهومی ندارد.

رئیس قوه قضاییه از استاندار آذربایجان شرقی و مسئولان کارخانه ماشین سازی تبریز خواست که این موضوع را دنبال کند تا زودتر هیات مدیره معرفی شود؛ چراکه تصمیم گیری‌ها در این کارخانه یک روز هم نباید عقب بیفتد تا روز به روز شاهد رونق باشید.

آیت الله رئیسی با تاکید بر اینکه رونق با بخشنامه اتفاق نمی‌افتد بلکه با همین کار‌هایی که در کارخانه امروز مشاهده شد انجام می‌شود اتفاق می‌افتد، گفت: نمی‌توانیم مطلقا اجازه دهیم که ایجاد اشتغال و تولید با کوچکترین توقف و مسامحه‌ای مواجه شود.

وی بار دیگر خطاب به مسئولان تاکید کرد که هرچه زودتر هیات مدیره تعیین شود تا کارخانه ماشین سازی تبریز در نقطه‌ای که باید و می‌تواند، قرار گیرد.

ثمره حذف ویژه خواران از مدیریت گروه ماشین سازی تبریز از سوی دستگاه قضا
۱۳۹۸/۰۸/۰۹ - ۱۱:۴۵

 

 

با اقدامات قضات و دادستان‌ها در سراسر کشور از تعطیلی حدود ۵۰۰ کارگاه و مراکز تولیدی جلوگیری شده است
۱۳۹۸/۰۸/۰۹ - ۱۰:۲۹

رئیس قوه قضاییه در نشستى با صنعتگران، تولیدکنندگان و نمایندگان اتحادیه هاى کارگرى استان آذربایجان شرقى دیدار کرد.

رئیس قوه قضاییه بیان کرد: نکته اول مسئله اجرای قانون است. با هیچ پوششی نباید اجازه داد که واردات بی رویه تولید را تهدید کند. واردات بی رویه تولید را تهدید می‌کند؛ قاچاق کالا تولید را تهدید می‌کند؛ این مواردی که به عنوان موانع تولید می‌باشد، باید دستگاه‌های مختلف با حساسیت دنبال کنند تا حقیقتا تولید رونق پیدا کند که نکته مهم و قابل توجهی است. مسائلی که تولیدکنندگان و صنعتگران دارند مانند موضوع مالیات که به آن اشاره شد، جای بازنگری از سوی قانونگذار و دستگاه‌های مختلف دارد که به نظرم در رابطه با بحث بیمه، مالیات و حقوق دیگر نکات مطرح شده قابل توجه است که به کارشناسی نیازمند است.

وی ادامه داد: انشاءالله استاندار کارگروهی را تعیین می‌کنند تا نکات مورد توجه قرار گیرد و دیدگاه‌های صنعتگران به دستگاه‌های تصمیم ساز و تصمیم گیر منتقل شود. نکته دیگر نسبت به دادگاه هاست که بحث دادگاه‌های تخصصی اقتصادی بود. ما در مرکز، مجتمع تخصصی رسیدگی به مفاسد اقتصادی را ایجاد کردیم و در استان‌ها به اقتضای پرونده ها، باید شعب تخصصی وجود داشته باشد و قضات از کارشناسان اقتصادی در هر موضوعی بهره ببرند. کارشناسان اقتصادی امینی داریم که می‌توانند مشاوران خوبی در کنار روسای دادگاه و قضات باشند. در حوزه‌های مختلف کارشناسانی داریم که می‌توانند بسیار موثر باشند. به قضات تاکید کردیم که از کارشناسان امین و متخصص اقتصادی در حوزه‌های مختلف استفاده کنند. مشورت و رسیدن قاضی به حقیقت بسیار می‌تواند در این جهت کمک کند. آن هم مشورت و کار مستشاری متخصصین اقتصادی که بسیار اهمیت دارد.

آیت الله رئیسی در ارتباط با مسئله مواجه شدن با بعضی از موانع که کار را سخت کرده است، گفت: به سازمان بازرسی کل کشور توصیه کردیم بخشی را به عنوان حمایت از تولیدکنندگان فعال کنند که اگر تولیدکننده، صنعتگر و کارآفرینی با مشکل مواجه شد بتواند در ابتدا به اداره و سازمان مربوطه مراجعه کند و اگر به هر دلیلی کار انجام نشد، از طریق دستگاه‌های نظارتی مشکل خود را پیگیری کند.

با اقدامات دستگاه قضایی از تعطیلی بیش از ۳۲ مورد از کارخانجاتی که با مشکل مواجه شده بودند، جلوگیری شده است

وی ادامه داد: تمام تلاش ما در دستگاه قضایی آن است که با همه ظرفیتمان در جهت رونق تولید تلاش کنیم، به هیچ عنوان اجازه داده نخواهد شد هیچ کارخانه و کارگاهی تعطیل شود. آماری که در مورد این استان وجود دارد بیانگر این است که با اقدامات دستگاه قضایی از تعطیلی بیش از ۳۲ مورد از کارخانجاتی که با مشکل مواجه شده بودند، جلوگیری شده است.

آیت الله رئیسی تصریح کرد: همچنین با اقدامات قضایی قضات و دادستان‌ها در سراسر کشور از تعطیلی حدود ۵۰۰ کارگاه و مراکز تولیدی جلوگیری و یا تلاش شده است مشکلات حل شود.

رئیس قوه قضائیه اضافه کرد: امروز از کارخانه ماشین سازی تبریز که شاید از مهمترین جلوه‌های صنعت در منطقه است بازدید کردیم. این کارخانه با یک خصوصی سازی غلط و نادرست به فردی که اهلیت قانونی، مدیریت و آورده‌ای برای این کار نداشت، واگذار شده و با مشکل مواجه شده بود. این فرد ۳۰۰ میلیون، دلار ارز می‌گیرد و با تفاوت نرخی که وجود دارد در بازار آزاد میفروشد و کارخانه را با مشکل مواجه می‌کند و منجر به تعطیلی کارخانه، کاهش تولید، بیکار شدن کارگران و تعویق حقوق آن‌ها می‎شود. دستگاه قضایی در این زمینه ورود پیگیری و برخورد کرد و در حال حاضر کارخانه رونق پیدا کرده است.

اگر نرخ ارز تک نرخی بود ما شاهد تولید این پرونده‌ها نبودیم

آیت الله رئیسی اضافه کرد: در بازدیدی که امروز به عمل آمد، از سوی استاندار نسبت به موضوع پرداخت حقوق از کارگران سوال شد وآن‌ها پاسخ دادند که حقوق معوقه آن‌ها پرداخت شده است؛ لذا این کارخانه ظرفیت عظیمی است که انشاءالله به طور کامل احیا شود و در این صورت این مجموعه می‌تواند به عنوان نگینی در اینجا بدرخشد.

آیت‌الله رئیسی گفت: در رابطه با مراکز صنعتی که تولید، اشتغال، نوآوری و خلاقیت را در این کشور رونق می‌دهند، تلاش کنیم و همگی مساعدت کنیم این کار بیش از همیشه صورت گیرد.

وی تصریح کرد: در این جلسه به موضوع چند نرخی یا دو نرخی بودن ارز اشاره شد که مشکلاتی را ایجاد کرده است. بنده قبول دارم برخی از پرونده‌های ما در دادگستری بدلیل چند نرخی بودن ارز است یعنی اگر نرخ ارز تک نرخی بود ما شاهد تولید این پرونده‌ها نبودیم.

رئیس قوه قضاییه افزود: باید سیاست‌ها همانگونه که به سمت ثبات و آرامش اقتصادی پیش می‌رود با کمک همه صنعتگران، مسئولان و کارگزاران به نحوی پیش برود که انشاءالله به تک نرخی شدن نرخ ارز بیانجامد.

 

مشروح خبر را اینجا بخوانید

سفر هیات‌های ویژه اعزامی رئیس دستگاه قضا به شهرستان‌های تابعه استان آذربایجان شرقی
۱۳۹۸/۰۸/۰۹ - ۱۰:۲۷

همزمان با سفر امروز (نهم آبان ماه) رئیس دستگاه قضا به استان آذربایجان شرقی هیات ویژه اعزامی رئیس قوه قضاییه از روز گذشته و امروز به شهرستان‌های این استان سفر کردند تا وضعیت موجود را مورد بررسی قرار دهند.

بنابراین گزارش برنامه حضور هیات ویژه اعزامی رئیس قوه قضاییه به شرح ذیل است:

حجت الاسلام و المسلمین منتظری دادستان کل کشور امروز به شهرستان مراغه سفر کرد.

حجت الاسلام و المسلمین درویشیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور روز گذشته به شهرستان بناب سفر کرد.

حجت الاسلام و المسلمین بهرامی رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح روز گذشته به شهرستان سراب سفر کرد.

مسجدی آرانی رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور روز گذشته به شهرستان کلیبر سفر کرد.

جهانگیر رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور روز گذشته به شهرستان هشترود سفر کرد.

خداییان رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور روز گذشته به شهرستان جلفا سفر کرد.

حجت الاسلام و المسلمین مصدق معاون حقوقی قوه قضاییه روز گذشته به شهرستان اسکو سفر کرد.

الفت معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه روز گذشته به شهرستان ورزقان و امروز به شهرستان آذرشهر سفر کرد.

حجت الاسلام و المسلمین خلفی معاون قضایی قوه قضاییه امروز به شهرستان شبستر سفر کرد.

حجت الاسلام و المسلمین موحد دادستان انتظامی قضات امروز به شهرستان عجب شیر سفر کرد.

حجت الاسلام و المسلمین امینی معاون منابع انسانی قوه قضاییه امروز به شهرستان مرند سفر کرد.

حجت الاسلام و المسلمین صادقی معاون فرهنگی قوه قضاییه امروز به شهرستان ملکان سفر کرد.

حجت الاسلام و المسلمین مظفری رئیس شورای حل اختلاف قوه قضاییه امروزبه شهرستان میانه سفر کرد.

حجت الاسلام و المسلمین عبداللهی رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات کل قوه قضاییه امروز به شهرستان اهر سفر کرد.

حجت الاسلام و المسلمین بهرامی رئیس دیوان عدالت اداری امروز به شهرستان بستان آباد سفر کرد.

رحیمی مشاور عالی رئیس دستگاه قضایی امروز به شهرستان هریس سفر کرد.

شرکت در جلسه شورای اداری و دیدار با قضات و کارکنان دادگستری از جمله برنامه‌های سفر هیات ویژه اعزامی رئیس قوه قضاییه به شهرستان‌های تابعه استان آذربایجان شرقی است.

گفتنی است این هیات‌ها در پایان سفر و در جلسه شورای عالی قوه قضاییه به ارائه گزارشی از مشکلات حوزه‌های قضایی استان آذربایجان شرقی می‌پردازند.

رئیس قوه قضاییه از کارخانه ماشین‌سازی تبریز بازدید کرد/آیت الله رییسی: فساد چوبی لای چرخ تولید است/هر جا که مبارزه با فساد صورت گرفت چرخ‌های تولید پر حرکت‌تر و پر رونق‌تر می‌شود
۱۳۹۸/۰۸/۰۹ - ۰۹:۴۸

آیت الله رئیسی رئیس قوه قضاییه، بلافاصله بعد از ورود به استان آذربایجان شرقی به همراه نماینده ولی فقیه و استاندار آذربایجان شرقی طی بازدیدی از پیش اعلام نشده در کارخانه ماشین سازی تبریز حاضر شد و از نزدیک در جریان آخرین روند تولید در این مجموعه صنعتی قرار گرفت.

در این دیدار آیت الله رئیسی ضمن گفت‌وگو‌ی رو در رو با کارگران این مجموعه و حضور در خط تولید در جریان آخرین روند اصلاحات کارخانه ماشین سازی تبریز پس از تعیین سرپرست جدید قرار گرفت.

همچنین رئیس قوه قضاییه در پایان بازدید خود لحظاتی را در جمع کارگران به ایراد سخن پرداخت.

رئیس قوه قضاییه با تاکید بر اینکه اعتقاد و باورمان این است که فساد چوبی لای چرخ تولید است، گفت: هرجا فساد وجود داشته باشد تولید کم رونق و یا تعطیل خواهد شد و هر جا که مبارزه با فساد صورت گرفت چرخ‌های تولید پر حرکت‌تر و پر رونق‌تر می‌شود.

آیت الله رئیسی تاکید کرد: نباید موانع تولید در هیچ کجا وجود داشته باشد و در سال رونق تولید نه فقط در سخن بلکه در عمل باید کاری کرد که تمامی کارگاه‌ها و کارخانجات و این مجموعه که نگین درخشانی در منطقه آذربایجان است بتوانند هرچه بیشتر درخشش داشته باشند و تولید روز به روز افزایش پیدا کند.

وی از کارگران و متخصصان کارخانه ماشین سازی تبریز خواست که تلاش مضاعف داشته باشند و یادآور شد: مدیران و مسئولان و وزارتخانه‌هایی که در رفع موانع تولید نقش دارند باید مشکلاتی که امروز این کارخانه و کارخانه‌های مشابه با آن مواجه هستند، مرتفع سازند تا رفع موانع تولید موجب رونق هرچه بیشتر شود.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: دستگاه قضایی انتظار دارد که کار به قدری دقیق، بدون اشکال و دور از هرگونه فساد و زد و بند انجام شود که کارگران، تولید کنندگان، مدیران و مردم عزیز که نظاره گر هستند ببینند که کار به نحو صحیح در حال انجام است و هر وقت اشکالی ایجاد می‌شود مثل آنچه در مورد ماشین سازی تبریز اتفاق افتاد در زمینه نحوه واگذاری و دریافت وجوهی که در اینجا مصرف نشد و در بازار آزاد به دلیل تفاوت قیمت دلار به مبالغ دیگری تبدیل شد، پیگیری خواهد شد.

آیت الله رئیسی با شرح کوتاهی از وضعیت چندی پیش کارخانه ماشین سازی تبریز بیان داشت: کسی بدون اینکه آورده‌ای داشته باشد از طریق وام‌های کلان دولتی یک دفعه صاحب کارخانه‌ای می‌شود و بعد می‌گوید که رونق تولید را دنبال می‌کند و از سوی دیگر به جای افزایش تولید، توقف تولید و بیکاری کارگران را رقم می‌زند، ولی بحمدالله با برخورد دستگاه قضایی و پیگیری مسئولان و مدیران، این مشکل حل شد.

وی ابراز امیدواری کرد که با رفع مشکل کارخانه ماشین سازی تبریز روز به روز شاهد افزایش تولید باشیم.

رئیس قوه قضاییه با اشاره تلویحی به انعقاد بزرگترین قرارداد تاریخ کارخانه ماشین سازی با یک کشور خارجی بعد از مبارزه با فساد در این مجموعه، انعقاد قرارداد‌هایی بین کارخانه ماشین سازی تبریز و کشور‌های دیگر را بیانگر توانایی این مجموعه دانست و گفت: این مجموعه از نظر مکانیکی این توانایی را دارد که صد در صد تولید را از خودش داشته باشد. البته در زمینه اقدامات الکترونیکی ممکن است یک درصدی به استفاده از فناوری‌های دیگر نیاز داشته باشد؛ اما اینکه کار مکانیکی صد در صد مربوط به دستان توانای کارگران و متخصصان این منطقه و این کارخانه است، از افتخارات کارخانه ماشین سازی تبریز محسوب می‌شود.

آیت الله رئیسی خاطرنشان کرد: امیدواریم این کارخانه درخششی که قبل از این واگذاری‌ها داشت، با اقدامات و پیگیری‌هایی صورت گرفته بیش از پیش داشته باشد.

وی تاکید کرد: وزراتخانه‌هایی که مسئول هستند به ویژه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که به گفته استاندار باید اقداماتی را نسبت به برخی از مشکلات انجام دهند، موضوعات مورد نظر را دنبال کنند.

 

بنابراین گزارش، گروه ماشین سازی تبریز یکی از بزرگترین کارخانه‌های شهر تبریز و اولین تولید کننده ماشین افزار در کشور است.

بازگشت رونق به ماشین‌سازی تبریز با خروج چوب فساد از چرخ تولید

شرکت ماشین سازی تبریز با بیش از پنجاه سال سابقه تولید انواع ماشین‌های ابزار و ارائه مستمر خدمات پس از فروش در سطح کشور جزو کارخانجات قدیمی ایران محسوب می‌شود؛ اما این شرکت با سابقه طی سال‌های اخیر با مشکلات متعددی مواجه بوده است.
این شرکت بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی چندبار توسط سازمان خصوصی واگذار و به دلیل عدم بررسی اهلیت خریدار توسط سازمان خصوصی سازی، پس از واگذاری با مشکلاتی مواجه شد.

ماشین سازی تبریز قربانی واگذاری نادرست

در آخرین مرحله در سال ۹۷ سازمان خصوصی سازی بدون نگاه به جوانب موضوع، این کارخانه را به فردی که بعد‌ها مشخص شد ۴۰۰ میلیون دلار ارز دولتی دریافت کرده و در بازار آزاد فروخته است، واگذار کرد.

قربانعلی فرخزاد چند روز بعد از این واگذاری در نشست خبری از برنامه‌های خود برای احیای تولید سخن گفت؛ ولی در عمل چرخ تولید این کارخانه در زمان مدیریت وی از حرکت ایستاد و مبارزه قاطع دستگاه قضا با فساد اقتصادی که از سال گذشته سرعت و شتاب بیشتری پیدا کرد از سوءاستفاده مالک جدید ماشین سازی تبریز از بیت المال پرده برداشت و با ورود قوه قضاییه، ماشین سازی مجددا به صاحب آن قبل از خصوصی سازی؛ یعنی صندوق بازنشستگی فولاد برگشت.

دستگاه قضا در کنار برنامه ریزی برای رونق تولید در این کارخانه، به اتهامات قربانعلی فرخزاد نیز رسیدگی کرد و سوم اردیبهشت ماه سال جاری غلامحسین اسماعیلی، سخنگوی قوه قضاییه از محکومیت وی به جرم مشارکت در اخلال نظام ارزی از طریق قاچاق عمده ارز به صورت شبکه‌ای به ۲۰ سال حبس، پرداخت جزای نقدی و ضبط ارز‌های مکشوفه خبر داد.

تازه شدن نفس ماشین سازی با ورود دستگاه قضا به موضوع واگذاری

مطابق جدیدترین گزارش سخنگوی قوه قضاییه در دهمین نشست خبری، در این پرونده تنها یک اقدام دستگاه قضا بازگشت ماشین سازی تبریز به دولت بود. ارزش واگذاری و قیمت کارشناسی که آن‌ها برآورد کرده بودند ۶۸۸ میلیارد تومان بود که با پیگیری صورت گرفته این واگذاری ابطال شد و گروه صنعتی ماشین سازی تبریز به بیت المال اعاده شد.

احیای ظرفیت مغفول تولید و صادرات در کارخانه ماشین سازی تبریز

گفتنی است اکنون ثمره حذف ویژه خواران از مدیریت گروه ماشین سازی تبریز از سوی دستگاه قضا انعقاد بزرگترین قرارداد تاریخ برای شرکتی است که تا دیروز نفس هایش به شماره افتاده بود. ۳۰ میلیون دلار صادرات، حاصل مبارزه دستگاه قضا با فساد مدیریتی تنها در یک مجموعه صنعتی آنهم ظرف مدتی بسیار کوتاه است.

بر اساس این قرارداد طی ۶ سال شرکت ماشین سازی تبریز ماشین‌های ابزار CNC به طرف سوری تحویل می‌دهد.

var player = videojs('player_269491_2324785',{poster:'/fileshttps://www.mizan.news/news/1398/8/11/2326765_943.jpg',width:400,height:300}); player.one('play', (function(){ $.post('/fa/ajax/news/video/2324785',{},function (data) {}); }));
رئیس قوه قضاییه اهداف سفر به استان آذربایجان شرقی را تشریح کرد
۱۳۹۸/۰۸/۰۹ - ۰۸:۳۲

آیت الله رئیسى رئیس قوه قضاییه در بدو ورود به استان آذربایجان شرقى در جمع خبرنگاران در پاسخ به سئوالى در خصوص اهداف سفر به این استان، با عرض سلام و احترام به مردم دلیر، شجاع، زمان شناس و پیشتاز در عرصه‌هاى مبارزات تاریخى و مسئولان این استان، خاطرنشان کرد: آذربایجان را به نام زمان شناسى، شجاعت، دلیرى و پیشتازى در عرصه‌هاى مختلف انقلاب اسلامى مى‌شناسیم.

وى با درود به روح مطهر همه شهیدان و ایثارگران عزیز در استان آذربایجان شرقی، افزود: ۱۷ گروه از دیروز به جاى جاى این استان جهت بررسى مسائل و مشکلات استان اعزام شدند و چهار گروه در مرکز استان به بررسى مسائل قضایى، ادارى و اقتصادى در بخش‌هایى که به قوه قضاییه مرتبط است، خواهند پرداخت.

آیت الله رئیسی عنوان کرد: دیداری با اقشار مختلف مردم و خانواده معظم شهیدان، فرهیختگان و علما خواهیم داشت و از دیدگاه‌ها و نظرات آن‌ها بهره‌مند خواهیم شد.

وى با اشاره به برگزارى نشستى با کارآفرینان، تولیدکنندگان و کارگران در جریان این سفر اظهار کرد: این استان یکى از قطب‌هاى صنعتى محسوب مى‌شود که در این جلسه دیدگاه‌هاى آنان را بررسى خواهیم کرد. در این جلسه موانع تولید و آنچه که در سال رونق تولید مهم است مورد بررسی قرار می‌گیرد و رفع موانع تولید مورد توجه خواهد بود.

رئیس قوه قضاییه در ادامه بیان کرد: در جلسه شوراى ادارى استان آذربایجان شرقی با مدیران خدمتگزار به مردم عزیز این استان، نظرات و دیدگاه‌هایى را تبادل خواهیم کرد و نهایتا مسائلى که مربوط به دستگاه قضایى در دادگاه‌ها، دادسرا‌ها و سازمان‌هاى وابسته به قوه قضاییه است در نشستى با همکاران قضایى مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وى افزود: در جلسه شوراى عالى قوه قضاییه تمام گزارشات استان آذربایجان شرقی مورد بررسى قرار خواهد گرفت تا بتواند به یک تصمیماتى منتهى شود که نهایتا منجر به گره گشایى از مشکلات در استان آذربایجان گردد.

رئيس دستگاه قضايى وارد استان آذربايجان شرقى شد
۱۳۹۸/۰۸/۰۹ - ۰۷:۴۷

لحظاتى پيش آيت الله رئيسى، رئيس دستگاه قضايى جهت بررسى آخرين مسائل حقوقى و قضايى استان آذربايجان شرقى در صدر يك هیات قضایی وارد فرودگاه تبريز شد.

رئيس دستگاه قضايى و هيئت همراه در بدو ورود به اين استان مورد استقبال مقامات استانى قرار گرفتند.

به گزارش خبرگزارى ميزان، روز گذشته محمدرضا شهريارى، مدیر کل روابط عمومی و تشریفات قوه قضاییه از سفر رئيس قوه قضاييه به استان آذربايجان شرقى در روز جارى خبر داده و گفته بود: آیت الله رئیسی در چارچوب این سفر با خانواده شهدا، ایثارگران، روحانیون و اقشار مختلف مردم دیدار و همچنین در جلسه شورای اداری استان شرکت می‌کند.

شهریاری ادامه داد: در این سفر رئیس قوه قضائیه ضمن دیدار با قضات و کارکنان دستگاه قضایی در جلسه شورای قضایی استان آذربایجان شرقی شرکت کرده و مسائل قضایی این استان را مورد بررسی قرار خواهد داد.

وی افزود: نشست با صنعتگران، تولید کنندگان و نمایندگان اتحادیه‌های کارگری از دیگر برنامه‌های رئیس دستگاه قضا در این سفر می‌باشد.

در سفر دو روزه هیات‌های اعزامی رئیس قوه قضائیه به استان آذربایجان شرقی، مسائل و مشکلات قضایی و حقوقی ۱۷ شهرستان از سوی مسئولان عالی قضایی مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *