صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

عشایر نباید برای تحصیل فرزند خود مجبور به ترک زندگی عشایری شوند

۰۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۱:۰۱
کد خبر: ۵۶۳۲۲۸
نایب رئیس فراکسیون عشایر مجلس با تأکید بر ضرورت اختصاص ردیف بودجه ویژه برای آموزش و پروش عشایری، عنوان کرد: عشایر نباید برای تحصیل فرزند خود مجبور به ترک زندگی عشایری شوند.

به گزارش گروه فضای مجازی ،علی اکبری با تأکید بر ضرورت اختصاص ردیف اعتباری ویژه آموزش و پرورش عشایری در بودجه ۹۹، عنوان کرد: ساماندهی مدارس عشایری یک ضرورت است که تحقق این مهم نیاز به اختصاص ردیف اعتباری ویژه آموزش و پرورش عشایری دارد.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نوع زندگی عشایر ایجاب می‌کند که تمهیدات ویژه‌ای برای آموزش و پرورش این قشر مهم اندیشیده شود، تصریح کرد: عشایر نباید دغدغه درس خواندن فرزندان خود را داشته باشند و حتی موضوع دلیلی برای ترک زندگی عشایری آنان شود.

وی با یادآوری اینکه اختصاص تسهیلات ویژه به دانش آموزان یکی از مهم‌ترین مسئله‌‎هایی است که آموزش و پرورش باید به آن توجه کند، افزود: در حال حاضر حداقل امکانات در اختیار دانش آموزان عشایری قرار دارد و آن‌ها با کمترین امکانات به تحصیل خود می‌پردازند.

اکبری با استناد به مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش مبنی بر اختصاص ردیف بودجه عشایری مبنی بر آموزش و پرورش، گفت: به منظور تحقق عدالت آموزشی و بسترسازی توسعه متوازن در مناطق عشایری، سازمان برنامه و بودجه موظف شده است ردیف اعتباری خاص با عنوان توسعه آموزش و پرورش عشایری را تعیین و در لوایح بودجه سالانه منظور کند که این اقدام برای حوزه آموزش عشایر بسیار تأثیر گذار است.

برخی از عشایر برای تحصیل به روستا‌های هم‌جوار مراجعه می‌کنند

وی افزود: برخی از عشایر برای تحصیل به روستا‌های هم جوار ییلاق و قشلاق مراجعه می‌کنند که همین روستا‌ها امکانات مناسبی برای تحصیل روستاییان ندارند که با اضافه شدن این عشایر مشکلات جدی برای این مدارس روستایی پدید می‌آید.

اکبری تصریح کرد: ردیف بودجه اختصاصی برای مدارس عشایری باید صرف ایجاد مدارس شبانه روزی، تأمین معلم برای دانش آموزان عشایری و تأمین امکانات و تجهیزات آموزشی شود.

نایب رئیس فراکسیون عشایر مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: معلمان به سختی تن به حضور در مدارس عشایری می‌دهند که باید امکانات لازم در این زمینه برای حضور معلمان نزد عشایر فراهم شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *