صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

باید مشکلات فضا‌های آموزشی را به دغدغه اجتماعی تبدیل کنیم

۰۶ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۱:۰۵
کد خبر: ۵۶۲۷۰۱
حاجی میرزایی گفت: مشکلات پیش روی فضا‌های آموزشی را باید با مدیریت صحیح و هوشمندانه و با تدوین پیوست رسانه‌ای به دغدغه اجتماعی تبدیل کنیم.

به گزارش گروه جامعه ، به منظور تشریح و تبیین فعالیت‌های مختلف انجام شده و پیش روی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور مدیران حوزه ستادی این سازمان با وزیر آموزش و پرورش دیدار و گفتگو کردند.

در این جلسه که با حضور مهراله رخشانی مهر معاون وزیر و رئیس سازمان، ورناصری معاون فنی و نظارت، رکوعی معاون توسعه مدیریت، پشتیبانی و مشارکت‌های مردمی، مدیران کل دفاتر برنامه‌ریزی و تأمین منابع، فنی و تحقیقات، نظارت بر اجرای طرح‌ها، تجهیزات فضا‌های آموزشی، مشارکت‌های مردمی، منابع انسانی و پشتیبانی، حراست، حوزه ریاست و روابط عمومی برگزار شد، برنامه‌ها و اقدامات این سازمان در بخش‌های مختلف ارائه شد.

تغییر رویکرد در معماری فضا‌های آموزشی و رفتن به سمت ساخت مدارس بزرگ و با نشاط با رویکرد مدیریت سبز بر اساس سند تحو ل بنیادین آموزش و پرورش و زیرنظام فضا، تجهیزات و فناوری؛ مکانیابی دقیق و علمی مدارس با استقرار سامانه مکان‌یابی که بر اساس طرح پژوهشی تدوین شده است؛ ایمن‌سازی و مقاوم‌سازی فضا‌های آموزشی، پرداختن به موضوع جدید صنعتی‌سازی مدارس برای تسریع در ساخت و توسعه فضا‌های آموزشی و تعمیرات اساسی مدارس از موضوعاتی بود که به طور مفصل توسط معاون فنی و نظارت و مدیران‌کل مربوطه به آنان پرداخته شد و مسائل و مشکلات پیش روی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین برنامه‌های مختلفی که در حوزه جذب مشارکت‌های مردمی و جشنواره‌های خیرین مدرسه‌ساز طی سال‌های اخیر انجام و موفقیت‌هایی که حاصل شده از دیگر مباحثی بود که گزارشات مربوط به آن ارائه و برنامه‌هایی که در راستای تقویت بخش مشارکت‌های مردمی برای توسعه و تجهیز فضا‌های آموزشی تدوین شده، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بر اساس این گزارش؛ دغدغه‌های تأمین بودجه و اعتبارات، تشریح وضعیت استان‌های کشور از لحاظ سرانه فضای آموزشی، نیازمندی‌های تخریب و بازسازی و مقاوم‌سازی کلاس‌های درس، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و اولویت‌بندی طرح‌ها نیز در این جلسه تبیین و ارائه شد.


تأکید بر برجسته‌سازی نقش سیاست‌گذاری سازمان نوسازی مدارس

وزیر آموزش و پرورش در این جلسه پس از استماع گزارشات و پرسش از مدیران مربوطه در بخش‌های مختلف، با بیان اینکه سیاست‌گذاری امر ساخت و ساز در آموزش و پرورش بر عهده معاونت عمرانی این وزارتخانه یعنی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس است، گفت: این نقش اصلی‌ترین و مهمترین وظیفه این سازمان است که باید بسیار دقیق و به درستی ایفا شود.

محسن حاجی‌میرزائی با تاکید بر برجسته‌سازی این نقش مهم، اظهار داشت: با تقویت نقش سیاست‌گذاری و نظارت بر ساخت و ساز فضا‌های آموزشی دیگر شاهد نخواهیم بود که هر مدرسه‌ای با هر مشخصاتی در هر نقطه‌ای از کشور بدون توجه به یاست‌ها و نیازمندی‌ها احداث شود.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: از جدیت، مسئولیت‌پذیری، روحیه جهادی و انقلابی مدیران سازمان نوسازی مدارس قدردانی می‌کنم که با تلاش مضاعف و صرف انرژی در جذب اعتبارات موفق عمل کرده و با هوشمندی در زمینه‌های مختلف با انجام طرح‌های پژوهشی زمینه اقدامات ارزشمندی را فراهم نموده‌اند.

وی بیان داشت: ما در حوزه فضا‌های آموزشی وارث یک وضعیتی هستیم که بنا به دلایل مختلف نواقصاتی دارد که سازمان نوسازی مدارس کشور می‌تواند با تقویت نقش قاعده‌گذاری این نواقصات را رفع نماید.
تأکید بر جذب مشارکت‌های اجتماعی برای مدیریت مشکلات فضا‌های آموزشی

حاجی میرزائی با تأیید اقداماتی که در زمینه تدوین سامانه‌های مکانیابی و استقرار فضا‌های آموزشی و همچنین شناسایی و جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه فضا‌های آموزشی در حال انجام است، افزود: این اقدامات مبتنی بر پژوهش و مطالعات بسیار خوب است و موجب تسلط بر کار تخصصی می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: وضعیت ما در توسعه، تجهیز و بازسازی فضا‌های آموزشی ایمن و استاندارد بهتر نخواهد شد مگر با مشارکت عمومی جامعه و درگیر کردن بدنه اجتماعی کشور.

وی ادامه داد: مسائل و مشکلات پیش روی فضا‌های آموزشی را باید با مدیریت صحیح و هوشمندانه و با تدوین پیوست رسانه‌ای به دغدغه اجتماعی تبدیل کنیم.

عال‌ترین مقام وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: حل مسائل و مشکلات فضا‌های آموزشی مستلزم آگاهی، حمایت و پشتیبانی بدنه اجتماعی از آنهاست و بسیار اهمیت دارد که نهادها، موسسات و وزارتخانه‌ها در راستای عمل به مسئولیت اجتماعی در این زمینه فعالیت کنند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *