صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

عبدالله: تلاش برای مذاکره مستقیم هیات "افغانستان و طالبان" در جریان است

۰۴ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۲:۰۱
کد خبر: ۵۶۱۹۶۸
رئیس اجرائیه افغانستان گفت: نماینده آمریکا تلاش دارد که محیطی را برای گفتگوی مستقیم میان هیات افغانستان و طالبان فراهم کند.

به گزارش ، عبدالله عبدالله در گفتگو با یک رسانه آمریکایی گفت: در سفر «نانسی پلوسی» و هیات همراه که فراجناجی بود، بحث های سازنده‌ای در مورد حضور نظامیان آمریکایی در افغانستان، انتخابات و صلح در این کشور شکل گرفت.

وی در گفتگو با سی ان ان و در پاسخ به این سوال که تیم شما ادعا کرده که در انتخابات تقلب شده، اظهار کرد: کمیسیون‌های انتخابات در حال حاضر در حال انجام کار خود هستند. در این انتخابات از سیسم بایومتریکی استفاده شد که با توجه به نقایص آن در انتخابات پارلمانی بی اعتمادی نسبت به کارآمدی در میان مردم وجود دارد.

عبدالله اضافه کرد: اما با این وجود ما ناظرهای در این زمینه بکار گرفتیم که با نظارت بر فرآیند انتخابات شفافیت در نتایج حاصل گردد.

رئیس اجرائیه افغانستان همچنین در مورد وابستگی ارتش این کشور به حمایتهای آمریکا گفت: در طی 40 سال گذشته جنگ ادامه داشته و نیروهای امنیتی افغانستان در حال حاضر چه از نظر مالی و چه از نظر نظامی برای مبارزه با داعش، القاعده و طالبان به حمایت نیروهای خارجی احتیاج دارند.

وی تصریح کرد: برای اینکه ارتش افغانستان رو پای خود بایستاد نیاز است تا مدتی زمان بگذرد، اما در حال حاضر برای مبارزه با داعش و القاعده نیاز است تا نیروهای خارجی از ارتش حمایت کنند.

عبدالله در ادامه خاطر نشان کرد: در حال حاضر توفقی در مذاکرات صلح در افغانستان ایجاد شده و اخیرا تحرکاتی در میان متحدان افغانستان برای از سرگیری مذاکرات ایجاد شده است و نماینده آمریکا در امور صلح افغانستان به اروپا و منطقه سفر کرده و تلاش دارد تا مذاکرات مستقیم را بین هیات افغان و طالبان ایجاد کند.

وی در خاتمه تصریح کرد: طالبان در گذشته حاضر به گفتگو با دولت افغانستان نبوده، اما ما تلاش داریم که هیات اعزامی برای گفتگو فراگیر بوده و صرفا دولتی نباشد و احزاب و رهبران مختلف سیاسی نیز در آن حضور داشته باشند.

/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *