صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پافشاری بیهوده برای باشگاه‎داری دولتی/ خصوصی‎‌ها خرج می‌کنند و بی‌مهری می‌بینند

۰۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۵:۰۱
کد خبر: ۵۶۱۸۲۱
دسته بندی‌: ورزشی ، فوتبال
مدیران دو باشگاه خصوصی فوتبال ایران با پرداخت بدهی‌های سنگین گذشته موفق به دریافت مجوز حرفه‎‌ای شدند.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی ، سهیل مهدی رئیس کمیته صدور مجوز حرفه‌ای سازمان لیگ در تازه‌ترین مصاحبه خود، حرف‌های مهمی به زبان آورد و گفت: «باشگاه تراکتور با 170 نفر تسویه کرده است. توجه کنید که یک تیم، 30 نفر است اما آنها با 5 تیم تسویه حساب کردند و این کار کمی نیست. باشگاه شهرخودرو هم برای اولین بار توانست مجوز بین‌المللی بگیرد.»

شاید نخستین برداشت از صحبت‎‌های مهدی، موفقیت باشگاه‌های ایرانی در دریافت مجوز بین‌المللی باشد اما نکته نهفته در این جملات، موفقیت بخش خصوصی در حل مشکلات فوتبال ایران است.

تسویه حساب با 170 نفر کاری نیست که یک باشگاه دولتی بتواند به سادگی از پس آن برآید. البته مدیریت خصوصی در فوتبال ایران هم با چالش‌های عجیبی مواجه است ولی حل مشکلات توسط این باشگاه‌ها هم به شکل خوبی پیش می‌رود و وضعیت دلگرم‌کننده‌ای را ساخته است.

با این حال، همچنان مراکز دولتی و برخی وزارتخانه‌ها نسبت به باشگاه‌داری و مدیریت در فوتبال پافشاری نشان می‌دهند و علیرغم شعارهایی که می‌شنویم، خبری از واگذاری مجموعه باشگاه‎‌های دولتی به صورت دائم به بخش خصوصی نیست. دولتی‌ها اصرار دارند که در ورزش قهرمانی باشند ولی بدون صرف بودجه، فقط مدیریت کنند و به عزل و نصب مدیران فوتبالی بپردازند در حالی که همین موضوع، یکی از دلایل افت شدید فوتبال در ایران و ایجاد مسائلی چون رانت و فسادهای پشت‌پرده بوده و هزاران مثال مختلف در مورد این مدل مدیریتی وجود دارد.

امیدواریم هر چه زودتر شعارهای وزارت ورزش برای واگذاری استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی از طریق واگذاری سهام به فرابورس به عمل تبدیل شود تا شاهد گام‌های ابتدایی دولت برای خصوصی‌سازی این دو باشگاه باشیم و بخشی از مشکلات مالی سرخابی‌ها حل شود. پس از آن، سایر وزارتخانه هم قید تیمداری در سطح کلان را بزنند تا فوتبال به صورت حرفه‌ای راه خود را دنبال کند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *