صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ضرورت عدم سوء استفاده از بیت المال در امر تبلیغات انتخاباتی توسط دستگاه‌های دولتی

۰۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰:۳۷
کد خبر: ۵۶۱۷۶۳
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان بوشهر خواستار عدم مداخله و سوء استفاده از اموال دولتی و بیت المال در امر تبلیغات توسط دستگاه‌های دولتی و کارمندان دولت شد و این مهم را یکی از اساسی‌ترین موضوعات در انتخابات دانست.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، اولین نشست ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی در دادگستری کل استان بوشهر برگزار شد.

الماس گشتاسبی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان بوشهر در نشست ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی به اهمیت مسئله انتخابات اشاره کرده و آن را نشانه و سند مردم سالاری اسلامی و آزادگی مردم ایران دانست.

وی خواستار عدم مداخله و سوء استفاده از اموال دولتی و بیت المال در امر تبلیغات توسط دستگاه‌های دولتی و کارمندان دولت شد و این مهم را یکی از اساسی‌ترین موضوعات در انتخابات دانست.

گشتاسبی با تأکید بر این نکته که در انتخابات‌های گذشته شاهد شکوه، شور، شعور و مشارکت حداکثری بوده‌ایم، اظهار کرد: امید است با اتخاذ تدابیر مناسب شاهد حضور گسترده آحاد جامعه در این آزمون بزرگ باشیم.

بیشتر بخوانید.

تهیه و تدوین طرح جامع آسیب‌های اجتماعی از اهداف شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری است

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان بوشهر افزود: با تعامل و همکاری همگانی دستگاه‌ها و نهاد‌ها با ایجاد امنیت پایدار در این استان زمینه حضور حداکثری مردم در عرصه انتخابات فراهم می‌شود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان، تجربه فعالیت این ستاد در سال‌های گذشته را قابل قبول ارزیابی کرد و افزود: هدف از تشکیل این ستاد دخالت در امر اجرا نیست و تلاش می‌کند با رصد و پایش مداوم اطلاعاتی از آراء مردم صیانت نموده و اعتماد و امنیت روانی را در جامعه تزریق کند.

وی خاطر نشان کرد: با استفاده از تمامی ظرفیت‌ها و از طریق آگاه سازی و اطلاع رسانی قوانین انتخابات سعی می‌شود از جرائم و تخلفات جلوگیری شود وبا ایجاد امنیت قضایی در حوزه‌های مختلف انتخاباتی درجهت حضور پرشور و حداکثری مردم تلاش کنیم.

گشتاسبی اظهار داشت: قانون گذار در مواد مختلف قانونی از جمله ماده ۶۷ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی مصوب ۷/۹/۱۳۷۸ نقش تشکیلات قضایی را متذکر شده و خواستار ورود دستگاه قضا به تخلفات و جرایم و همچنین انجام فعالیت‌های پیشگیرانه شده است.

وی در ادامه به موضوعات مختلفی پیرامون برگزاری هرچه بهتر انتخابات و در راستای پیشگیری اشاره کرد از جمله، برگزاری جلسات آموزشی و توجیهی ویژه مجریان و ناظران، رصد تخلفات در فضای مجازی، لزوم برگزاری همایش‌ها و نشست‌های تخصصی توجیهی ویژه مجریان و ناظران ستاد‌های انتخاباتی، رصد مداوم فعالیت‌های انتخاباتی در فضای مجازی به منظور پیشگیری از تخلفات و جرایم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *