صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

از آموزش به زنانی که هیچ محل کسب درآمدی ندارند تا امداد رسانی بنیاد برکت

۰۷ آبان ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۰:۰۱
کد خبر: ۵۶۱۶۸۵
طیبه استاد آقایی گفت: مجموعه هستیم در دروازه غار که حدود ۷۰ زن سرپرست خانوار را دور یکدیگر جمع کرده ایم و به آن‌ها آموزش‌هایی را داده ایم تا توانمند شده و بتوانند خودشان خرج خودشان را دربیاورند.

طیبه استاد آقایی، بانوی کارآفرین در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه ، درباره اقدامات انجام شده توسط بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) برای زنان سرپرست خانوار گفت: مجموعه هستیم در دروازه غار که حدود ۷۰ زن سرپرست خانوار را دور یکدیگر جمع کرده ایم و به آن‌ها آموزش‌هایی را داده ایم تا توانمند شده و بتوانند خودشان خرج خودشان را دربیاورند.

وی در ادامه گفت: در این مسیر با مشکلاتی مواجه بودیم که یکی از این مشکلات نبودن مکانی برای فعالیت همه این خانم‌ها بود و آن‌ها مجبور بودند که خانه‌های خودشان کار کنند و این مسئله باعث اعتراض همسایه‌ها می‌شود.

آقایی افزود: بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) فضایی برای اشتغال و کارآفرینی در اختیار ما قرار داد.

وی در ادامه گفت: از ۱۸ سالگی شروع به کار در حوزه صنایع دستی کرده ام و الان به افرادی که توانایی ندارند آموزش می دهم و سپس به آنها طرح داده می‌شود خریدار هم برای تولیدات این افراد فراهم می‌ کنیم. بنیاد برکت امکان فراهم کردن دستگاه سنگ تراشی و وام را هم برای افرادی که در این حوزه کار می کردند فراهم کرد.

آقایی افزود: بنیاد برکت در بحث اشتغال وام‌های خوبی به فعالان صنایع دستی داده اند و قبل از اینکه بنیاد وارد کار شود کار‌های خانم هایی که در کارگاه مشغول بودند روی زمین مانده بود. در بحث فروش اینترنتی و  نمایشگاهی نیز اقداماتی را برای ما انجام داده اند. هزینه نداریم برای نمایشگاه زدن و اکثر این ۷۹ زن سرپرست خانوار هستند.

وی افزود: در دروازه غار برای شناسایی این زنان رابط داریم و بعد از شناسایی به آنها اموزش می دهیم و تحت پوشش ما درمی آیند و در کنار ما می مانند تا رشد کنند و از کنار ما بروند و خودشان مستقل شوند. اکثر این خانم‌ها با همسران و فرزندانشان کار می‌کنند.

این بانوی کارآفرین افزود: این خانم‌ها در ماه حدودا بین ۳۰۰ تا ۷۰۰ هزار تومان درآمد کسب می‌کنند و از کسب این درآمد راضی و خوشحال هستند و نیازهایشان را بر طرف می‌کنند.

وی گفت: به آن‌ها آموزشی می‌دهیم که بازار فروش داشته باشد.

به گزاش خبرنگار میزان، این زنان تا قبل از توانمند سازی و یا حتی  کمک بنیاد برکت درآمدی نداشته اند ولی هم اکنون با این درآمد کم راضی و خوشحال هستند و همگی با شوقی وصف ناپذیر در نمایشگاه مشغول فروختن کالاهای دست ساز خود بودند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *