صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دولت به تولید شیر یارانه دهد/ کاهش شدید سرانه مصرف شیر همچنان ادامه دارد

۰۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۵:۴۴
کد خبر: ۵۶۱۵۷
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
خبرگزاری میزان: مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران با اشاره به وضعیت نابسامان محصولات لبنی در کشور گفت: مصرف سرانه شیر در جامعه کاهش یافته است، این در حالی است که قیمت خرید تضمینی شیر نیز از لحاظ اقتصادی و تولید به صرفه نیست.
سعید سلطانی سروستانی در گفت وگو با «میزان» با اشاره به این موضوع که ما پيشنهاداتی به دولت داده ایم که شير خام را به اتحادیه واگذار كنند تا قیمت نهایی هم به سود تولیدکنندگان و هم مصرف کنندگان باشد، گفت: دامداران معتقدند كه دولت بايد همچنان به توليد شير در كشور يارانه بدهد و اگر که نظارت این بخش به اتحادیه تولیدکنندگان واگذار شود، قطعا قیمت خرید نهایی به نفع دو طرف خواهد بود.

وی همچنین در خصوص آمار سرانه مصرفی شیر ایرانیان تاکید کرد: این آمارها نشان می دهند كه سرانه مصرف شير ايرانيان بسيار كم و حتی در ميان كشورهای همسايه، جزو پايين ترين ها است.

وی ادامه داد: اين در حالی است كه سرانه مصرف در سال های گذشته به حدود 100 ليتر هم رسيده بود ولی امروز بيشتر از 60 الی 70 لیتر در سال نیست.

مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران تصریح کرد: به عقیده بنده این موضوع می تواند به دلایل اقتصادی و شرایط بد موجود در کشور باشد.

رئیس اتحادیه دامداران در خصوص اقدامات جدید دولت براي حمايت از دامداران گفت: سال گذشته سازمان مركزی تعاون روستايی اقدام به خريد شير خام مازاد بر نياز صنايع لبنی كرد تا جلوی ضرر و زيان دامداران نيز گرفته شود.

وی گفت: بر اساس آمارهای موجود، از ابتداي طرح خريد شير خام از دامداران تا انتهای سال گذشته حدود 80 هزار تن شير مازاد خريداری و توسط تعدادی از كارخانجات توليدكننده به شيرخشك تبديل شد.

قيمت خريد تضمينی شیر همانند سال گذشته 1440 تومان تصویب شد که دامداران به این قيمت خرید پايين اعتراض دارند؛ این در حالی است که به گفته حسن ركنی، معاون توليدات دامي وزارت جهاد كشاورزي، 80 هزار تن شير مازاد توليد شده در كشور به شير خشك تبديل و سپس صادر شد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *