صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آب‌رسانی بنیاد برکت به ۶۲۷ روستا در ۱۷ استان کشور

۰۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۹:۵۳
کد خبر: ۵۶۱۳۵۴
بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به منظور رفع مشکلات دسترسی روستا‌ها به آب، کار آب‌رسانی به ۶۲۷ روستا در ۱۷ استان کشور را به پایان رسانده یا در دست اقدام دارد.

به گزارش گروه جامعه ، این بنیاد براساس تأکیدات رییس ستاد اجرایی در خصوص خدمت‌رسانی هر چه بیش‌تر به روستا‌های محروم و جلوگیری از مهاجرت روستاییان، ۱۳۶ پروژه‌ی زیربنایی را به منظور آب‌رسانی به ۶۲۷ روستا در ۱۷ استان کشور در دست اجرا دارد که از این تعداد، ۷۵ پروژه در ۴۷۷ روستا به بهره‌برداری رسیده است.

براساس این گزارش، میزان اعتبار پیش‌بینی شده از سوی بنیاد برکت برای آب‌رسانی به ۶۲۷ روستا تا به امروز بالغ بر ۷۶۹ میلیارد ریال بوده و شامل احداث مخزن و شبکه ها‌ی آب‌رسانی، عملیات اصلاح و تعویض خط لوله، خرید تانکر آب‌رسانی، مرمت قنوات، خرید و نصب دستگاه آب‌شیرین کن، بهسازی چشمه و ... می‌شود.

خراسان جنوبی و رضوی، خوزستان، زنجان، فارس، مازندران، کهگیلویه و بویراحمد، کرمان، کرمانشاه، لرستان، قم، مرکزی، هرمزگان، کردستان، ایلام، چهارمحال و بختیاری و تهران، ۱۷ استان تحت پوشش خدمات آب‌رسانی بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) را تشکیل می‌دهند.

بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) هم‌چنین آب رسانی به ۳۶۶ روستای محروم در مناطق جنوبی کشور را با حجم سرمایه‌گذاری ۳۷۵ میلیارد ریال و در قالب ۴۰ پروژه در دستور کار دارد که تا به امروز ۲۳ پروژه به بهره‌برداری رسیده و فرآیند آب‌رسانی به ۳۴۹ روستا پایان یافته است.

این بنیاد ۲۶ پروژه‌ی آب‌رسانی را نیز در استان کهگیلویه و بویراحمد در دست اجرا دارد که از این تعداد، ۱۴ پروژه به بهره‌برداری رسیده است. با اتمام این ۲۶ پروژه که ۱۰۶ میلیارد ریال برای آن اعتبار پیش‌بینی شده است، امکان آب‌رسانی به ۴۹ روستا و شهرستان در این استان فراهم می‌شود.

بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در مجموع ۱۷۰ پروژه‌ی عمرانی و زیربنایی شامل آب‌رسانی، احداث مدارس، ساخت مسجد و مراکز فرهنگی، پایگاه سلامت، خانه‌ی بهداشت، راه‌سازی، ساخت پل، کتاب‌خانه، سالن روزشی و. را در استان کهگیلویه و بویراحمد در دست اجرا دارد که از این تعداد، ۸۷ پروژه به بهره‌برداری کامل رسیده است. اعتبار پیش‌بینی شده برای اجرایی کردن ۱۷۰ پروژه‌ی عمرانی و زیربنایی در این استان، بالغ بر ۶۵۵ میلیارد ریال است.

لازم به توضیح است، جمعیت مناطق روستایی به عنوان جمعیت مولد کشور، نقش بسیار مهمی در رشد و پیشرفت ایران اسلامی داشته و بر همین اساس، رفع نیاز آن‌ها همواره مورد توجه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) بوده است. ایجاد اشتغال پایدار برای روستاییان و ارایه‌ی خدمات زیربنایی مانند آب‌رسانی به آن‌ها، در همین راستا انجام می‌پذیرد. این فعالیت‌ها از جمله برنامه‌های اصلی این ستاد در روستا‌ها به شمار می‌رود که از طریق بنیاد برکت دنبال می‌شود و باعث حفظ و بقای جمعیت روستایی در روستا‌ها خواهد شد.

بی‌شک تأمین آب شرب روستا‌های کشور، به‌ویژه در مناطقی که از خشک‌سالی رنج می‌برند، از اهمیت بالایی برخوردار است. این اقدام علاوه بر جلوگیری از مهاجرت بی‌رویه‌ی روستاییان به شهر‌ها و بروز مشکلات مختلف اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و معیشتی ناشی از حاشیه‌نشینی در شهرها، باعث حفظ و بقای جمعیت در مناطق مرزی کشور، ارتقای سطح سلامت و بهداشت روستاییان و گسترش عدالت اجتماعی، افزایش درآمد و کمک به معیشت روستاییان از طریق تأمین آب دام و طیور خانگی روستاییان می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *