صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پیش بینی تولید ۴.۵ میلیون تن سیب از باغات کشور/ افت قیمت سیب به دلیل افزایش تولید

۳۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۲:۰۱
کد خبر: ۵۶۰۹۱۳
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
عضو هیأت مدیره اتحادیه باغداران کشور گفت: برداشت سیب از باغات کشور از ۱۵ روز گذشته آغاز شده و پیش بینی می‌شود ۴ تا ۴.۵ میلیون تن سیب برداشت شود.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، سیب یکی از محصولات باغی است که ظرفیت تولید بالایی در کشور دارد و هرساله ارز قابل توجهی از صادرات این محصول نصیب کشور می شود.

سال گذشته به دلیل سرمازدگی بخشی از باغات کشور دچار آسیب شد که به دلیل آن تولید با کاهش نسبی روبرو شد، اما درسال جاری خوشبختانه تولید سیب روند افزایشی داشته است.

مجتبی شادلو عضو هیأت مدیره اتحادیه باغداران کشور در خصوص وضعیت تولید سیب در کشور اظهار کرد: از حدود ۱۵ روز گذشته برداشت سیب به طور عمده آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

وی با اشاره به تولید بالای سیب در سال جاری خاطرنشان کرد: پیش بینی می‌شود امسال حدود ۴ تا ۴.۵ میلیون تن سیب از باغات کشور برداشت شود.

شادلو در ادامه افزود: باتوجه به تولید بالای این محصول و عدم استقبال خرید در باغات قیمت‌ها تا حدودی اُفت داشته که باعث نارضایتی برخی از باغداران شده است.

عضو هیأت مدیره اتحادیه باغداران کشور با بیان لزوم خرید تضمینی سیب درجه ۳ اظهار کرد: خرید تضمینی سیب درجه ۳ آغاز شده و مربوط به صنایع تبدیلی و تکمیلی می‌شود و سیب برای تبدیل به کنسانتره به کارخانه‌ها فرستاده می‌شود.

وی افزود: بخشی از محصول به دلیل عوامل طبیعی در زمان برداشت با ایرادات فنی، درجه ۳ محسوب می‌شود که ممکن است ۲۰ درصد محصولات باغی باغداران را تشکیل دهد.

شادلو با بیان افزایش هزینه جمع آوری و بسته بندی سیب در سال جاری گفت: برای جمع آوری و بسته بندی هرکیلو گرم سیب باید حدود ۲ هزار تومان هزینه شود که با توجه به قیمت‌های فعلی در بازار ممکن است کشاورزان متضرر شوند که باید فکری به حال این موضوع شود.

با این تفاسیر امسال وضعیت تولید محصولات کشاورزی به جهت بارش‌های مناسب مطلوب بوده و تولید بالای محصولات نیاز به رونق صادرات دارد که در کنار تنظیم قیمت‌ها باعث متضرر شدن تولید کنندگان نشود و ارز آوری برای کشور را به ارمغان آورد.

البته در این زمینه محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی گفته است کارگروه‌هایی تشکیل شده تا بتوان مازاد تولید سیب و مرکبات را ساماندهی و صادر کرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *