استفاده برخی رستورانها از آب مخصوص آبیاری گیاهان برای شستوشوی ظروف
وی اضافه کرد: اگر رستورانها از آب شرب استفاده نکنند، مشکلات بهداشتی ایجاد میشود. آب غیر آشامیدنی ممکن است مشکل آلودگیهای شیمیایی هم داشته باشد و حتی با جوشاندن هم از بین نرود.
وی اظهار داشت: یکی از پارامترهای مهم برای عرضه مواد غذایی، تامین آب شرب سالم است که از نظر وزارت بهداشت، عدم وجود آب شرب سالم یک نقص بحرانی محسوب شده و از ادامه فعالیت واحد عرضه کننده مواد غذایی جلوگیری میشود.
فرهادی همچنین بیان کرد: منابع آب آشامیدنی که برخی مغازه داران برای مصرف مردم قرار میدهند نیز توسط کارشناسان بهداشت محیط به صورت تصادفی بررسی میشود. زیرا بیماریهای منتقله به وسیله آب آلوده میتواند افراد را دچار مشکلات بهداشتی زیادی کند.
در روزهای گذشته تصویر و گزارشی مبنی بر استفاده برخی از رستورانها و مراکز تهیه و طبخ غذا از شبکه آبیاری گیاهان جهت شستوشوی ظروف رسید. به گفته مخاطبان برخی مراکز تهیه و طبخ غذا با اتصال شلنگ آب به شیر مخصوص آبیاری گیاهان از این آب استفاده میکنند.