صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حامی محیط‌زیست باشیم

۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۳:۰۱
کد خبر: ۵۶۰۴۵۶
کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک اصفهان گفت:حامیان محیط‌زیست در سبک زندگی خود به حفاظت از محیط‌زیست نیز توجه نشان می‌دهند، فراگیری این سبک زندگی می‌تواند منافع متعددی به دنبال داشته باشد.

به گزارش گروه فضای مجازی ،شهرام احتشامی اظهار کرد: زمانی که به محیط‌ زیست خود نگاه می‌کنیم، اغلب درمی یابیم که محیط می‌تواند زیباتر و بهتر ازآنچه هست، باشد. این امر محقق نخواهد شد، مگر اینکه افراد در جهت بهتر شدن آن بکوشند.

وی در خصوص راهکار‌هایی برای زیباسازی محیط‌زیست گفت: تولید کمتر زباله نخستین چیزی است که هر شهروند باید به آن توجه کند. بهتر است وسایل مورد نیاز را طوری مرتب کنیم و به شیوه‌ای از آن‌ها استفاده کنیم که مدت بیشتری کارایی داشته باشند و به‌خوبی نگهداری شوند. باید تلاش کنیم محیط را تا آنجا که ممکن است عاری از زباله نگه‌داریم.

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک اصفهان همچنین از شهروندان خواست تا حد امکان زباله‌ها را پراکنده نکنند. باید زباله‌ها را در سطل بریزیم و سطل را در دسترس نگه‌داریم تا احتمال ریختن زباله روی زمین و پخش شدن آن کاهش یابد.

احتشامی نصب تابلو‌های زیبا در شهر را یکی از راه‌های زیباسازی محیط اعلام کرد و گفت: بهتر است دیوار‌های خالی یا ترک دار منازل، مدرسه یا محل کار را با عکس‌ها یا تزئینات زیبا بپوشانیم. این کار می‌تواند گرمای محیط را حفظ کند و جذابیت بصری را ارتقا دهد.

وی ادامه داد: بهتر است از گیاهان، جانوران و انرژی حیات بهره‌مند شوید. افزایش حجم گل و گیاه در خانه و استفاده از گلخانه را مدنظر داشته باشید. گلخانه، محلی کوچک برای نگهداری گل و گیاه است. گیاهان می‌توانند رنگ‌های محیط را افزایش دهند و تنوع فضا را بیشتر کنند. البته اتاق‌خواب نباید گل و گیاه زیادی داشته باشد، چراکه گل و گیاه در طول شب، اکسیژن محیط را جذب می‌کنند.

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک اصفهان تصریح کرد: رنگ‌ها می‌توانند بر حال و روحیه ما تأثیر بگذارند. رنگ‌های قرمز، زرد و نارنجی رنگ‌های گرم و انرژی بخشی هستند که می‌توانند انگیزه فعالیت را در ما افزایش دهند. در مقابل، رنگ‌های آبی و سبز که رنگ‌های سردی هستند، می‌توانند برای افراد مضطرب، آرامش‌بخش باشند.

وی با بیان اینکه بسیاری از سازمان‌ها و گروه‌های پاک‌سازی در جوامع مختلف مشغول فعالیت‌اند، خاطرنشان کرد: اعضای این گروه‌ها می‌توانند به اصلاح وضعیت بصری ساختمان‌های متروک، پاک کردن زباله‌های محیط و کاشت گل و گیاه بپردازند.

احتشامی با تاکید بر اینکه حامیان محیط‌زیست در سبک زندگی خود به حفاظت از محیط‌زیست نیز توجه نشان می‌دهند، تصریح کرد: حفظ منابع طبیعی موجود در کره زمین برای نسل‌های کنونی و آینده، یکی از دغدغه‌های آن‌ها محسوب می‌شود. فراگیری این سبک زندگی می‌تواند منافع متعددی به دنبال داشته باشد. منافعی مانند حفظ طبیعت، ثروت، سلامت و کمک به داشتن جهانی سبزتر، سالم‌تر و بهتر.

وی افزود: دوستداران محیط زیست باید در انتخاب شویند و مواد آرایشی و بهداشتی توجه کنند و موادی را برگزینند که بعد از شسته شدن، آلودگی چندانی به آب و طبیعت وارد نکند.

وی صرفه‌جویی‌در مصرف انرژی در فصل‌های سرد سال را با استفاده از لباس‌های گرم و مناسب به‌جای استفاده مفرط از وسایل گرم‌کننده در منزل و محل کار ضروری دانست و گفت: جایگزین کردن لوازم معیوب و پرمصرف با لوازم جدید و کم‌مصرف که انرژی را به شکل بهینه‌ای مصرف می‌کنند، نیز راهی برای دوستداران محیط زیست است.

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک اصفهان خودداری از دریافت نایلون‌ها و بسته‌های اضافی هنگام خرید‌های روزمره و استفاده بیشتر از کیسه‌های خرید باقابلیت استفاده مکرر را یکی از ویژگی‌های افراد دوستداران محیط زیست اعلام کرد و افزود: استفاده از دستمال‌های پارچه‌ای، حوله‌های پارچه‌ای، پوشک‌های پارچه‌ای و ظرف‌های مطلوب و مقاوم، به‌جای استفاده از لوازم و ظروف پلاستیکی و یک‌بارمصرف، به‌ویژه در گردش‌ها و مسافرت‌ها ضروری است.

احتشامی اضافه کرد: کاهش استفاده از اتومبیل به‌منظور کم کردن آلایندگی سوخت‌های فسیلی مثل بنزین و استفاده از اتومبیل‌های کم‌مصرف یا لوازم ساده و سالمی مانند دوچرخه باید در لیست تمام افراد قرار گیرد.

وی تاکید کرد: استفاده بیشتر از لوازم نقلیه عمومی به‌جای خودروی شخصی، استفاده از انرژی خورشیدی برای گرم کردن آب و تولید برق خانگی، شستن لباس در آب سرد و کم کردن درجه آبگرمان و بازیافت کاغذها، قوطی‌ها، کارتن‌ها، باتری‌ها و محصولات دیگر به همراه استفاده مجدد از محصولات متنوع و ... کاشت گیاهان و درختان بیشتر از جمله این موارد است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *