صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

افزایش فعالیت استارت‌آپ‌ها موجب رشد اشتغال می‌شود

۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۳:۱۱
کد خبر: ۵۶۰۲۲۷
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
یک کارشناس اقتصادی گفت: وزارت تعاون، کار ورفاه اجتماعی می‌تواند بهترین متولی برای سیاست گذاری استارت‌آپ‌ها باشد، اما نباید در بخش سرمایه گذاری دخالت کند.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ،یکی از مهم‎ترین دغدغه‌ این روز‌های دولت و مردم، اشتغال‌زایی و تلاش برای کاهش نرخ بیکاری در کشور است.
 
دولت با سرمایه‌گذاری در زمینه‌های مختلف می‌تواند اشتغال‌زایی مناسبی در زمینه‌های مختلف ایجا کند و تعداد زیادی از افراد صاحب شغل مورد علاقه خود شوند.

بر اساس این گزارش با سرمایه‌گذاری در زمینه استارت‌آپ‎ها می‌توان تعداد زیادی شغل ایجاد کرد که طبق گفته کارشناسان اقتصادی با سرمایه گذاری و مدیریت صحیح استارت‌آپ‎ها، نرخ بیکاری در کشور به حداقل خواهد رسید.
 
در همین راستا غلامحسین طاهری به عنوان یک کارشناس اقتصادی در گفتگو با درخصوص افزایش فعالیت استارت اپ‌ها اظهار کرد: گسترش استارت آپ‌ها می‌توانند تاثیرات مثبت زیادی در اقتصاد کشور داشته باشند که یکی از مهم‌ترین آن‌ها اشتغال است.

وی در ادامه افزود: ایران در زمینه استفاده از استارت‌آپ‌ها نوپا است و باید برای گسترش این بخش از توانایی‌های داخلی و تجریات دیگر کشور‌ها استفاده کند.

این کارشناس اقتصادی عنوان کرد: یکی از دلایلی که مانع گسترش استارت‌آپ‌ها شده، نبود متولی و قانون گذار در راه اندازی شرکت‌های دانش بنیان است که در صورت تعیین یک نهاد به عنوان متولی، ضمن گسترش استارت‌آپ‌ها ، اشتغال‎زایی در کشور نیز تا حد قابل توجهی افزایش پیدا خواهد کرد.

طاهری تصریح کرد: استارت‌آپ‌ها باید با تعیین یک متولی، سعی بر سازماندهی خود و شرکت‌های دانش بنیان کنند که در این صورت شاهد کاهش نرخ بیکاری و شکسته شدن قیمت‌ها در برخی بازار‌های سرمایه گذاری خواهیم شد.

وی خاطر نشان کرد: وزارت تعاون، کار ورفاه اجتماعی می‌تواند بهترین متولی برای سیاست گذاری استارت‌آپ‌ها باشد، اما نباید در بخش سرمایه گذاری دخالت کند چراکه شرکت‌های خصوصی باید متولیان سرمایه گذاری در این زمینه باشند.

این کارشناس اقتصادی ادامه داد: وزارت تعاون می‌تواند با راه اندازی کلاس‌های آموزشی، در یک برنامه ریزی میان مدت ۵ ساله، فعالیت استارت‌آپ‌ها  را در زمینه تولید، توزیع و مصرف افزایش دهد تا اشتغال زایی در کشور به حداقل برسد.

طاهری بیان کرد: این روزها استارت‌آپ‌های غیر قانونی نه تنها موجب اشتغال‎زایی نمی‌شوند بلکه تا حدودی باعث بیکار شدن برخی افراد در بازار‌های کار شده اند به طوری که با کاهش یا از بین رفتن فعالیت یک استارت‌آپ، ممکن است تعدادی خرده فروش که وابسته به این استارت‌آپ‌ها هستند، واحد خود را تعطیل کنند.

وی گفت: یکی دیگر از مزایای گسترش استارت‌آپ‌ها این است که با ایجاد اشتغال‌زایی در روستاها، از مهاجرت روستاییان به شهر‌ها و نابودی شغل‌های روستایی جلوگیری خواهد شد.

این کارشناس اقتصادی در ادامه افزود: به عنوان مثال، با راه اندازی یک سامانه یا اپلیکیشن اینترنتی، مشتریان می‌توانند از میادین میوه و تره بار در کلان شهر‌ها خرید اینترنتی کنند که در این صورت تعداد زیادی در راه‌اندازی این سایت و تعدادی نیز در زمینه تحویل بار به مشتری صاحب شغل می‌شوند همچنین از ترافیک و تجمع افراد در میادین کاسته می‌شود.

طاهری خاطر نشان کرد: در این ایام که ارتباط ایران با کشور‌های اورآسیا افزایش یافته، می‌توان از این فرصت استفاده از استارت‌آپ‌ها ایرانی را در سطح بین الملل شناخته کرد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *