صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ترفند برای کاهش میزان التهاب

۲۷ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۲:۰۳
کد خبر: ۵۵۹۹۴۴
محققان دریافتند عصاره دانه قهوه می‌تواند به کاهش التهاب ناشی از چربی در سلول‌ها و بهبود جذب گلوکز و حساسیت انسولین کمک کند.

به گزارش گروه فضای مجازی ،زمانیکه دانه قهوه فراوری شده و بو داده می‌شود، پوسته و غلاف آن برداشته شده و بدون استفاده می‌ماند.

محققان دانشگاه ایلینوی آمریکا دریافته اند ترکیبات فنولیک مقابله کننده با التهاب نظیر اسید پروتوکاتوئیک و اسید گالیک، در غلاف و پوسته قهوه وجود دارند که به تسکین بیماری‌های مزمن کمک می‌کنند.

«الویرا گنزالز»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «فایده این عصاره بدست آمده از دانه قهوه به دلیل وجود ترکیب آن است. مشخص شده که این ترکیبات غیرسمی بوده و این فنولیک‌ها دارای قابلیت آنتی اکسایشی بسیار بالایی هستند.»

محققان مشاهده کردند زمانی که سلول‌های چربی موش‌ها در معرض عصاره‌های بدست آمده از پوسته دانه قهوه قرار گرفت، ترکیبات فنولیک موجب کاهش التهاب ناشی از چربی در سلول‌ها و بهبود جذب گلوکز و حساسیت انسولین شد.

محققان امیدوارند این ترکیبات بیواکتیو بتواند راهبردی برای پیشگیری از بیماری مزمن مرتبط با چاقی نظیر دیابت نوع۲ و بیماری قلبی عروقی باشد.

 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *