صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

لزوم نوسازی و بهسازی شبکه برق روستایی/ هر هفته ۲۵ روستا برق دار می‌شود

۲۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۳:۰۱
کد خبر: ۵۵۹۷۹۳
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
سخنگوی صنعت برق اشاره به برخورداری تمام جمعیت شهری کشور از نعمت برق گفت: بالغ بر ۹۹.۷ درصد جمعیت روستایی و عشایری از نعمت برق بهره مندند و هر هفته ۲۵ روستا برقدار می‌شود.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، برق رسانی به روستا‌های کشور بعد انقلاب با افزایش چشمگیری روبرو شد و در اولویت صنعت برق کشور قرار گرفت.

بررسی‌ها نشان می‌دهد ۲۱ میلیون نفر از جمعیت کشور در روستا‌ها زندگی می‌کنند که ۲۶ درصد جمعیت ایران را به خود اختصاص داده‌اند و براساس آمار‌ها حدود ۲۵۰ هزار کیلومتر شبکه برق در حوزه شرکت‌های توزیع ایجاد شده است.

همچنین ۳۲ درصد شبکه کشور برای برق‌رسانی به روستا‌ها ایجاد شده و در حال حاضر ۵۷ هزار و ۳۰۰ روستا با ۴.۵ میلیون خانوار از برق برخوردار هستند

در همین راستا مصطفی رجبی مشهدی سخنگوی صنعت برق در گفتگو با در خصوص آخرین وضعیت برق رسانی به شهر‌ها و روستا‌های کشور گفت: تمام جمعیت شهری کشور از نعمت برق برخوردارند و تنها نیم درصد جمعیت روستایی و عشایری از نعمت برق بی بهره اند.

وی با بیان اینکه پس از انقلاب هر روز چهار روستا برقدار شده عنوان کرد: به طور میانگین هر هفته بیش از ۲۵ روستا از نعمت برق بهره‌مند شدند.

سخنگوی صنعت برق در خصوص برق رسانی به عشایر کشور گفت: برق ۲۳۵ روستا از طریق نیروگاه خورشیدی جدا از شبکه تامین برق شده و ۲ هزار و ۳۰۰ خانوار عشایر کوچ رو از طریق دستگاه قابل حمل خورشیدی از نعمت برق بهره‌مند شدند.

رجبی مشهدی در ادامه تصریح کرد: هم اکنون بیش از ۵۷ هزار روستا با ۴.۵ میلیون خانوار از نعمت برق برخوردار هستند و ۹۹.۷ درصد جمعیت روستایی در کشور از نعمت برق برخوردارند.

وی تاکید کرد: شبکه‌های برق در برخی از روستا‌ها قدمت زیادی دارند و نوسازی و بهسازی آن‌ها ضروری است.

سخنگوی صنعت برق با بیان اجرای طرح‌های هادی روستایی اظهار کرد: برخی از تیر‌های برق در محل رفت و آمد اهالی روستا‌ها قرار دارد که جابه جایی آن‌ها در اولویت اقدامات صنعت برق قرار دارد که منابع مالی آن از محل عوارض برق پیش بینی شده است.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *