صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تبعیض نژادی در دادگاه‌های آمریکا/گاردین: هزاران نفر از شهروندان لس آنجلس مجبور به کار اجباری می‌شوند

۲۷ مهر ۱۳۹۸ - ۰۴:۰۰:۰۲
کد خبر: ۵۵۹۵۱۵
گاردین در گزارشی به موضوع تبعیض نژادی و نابرابری در دادگاه‌های کیفری آمریکا پرداخته که در آن هزاران نفر از شهروندان لس آنجلس به انجام کار اجباری واداشته می‌شوند.
به گزارش گروه بین الملل ؛ دادگاه‌های شهر لس آنجلس ۱۰۰ هزار نفر از شهروندان رنگین پوست که به شهرداری بدهکار هستند را مجبور به انجام کار اجباری هفتگی، ماهانه و یا سالانه می‌کند.
 
گاردین در گزارشی نوشته است که اعمال فشار بر این افراد برای انجام کار‌های اجباری باعث می‌شود تا آنها مورد سوء استفاده قرار گرفته و سلامتشان به خطر بیفتد بدون آنکه حتی از حقوق اولیه کار بهره‌مند شوند.

محققان دانشگاه کالیفرنیا که خدمات شهری با حکم دادگاه را مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌دهند متوجه شدند ادارات دولتی کارگرانی را مجبور به کار می‌کنند که به پرداخت بدهی و زندانی تهدید می‌شوند. به گفته محققان شهروندان رنگین پوست بیشتر تحت تاثیر این ناعدالتی‌ها قرار می‌گیرند.

تحقیقات نشان می‌دهد شهروندانی که در لس آنجلس زندگی می‌کنند، در مجموع سالانه ۸ میلیون ساعت کار اجباری بدون دستمزد یعنی چیزی معادل ۴۹۰۰ شغلی که حقوق دریافت می‌کنند، کار انجام می‌دهند.

بنابر گزارش‎ها، از هر ۵ نفر که در دادگاه کیفری آمریکا محکوم به انجام کار اجباری می‌شوند، یک نفر در نهایت با آزادی مشروط یا حکم دستگیری رو به رو می‌شوند.

در حالی که انجام کار اجباری یک جایگزین برای پرداخت بدهی به شمار می‌آید، اما اکثر متهمتن همچنان مجبور هستند به طور متوسط ۳۲۳ دلار پرداخت کنند.
 
 
 

احکام صادر شده در آمریکا نشان می‌دهند انجام کار اجباری به دستور دادگاه نوعی استثمار نیروی کار به شمار می‌آید که معادل سرقت دستمزد است.
 

بر اساس این تحقیق، در حالی که انجام کار اجباری جایگزینی برای مجازات متخلفان به حساب می‌آید، اما در دادگاه لس آنجلس مجازاتی است که موضوع نابرابری در این شهر را تشدید می‌کند و باعث می‌شود تا کارگران در معرض سوء استفاده قرار بگیرند.
 
 
 
 
به گفته یک حقوقدان، تهدید افراد به زندان در صورت کار نکردن اقدامی غیرقانونی به شمار می‌آید که بیشتر رنگین پوستان و افراد کم درآمد جامعه آمریکا را هدف قرار می‌دهد.

سیستم ناعادلانه‌ای در آمریکا به رسمیت شناخته شده است که شهروندان کم درآمد را به دلیل توانایی مالی نداشتن در پرداخت جریمه‌های شهرداری به زندان می‌اندازد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *