صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

برای جلوگیری از گرمازدگی در اربعین چه باید کرد؟

۲۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۳:۰۲
کد خبر: ۵۵۹۰۹۵
کارشناس‌تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه گفت: زوار اربعین‌ در طول سفر، برای جلوگیری از گرمازدگی قبل از احساس تشنگی آب بنوشند.

به گزارش گروه فضای مجازی ،لیلا رضازاده اظهارداشت: آب آشامیدنی باید بهداشتی و به صورت بسته بندی شده مصرف شود و هریک ربع ساعت نصف استکان آب نوشیده شود.

 

 

 

 

رضازاده ادامه داد: از مصرف آب چشمه و مکان‌های غیرقابل شناخت خودداری شود و از یخ‌های روباز هم به هیچ عنوان استفاده نشود.

 

 

این مسوول ادامه داد: موادغذایی خشک همانند لوبیا پلو و عدس پلو در مقایسه با انواع خورشت ها، در طول سفر جایگزین بهتری است چرا که کمتر دچار آلودگی می‌شوند.

 

 

رضازاده با تاکید براینکه موادغذایی نباید طولانی مدت نگهداری شود، افزود: پیشنهاد می‌شود از مواد تغذیه‌ای پرنمک همانند آجیل، چیپس و پفک استفاده نشود.

 

 

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه با تاکید براینکه زواری که به بیماری قلبی مبتلا هستند باید از موادغذایی دارای فیبر، بیشتر استفاده کنند، ادامه داد: سبزی، میوه، نان‌های سبوس دار و غذا‌های حاوی حبوبات برای این افراد مناسب است.

 

 

به گفته رضازاده، زوار مبتلا به زخم معده بهتر است مصرف غذا‌های محرک و سرخ شده و نوشیدنی‌هایی همچون قهوه را کم‌تر کنند و غذا‌ها را در وعده‌های بیشتر و کم حجم‌تر مصرف کنند.

 

 

کارشناس‌تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه با تاکید براینکه در طول سفر به هیچ عنوان نباید لبنیات غیرپاستوریزه مصرف شود، افزود: با توجه به گرمی هوا، دوغ‌های کم نمک و شربت خاکشیر برای زوار مفید است.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *