صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حمایت از شرکت‌های دانش بنیان در دستورکار

۲۱ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۶:۱۴
کد خبر: ۵۵۸۲۴۴
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی گفت: براساس تفاهم‌نامه‌ای بین معاونت علمی و راهبردی و مرکز فناوری و شکوفایی حمایت از شرکت‌های دانش بنیان در دستور کار قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، محسن طرزطلب در مراسم افتتاحیه فاز اول طراحی، توسعه و پیاده‌سازی سامانه مدیریت بهره‌برداری، نگهداری و تعمیرات واحد‌های نیروگاهی و تاسیس و راه‌اندازی مرکز پایش وضعیت و عیب‌یابی اظهار کرد: ۱۷ سند راهبردی بین شرکت برق حرارتی و پژوهشگاه نیرو امضا شد که براساس آن شرکت برق حرارتی پژوهشگاه نیرو را برای مدیریت پروژه‌ها انتخاب کرد و در مجموع ۱۷ سند به ۵۰ پروژه اولویت‌دار تبدیل شد که پروژه افتتاحی روز جاری یکی از همان پروژه‌ها محسوب می‌شود.

وی افزود: طراحی و ساخت پایلوت پکیج پرتال تصفیه پساب روغنی، تدوین دستورالعمل ارزیابی صلاحیت پیمانکاران تعمیرات اساسی نیروگاه‌های حرارتی، ارتقا جزیی کمپرسور، توربین گازی برای تطبیق با شرایط محیطی از جمله پروژه‌های مشترک فی مابین شرکت برق حرارتی و پژوهشگاه نیرو محسوب می‌شود.

مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی با بیان حمایت این شرکت از شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: براساس تفاهم‌نامه‌ای بین معاونت علمی و راهبردی و مرکز فناوری و شکوفایی حمایت از شرکت‌های دانش بنیان در دستور کار قرار گرفت.

طرزطلب خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۱۶۰ پروژه اولویت‌دار در سامانه سیب که با هدف معرفی پروژه‌ها تاسیس شده به ثبت رسید که از این میان ۷۵ پروژه به ارزش ۵.۴ میلیارد تومان پرداخت شده است.

وی افزود: ۱۲۱ پروژه اولویت‌دار نیز در شش ماه گذشته در این سامانه به ثبت رسید که ۸۰ پروژه به ارزش هفت میلیارد تومان تایید خواهد شد.

مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی با اشاره به نبود امکان خرید خارجی نیروگاه‌ها گفت: این موضوع به همه نیروگاه‌ها اعلام شده و اگر نیاز آن‌ها در داخل تولید نشد می‌توانند برای خرید اقدام کنند که برای این موضوع هم باید از شرکت برق حرارتی اجازه گرفته شود.

طرز طلب خاطرنشان کرد: برای تولید داخلی تجهیزات در در ۱۸ ماه گذشته ۷۰۰ میلیارد تومان قرارداد امضا شد و اگر قرار بود نیاز‌ها از خارج تامین شود باید ۱۱۰۰ میلیارد تومان هزینه صورت می‌گرفت.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *