صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سختی آب برای بیماران قلبی و عروقی بهتر است

۲۱ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۴:۰۱
کد خبر: ۵۵۸۱۶۸
مدیرگروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: آزمایش‌های میکروبی آب شرب استان به صورت روزانه انجام می‌شود و آزمایش‌های شیمیایی نیز طبق استاندارد‌های مشخص شده هر شش ماه یا هر سال یکبار انجام می‌شود تا از سلامت آبی که به مصرف مردم می‌رسد اطمینان حاصل کنیم.

به گزارش گروه فضای مجازی ،مقصود جعفری نیا در خصوص بحث آلودگی آب رودخانه کرج به آنتی‌بیوتیک، با اشاره به اینکه علوم پزشکی ناظر منابع استان نیست، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان تنها وظیفه نظارت بر سلامت آب شرب استان در سطح شبکه و بعد از تصفیه خانه را به عهده دارد و بررسی وضعیت آب رودخانه در حیطه وظیفه اش نیست.

وی با اشاره به اینکه عمده آب شرب استان از چاه‌ها تامین می‌شود و بخش محدود آن از طریق آب سد طالقان و سد کرج تامین می‌شود، افزود: آب شرب استان سالم است و تا کنون مشکلی گزارش نشده است.

وی ادامه داد: آزمایش‌های میکروبی آب شرب استان به صورت روزانه انجام می‌شود و آزمایش‌های شیمیایی نیز طبق استاندارد‌های مشخص شده هر شش ماه یا هر سال یکبار انجام می‌شود تا از سلامت آبی که به مصرف مردم می‌رسد اطمینان حاصل کنیم.

این مسئول توضیح داد: اگر گزارشی مبنی بر ورود منبع آلوده به آب سد و پس از آن به تصفیه خانه ارسال شود، دانشگاه علوم پزشکی برای بررسی شرایط ورود می‌کند تا آلودگی وارد شبکه آبرسانی نشود.

جعفری نیا با اشاره به کیفیت بالای آب سد تصریح کرد: آب سد در مقایسه با آب چاه به دلیل املاح و سختی کمتر، برای مصرف کننده مطلوبیت بیشتری دارد، ولی سختی آب هیچ ارتباط مستقیمی با سلامت افراد ندارد و تهدیدی به شمار نمی‌آید.

وی اضافه کرد: بر اساس مقالات علمی منتشر شده، آب‌های سخت برای بیماران قلبی و عروقی بهتر است، ولی مردم از آب با سختی کمتر استقبال بیشتری می‌کنند.

وی گفت: در حال حاضر هیچ آبی در استان وارد شبکه توزیع نمی‌شود که خارج از استاندارد‌های تعیین شده باشد و هم آب‌های سطحی و هم آب شربی که از منابع زیرزمینی تامین می‌شود از سلامت کافی برخوردار است.


برچسب ها: قلب سلامتی آب میزان

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *