صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حمله به نفتکش ایرانی بی پاسخ نخواهد ماند

۲۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۳:۰۱
کد خبر: ۵۵۷۸۹۵
با بررسی‌های دقیق‌تر که بر روی کشتی نفتکش انجام شده و خواهد شد، روشن می‌شود که حمله موشکی از سوی چه رژیمی علیه نفتکش ایرانی انجام شده است و با تایید این موضوع تکلیف نیز روشن است. اگر ثابت شود سعودی‌ها در این حمله به طور مستقیم دست داشته اند، جمهوری اسلامی ایران دست روی دست نخواهد گذاشت و پاسخ مناسب را به رژیم سعودی با توجه به شرایط موجود در منطقه به آن‌ها خواهد داد.

به گزارش گروه فضای مجازی ، به نقل از روزنامه سیاست روز، رژیم سعودی تلاش زیادی کرد تا بتواند نقش ایران در حمله پهپادی نیرو‌های انقلابی یمن به آرامکو را اثبات کند، اما تاکنون در این توطئه موفق نشده است چرا که ایران در این حمله پهپادی هیچ نقشی نداشته است. سران سعودی پس از حمله به تأسیسات نفتی آرامکو که شوک بزرگی بر فضای سیاسی و اقتصادی عربستان وارد کرد، جمهوری اسلامی ایران را نشانه گرفتند و حتی تهدید کردند که تلافی خواهند کرد.

 


نزدیک به یک ماه از حمله پهپادی نیرو‌های انقلابی یمن به آرامکو می‌گذرد و تاکنون هیچ سند و مدرکی برای اثبات ادعای سران سعودی در تایید نقش ایران در این حمله ارائه نشده است و پس از این مدت نیز دروغ بودن ادعای رژیم سعودی برای همگان به اثبات رسید.


هر چند از همان زمان که تأسیسات نفتی آرامکو هدف قرار گرفت، ادعای سعودی‌ها برای هیچکس باور پذیر نبود، اما تبلیغات منفی سعودی‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران ادامه داشت. حتی آمریکا نیز نتوانست به همراهی خود با رژیم سعودی در این ماجرا ادامه دهد. محمد علی الحوثی رئیس کمیته انقلابیون یمن چهار سال پیش از این در تاریخ ۱۹ مهر ۱۳۹۴ گفته بود؛ «اگر ایران آنگونه که این‌ها می‌گویند به ما کمک می‌کرد، الان ما ریاض را فتح کرده بودیم. هیچ موشک ایرانی از یمن شلیک نشده، ما بر تانک‌ها و نفربر‌های ایرانی سوار نشده‌ایم. سخن گفتن از کمک نظامی تهران به ما کذب است.»


اکنون پس از گذشت ۵ سال از آغاز جنگ سعودی‌ها علیه مردم مظلوم یمن، ارتش و نیرو‌های انصار الله یمن توانسته اند معادلات جنگ را با بهره گیری از توانمندی‌های خود تغییر دهند تا جایی که به عمق خاک عربستان سعودی حمله کنند و مهمترین تأسیسات نفتی این کشور را هدف قرار دهند.


پس از هدف قرار گرفتن تاسیسات نفتی آرامکو و اتهام به ایران در دست داشتن در این حمله، جمهوری اسلامی ایران هرگونه نقش خود را تکذیب کرد و اعلام کرد که اگر جمهوری اسلامی در این حملات نقش داشته جرأت و جسارت آن را دارد که برعهده بگیرد، مقامات نظامی و سیاسی کشورمان نیز اعلام کردند که اگر عربستان سعودی قصد دارد در این ماجرا سیاست تلافی جویانه داشته باشد، قطعاً با واکنش تند ایران روبرو خواهد شد.


یک نفتکش ایرانی با نام «سابیتی» ه در ۶۰ مایلی بندر جده عربستان سعودی دچار انفجار شد که احتمال اصابت موشک به آن می‌رود.


این احتمال اکنون به یقین رسیده و مسئولان کشورمان اعلام کرده اند که نفتکش ایرانی «سابیتی» به فاصله نیم ساعت هدف موشک قرار گرفته است.


برخی پیش بینی ها، نقش عربستان سعودی و صهیونیست‌ها را در این حمله موشکی بی ارتباط ندانسته‌اند. در آن منطقه از دریای سرخ نیرو‌های سعودی و صهیونیستی با همراهی آمریکا حضور دارند و با توجه به خصومت و دشمنی با جمهوری اسلامی ایران و شکست‌هایی که از انصار الله یمن خورده اند، نمی‌توان نقش سعودی‌ها و صهیونیست‌ها را در این حمله نادیده گرفت.


با بررسی‌های دقیق‌تر که بر روی کشتی نفتکش انجام شده و خواهد شد، روشن می‌شود که حمله موشکی از سوی چه رژیمی علیه نفتکش ایرانی انجام شده است و با تایید این موضوع تکلیف نیز روشن است. اگر ثابت شود سعودی‌ها در این حمله به طور مستقیم دست داشته اند، جمهوری اسلامی ایران دست روی دست نخواهد گذاشت و پاسخ مناسب را به رژیم سعودی با توجه به شرایط موجود در منطقه به آن‌ها خواهد داد. در این که ایران به چنین حمله‌ای پاسخ خواهد داد شکی نیست، سعودی‌ها از هم اکنون در انتظار واکنش سخت ایران پس از اثبات نقش ریاض در این حمله باشند.

 

برخی اظهارات نیز نقش رژیم صهیونیستی را در این حمله مطرح کرده اند که در این صورت، رژیم اسرائیل باید در انتظار پاسخ تندتری از سوی جمهوری اسلامی ایران باشد. فاکس نیوز در خبری احتمال داده که نفتکش ایرانی از سوی یک قایق صهیونیستی در دریای سرخ هدف دو موشک قرار گرفته است.


سعودی‌ها و صهیونیست‌ها اکنون مقابل جمهوری اسلامی ایران قرار دارند، این دو رژیم سعی دارند تا با ایجاد یک ائتلاف ضد ایرانی در منطقه، علیه ایران اقدام کنند، هر چند تاکنون به چنین ائتلافی دست نیافته اند چرا که بسیاری از کشور‌های خلیج فارس و غرب آسیا با ائتلاف ضد ایرانی مخالف هستند، هر یک از آن‌ها نیز به تنهایی توان مقابله با جمهوری اسلامی ایران را ندارند و به خوبی می‌دانند که در صورت آغاز جنگ علیه ایران، نابودی، سرنوشت قطعی رژیم صهیونیستی و سعودی‌ها خواهد بود.


صهیونیست‌ها و سعودی‌ها باید اکنون دعا کنند که اسناد و مدارک بررسی حمله به نفتکش ایرانی نقش آن‌ها را در این حمله اثبات نکند، چرا که جمهوری اسلامی ایران به این حملات پاسخ خواهد داد و دامنه حضور خود را در دریای سرخ نیز می‌گستراند تا از منافع خود دفاع کند.


عربستان سعودی اگر در پی گفتگو با ایران برای پایان دادن به دشمنی‌ها علیه جمهوری اسلامی است و در این راه پیام می‌فرستد و از دیگر کشور‌ها برای میانجیگری درخواست می‌کند، اگر در حمله به نفتکش ایرانی دست داشته باشد نباید به سفر عمران خان به تهران برای میانجیگری دل خوش کند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *