صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گلایه بازیگر نمایش «جویستیک» از وضعیت تئاتر/نگاهی به فیلم سینمایی «مسخره باز»

۱۸ مهر ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۰:۰۱
کد خبر: ۵۵۷۴۹۰
هجدهمین روز از مهر ماه ۱۳۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به گلایه بازیگر جوان تئاتر از وضعیت این هنر اشاره کرد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، هجدهمین روز از مهر ماه ۱۳۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به گلایه بازیگر جوان تئاتر از وضعیت این هنر اشاره کرد.

موافق حضور سلبریتی‌ها در تئاتر نیستم/علاقه بازیگران تئاتر به سینما صرفاً برای شهرت است

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، این روزها تئاتر بیش از گذشته شاهد حضور چهره های سینمایی، ورزشی و موسیقی در قامت بازیگر هنرهای نمایشی است. افرادی که شاید گیشه را برای خود و تهیه کننده اثر تضمین کنند اما به همین نسبت فضا و فرصت کافی برای ظهور و بروز جوانان را از آنها می گیرند.

سالانه تعداد زیادی از جوانان در رشته های مختلف هنرهای نمایشی از قبیل ادبیات نمایشی، بازیگری، طراحی صحنه، کارگردانی و سایر شاخه ها فارغ التحصیل می شوند اما نکته مهم آنجاست که زیرساخت های تئاتر به هیچ عنوان نتوانسته در قیاس با تعداد هنرمندان جوان بستر اجرایی فراهم آورد.

به همین مناسبت خبرنگار گروه فرهنگی ، با تنی چند از هنرجویان، فارغ التحصیلان و هنرمندان جوان عرصه تئاتر به گفت و گو نشسته و جویای دغدغه ها و مشکلات آنها برای حضور در عرصه هنرهای نمایشی شده است. حامد عابدی بازیگر جوان تئاتر از جمله بازیگرانی است که سال جاری نمایش «فرمالیته» و «جویستیک» را روی صحنه خواهد برد.

میزان: وضعیت کلی تئاتر را در سال‌های گذشته چطور می‌بینید؟

عابدی: وضعیت تئاتر خیلی مناسب و دلچسب نیست و متاسفانه با گذر زمان بدتر می‌شود، این اتفاق به دلیل حضور افرادی است که دغدغه اصلی تئاتر را درک نکردند و حتی میشه گفت اصلا دغدغه تئاتر را ندارند و صرفا به آن به شکل یک پل ارتباطی برای ورود به سینما نگاه می‌کنند. همین باعث می‌شود معدود افرادى در عرصه تئاتر بتوانند رسالت و وظیفه اصلی که تئاتر باید داشته باشد را به درستی و کامل انجام دهند.

میزان: با تاسیس و ظهور تماشاخانه‌های خصوصی امید بها دادن به نسل جوان به شدت قوت گرفت، اما بعد از چند سال این تماشاخانه‌ها تغییر رویه دادند. به نظر شما تماشاخانه‌های خصوصی امروزه برای نسل جوان تاثیر گذار هستند؟

عابدی: همانطور که خودتان گفتید در ابتدای امر وجود تماشاخانه‌های خصوصی کاملا دلگرمی بزرگی بود هم برای نسل جوان و هم هنرمندانی که بسیار شایسته بودند و به دلیل نداشتن ارتباطات قوی، مدت بسیار طولانی در انتظار سالن هاى دولتى براى اجرا مى ماندند. ولی در حال حاضر تماشاخانه‌های خصوصی هم صرفا بُعد اقتصادی رو مد نظر دارند و حمایتی از نسل جوانی که بعضا خود مدیران این تماشاخانه‌ها هم جزئى از همین نسل هستند، نمی‌کنند.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید. 

ترکیب جالب صابر ابر، بابک حمیدیان و علی نصیریان/ «مسخره باز» اثر متفاوت سینما در سال ۱۳۹۸

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، فیلم سینمایی "مسخره باز" نخستین تجربه "همایون غنی‌زاده" در عرصه کارگردانی سینما از دیروز اکران خود در سینماها را آغاز کرده و در نخستین شب اکران به فروشی معادل 35 میلیون تومان رسیده است. 

همایون غنی زاده را همه به خاطر کارگردانی تئاتر و اجرای آثار به یادماندنی همچون آنتیگون، کالیگولا، می سی سی پی نشسته می‌میمیرد، در انتظار گودو و ملکه زیبای لنین می‌شناسند. کارگردانی که در عرصه هنرهای نمایشی به قطبی مولف بدل شده و حالا در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر با فیلم "مسخره باز" نخستین تجربه کارگردانی خود را پشت سر می گذارد.

همایون غنی‌زاده نویسنده و کارگردان سینما در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، در خصوص مخاطب اصلی فیلم سینمایی "مسخره باز" گفت: من مسخره باز را برای همه ساختم و این طور نیست که از همان ابتدا به دنبال مخاطب خاص بوده بوده باشم.

وی درباره سبک فیلمسازی خود افزود: از نظر من سبک یک فیلم تماشاگر را انتخاب نمی‌کند. سبک یک فیلم نمی‌تواند بگوید که تماشاگر آن را دوست دارد یا نه بلکه این کار کیفیت اثر است. شما در هر سبکی فیلم بد بسازید مخاطب آن را دوست نخواهد داشت.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید. 

«رد خون» برای دومین هفته پیاپی صدرنشین جدول فروش شد/فیلم مهدویان ۲ میلیارد تومانی شد

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، جدول فروش سینمای ایران با اعلام صدرنشینی فیلم سینمایی «ماجرای نیمروز ۲- رد خون» به کارگردانی محمدحسین مهدویان در دومین هفته متوالی از اکران این فیلم سینمایی منتشر شد.

ماجرای نیمروز-رد خون

فروش هفتگی:۱,۰۱۸,۴۸۲,۰۰۰ تومان
فروش کلی: ۲,۳۷۰,۶۸۴,۰۰۰ تومان

کارگردان: محمدحسین مهدویان

بازیگران: محسن کیایی، بهنوش طباطبایی، جواد عزتی، هادی حجازی فر، هستی مهدوی، مهدی زمین پرداز، حسین مهری، احمد قزوینی، امیرحسین هاشمی

خلاصه داستان: خونه‌ی افشین رو گشتن. خونه‌ی خواهر منو. به‌شون نگفتی من کی‌ام؟ نگفتی چه کارایی از دست رفیق‌ات برمی‌آد؟ - بوی سیگار می‌دی. - اینم گزارش کن.

کلوپ همسران

فروش هفتگی:۴۳۹,۵۵۳,۰۰۰ تومان
فروش کلی: ۱,۵۸۵,۱۷۶,۰۰۰ تومان

کارگردان: مهدی صباغ زاده

بازیگران: محمدرضا شریفی‌نیا، میترا حجار، شقایق فراهانی، محمدرضا هدایتی، علی انصاریان، بیژن بنفشه‌خواه، سمیرا حسن‌پور و رضا بنفشه‌خواه با هنرمندی گوهر خیراندیش

خلاصه داستان: فیلم داستان سه مرد است که در اجتماع از موقعیت عالی و قدرت و اقتدار برخوردار بوده ولی در منزل از همسران خود بشدت حساب می برند تا اینکه روزی گیر کردن این سه مرد در آسانسور با یک خانم غریبه سرآغاز فرار از دست همسران خود می شود که به کمک یک گروگان گیر به جزیره کیش پناه می برند و ...

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

«از این ستون به آن به ستون» روایتی جذاب از پیاده‌روی اربعین

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، «از این ستون به آن به ستون»، مجموعۀ خرده‌روایت‌هایی است از سفر پیاده‌روی اربعین است که در آستانه اربعین حسینی توسط اتشارات شهید کاظمی منتشر شد.

نویسندۀ این اثر، زائری است که حاصل تجربه‌های تلخ و شیرین و غریب و آشنای خود را از چندین سفر پربرکت پیاده‌روی اربعین گرد آورده و با نقلشان در قالب خاطراتی پرحلاوت، آن‌ها را با مخاطبان خود سهیم شده است. مخاطب در این کتاب، ضمن موقعیت‌های مختلف و در خلال صحنه‌های گوناگون، همسفر راوی کتاب می‌شود و گام به گام با او، آنچه را در منازل مختلف این سفر‌ها بر نویسندۀ کتاب رفته، به تماشا می‌نشیند. نکتۀ جالب توجه در این اثر موقعیت‌های مخلتف راوی در این خرده‌روایت‌هاست.

او گاه در مقام خادم و گاهی در مقام مهمان، گاه در نقش مسئول کاروان و گاهی در موقعیت فعال فرهنگی، گاه به عنوان ناظر و گاهی در جایگاه موضوع روایت‌ها حضور دارد و این گونه زاویه‌های دید، بر شیرینی این خاطرات برای مخاطبان اثر افزوده است. پیش از این چند عنوان از این خاطرات توانسته برگزیدۀ سوگوارۀ ملی اربعین دانشگاهیان در استان ایلام شود.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

«شوقی الماجری» فیلمساز مطرح سینمای تونس درگذشت

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، «شوقی الماجری» فیلمساز و کارگردان مطرح سینما و تلویزیون تونس در ۵۸ سالگی چشم از جهان فرو بست، براساس خانواده الماجری وی در بیمارستانی در قاهره درگذشت.

الماجری سالها به مشکل تنگی نفس مبتلا بود و سرانجام بعد از تحمل بیماری براثر سکته قلبی در گذشت. 

شوقی الماجری یکم نوامبر ۱۹۶۱ متولد شده بود و یکی از کارگردان‌های تاثیرگذار تونسی در جهان عرب زبان بود. وی سازنده چند فیلم در سوریه و دیگر کشور‌های عربی بود.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *