صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بنیاد برکت ۲۸۰۰ شغل در نهبندان ایجاد می‌کند

۱۷ مهر ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۱:۳۹
کد خبر: ۵۵۷۲۱۷
قرارداد ایجاد ۲۸۰۰ شغل در شهرستان نهبندان میان بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و استانداری خراسان جنوبی، با حضور معاون اول رییس‌جمهور به امضا رسید.

به گزارش گروه جامعه ، این قرارداد در چهارچوب تفاهم‌نامه‌ی کلی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و استانداری خراسان جنوبی برای توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی مناطق محروم استان، در حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رییس‌جمهور و به منظور ایجاد یک‌هزار طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور به امضای محمدصادق معتمدیان استاندار خراسان جنوبی و نعمت‌الله رضایی معاون برنامه‌ریزی و توسعه‌ی منابع بنیاد برکت رسید.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه‌ی منابع بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در این‌باره توضیح داد: پیرو سفر محمد مخبر رییس ستاد اجرایی به استان خراسان جنوبی، ستاد تعهد کرده بود که از طریق بنیاد برکت یک‌هزار طرح اشتغال‌زایی را در نهبندان به عنوان یکی از شهرستان‌های محروم و کم‌برخوردار استان ایجاد کند که با امضای این قرارداد، عملیات اجرایی آن به شکل رسمی آغاز شد.

رضایی راه‌اندازی این تعداد طرح اشتغال‌زایی را منجر به ایجاد ۲۸۰۰ شغل ذکر کرد و بیان داشت: یک‌هزار طرح اشتغال‌زایی مذکور در قالب الگو‌ها و مدل‌های اقتصادی اجتماع‌محور «سحاب» (سرمایه‌گذاری حمایتی اشتغال‌زایی برکت) و «آسمان» (آیین‌نامه‌ی سرمایه‌گذاری مردمی و اشتغال نیروی انسانی) عملیاتی می‌شود و حجم کل سرمایه‌گذاری مورد نیاز بالغ بر ۸۰۰ میلیارد ریال خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: هم‌زمان با سفر رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به استان خراسان جنوبی، عملیات اجرایی ایجاد طرح‌های اشتغال‌زایی آغاز شده است و پیش‌بینی می‌شود که تمامی طرح‌ها تا سال ۱۴۰۰ به بهره‌برداری کامل برسد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه‌ی منابع بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) ادامه داد: این طرح‌های اشتغال‌زایی با توجه به پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های شهرستان نهبندان و در رسته‌های شغلی‌ای هم‌چون زنجیره‌ی پرورش شتر، پرورش دام سبک و صنایع دستی ایجاد می‌شود.

رضایی درباره‌ی حضور بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در نمایشگاه ششمین همایش ملی روز روستا و عشایر نیز گفت: بنیاد برکت در این نمایشگاه بخشی از عملکرد‌ها و دستاورد‌های خود را از آغاز تأسیس تاکنون به نمایش گذاشت.

وی با اشاره به حضور معاون اول رییس‌جمهور در غرفه‌ی بنیاد برکت در نمایشگاه ششمین همایش ملی روز روستا و عشایر اظهار کرد: آقای جهانگیری ضمن استماع گزارشی از اقدامات و فعالیت‌های بنیاد برکت، در مورد بیمه بودن نیرو‌های شاغل در طرح‌های اقتصادی بنیاد سؤال کردند که برای ایشان توضیح دادیم که این امکان در قالب قراردادی که با بیمه‌ی روستاییان و عشایر منعقده شده، فراهم است.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه‌ی منابع بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در خصوص فعالیت‌های این بنیاد از بدو تأسیس تا به امروز گفت: در این مدت بیش از ۹۰ هزار میلیارد ریال توسط بنیاد برکت در کشور سرمایه‌گذاری شده است که از این میزان، ۲۰ هزار میلیارد ریال صرف حوزه‌های عمرانی و زیربنایی شده و ۷۰ هزار میلیارد ریال نیز به توانمندسازی اقتصادی و اشتغال‌زایی در روستا‌ها و مناطق محروم اختصاص یافته است.

رضایی تصریح کرد: بنیاد برکت تا به امروز ۱۴۰۰ مدرسه، ۲۰۸ خانه‌ی بهداشت، ۱۵۰۰ مسجد و مرکز فرهنگی، ۲۶ هزار مسکن محرومین و ۸۰۰ پروژه‌ی عمرانی از جمله راه و پل‌سازی، احداث راه‌های روستایی و آب‌رسانی را در مناطق محروم و کم‌تر توسعه‌یافته اجرا و به پایان رسانده است.

وی افزود: بنیاد برکت هم‌چنین تاکنون در ۱۷ هزار و ۴۰۰ طرح توانمندسازی اقتصادی سرمایه‌گذاری کرده است که ۱۴ هزار و ۲۰۰ طرح در قالب مدل اشتغال‌زایی اجتماع‌محور و به منظور تأمین معیشت و ایجاد اشتغال پایدار با حداقل هزینه‌ها بوده است.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه‌ی منابع بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) خاطرنشان کرد: این بنیاد از زمان تأسیس تاکنون، در مجموع بیش از ۳۰۰ هزار شغل در مناطق محروم و کم‌تر توسعه‌یافته ایجاد کرده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *