کلاهبرداری ۷ میلیون ریالی با بهانه دعا نویسی
به گزارش گروه جامعه ، سرهنگ "تورج کاظمی"، گفت: خانمی ۳۳ ساله ساکن تهران به پلیس فتا مراجعه و اظهار داشت: چندی پیش در زندگی شخصی ام دچار مشکل خانوادگی شدم و چند اتفاق ناگوار پشت سر هم برایم اتفاق افتاد. در شبکهها اجتماعی موضوعهای کانال را نگاه میکردم که چشمم به کانال دعا نویسی فردی برخورد کرد. فکر کردم شاید با مراجعه به این فرد دعانویس گشایشی در مشکلاتم ایجاد شود.
این خانم با اشاره به اینکه با مدیر صفحه ارتباط برقرار کرده است و یک سری از مشکلات خانوادگی اش را برای وی بیان کرده است، افزود: در ابتدا فرد دعانویس سئوالاتی از زندگی خصوصی ام پرسید و متاسفانه من هم به امید اینکه مشکلاتم حل خواهد شد به وی اعتماد کردم و به تمامی سئوالات او را پاسخ دادم. سپس شروع به مشاوره من کرد و احساس میکردم که روحیه ام کمی بهتر شده است.
مال باخته اظهار داشت: این ارتباط در چند نوبت تکرار شد و هر بار مبلغی را به حساب وی واریز کردم. در کل ۷ میلیون ریال به حساب دعانویس واریز کردم، ولی پس از مدتی دیگر مدیر کانال پاسخگو تلفن و پیام هایم نبود و فهمیدم که وی کلاهبردار بوده و از احساسات و اعتماد من سوء استفاده کرده است.
رئیس پلیس فتا تهران بیان داشت: با دریافت شکایت، تیمی از کارآگاهان پلیس فتا شناسایی و دستگیری متهم را در دستور کار قرار دادند و با رصدهای مهندسی در فضای مجازی، هویت متهم که خانمی ۳۸ ساله و ساکن حوالی جنوب تهران بود، شناسایی کردند.
این مقام انتظامی با بیان اینکه نتیجه تحقیقات انجام شده در اختیار مقام قضائی قرار گرفت و دستور جلب متهم گرفته شد، گفت: متهم پس از دستگیری اظهار داشت: به این روش از افرادی که مشکل خانوادگی داشتند، به بهانه دعانویسی، کسب درآمد میکردم.
سرهنگ کاظمی با اشاره به اینکه کشف جزئیات پرونده در دستور کار قرار دارد، به شهروندان توصیه کرد: رمالی، دعانویسی و فالگیری یک نوع رفتار متقلبانه برای تحصیل مال است و بی گمان برخی از شهروندان برای رفع مشکلات خود به جای مراجعه به متخصصان، به رمالها و افراد دعانویس مراجعه میکنند و سعی می¬کنند با متوصل شدن به ابزارهای خرافی و متقلبانه مشکل خود را حل کنند. در این حالت افراد مجرم و کلاهبردار با سوء استفاده از اعتقادات خرافی به دنبال اخاذی و کسب منافع مالی میباشند.