صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

استاندارخراسان جنوبی: به ۵۰۰ روستای استان با تانکر آب رسانی می‌شود

۱۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۹:۰۶
کد خبر: ۵۵۶۷۸۰
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
استاندارخراسان جنوبی گفت: سفره‌های زیرزمینی استان به علت برداشت‌های بی‌رویه‌ای که صورت گرفته، کاهش یافته است و هم اکنون به ۵۰۰ روستای استان با تانکر آب رسانی می‌شود. امسال هم با توجه به گرمای زیاد هوا به سختی آب‌رسانی انجام شد.
محمدصادق معتمدیان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی ، با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای رفع مشکل کم آبی در استان خراسان جنوبی اظهارکرد: حدود ۲۰ سالی است که استان خراسان جنوبی درگیر کم آبی است و میانگین بارش‌ در این استان، بسیار پایین است.

وی ادامه داد: سفره‌های زیرزمینی استان به علت برداشت‌های بی‌رویه‌ای که صورت گرفته، کاهش یافته است و هم اکنون به ۵۰۰ روستای استان با تانکر آب رسانی می‌شود. امسال هم با توجه به گرمای زیاد هوا به سختی آب‌رسانی انجام شد.

معتمدیان یادآور شد: برای آبرسانی مناسب در سطح استان، تنظیم سند سازگاری با شرایط کم آبی در دستور کار قرارگرفت، این سند را با چشم اندازی برای سال ۲۰۲۵ ترسیم کردیم تا مشخص شود درچه شرایطی خواهیم بود و چه اقداماتی را باید انجام دهیم.

وی افزود: میزان کسری مخازن را مشخص کردیم که با برنامه‌هایی که انجام می‌دهیم ۱۰۰ میلیون متر مکعب صرفه‌جویی آب داشته باشیم. همچنین نهضت تاسیس و استفاده از گلخانه‌ها، راه اندازی سیتم‌های نوین آبیاری، بازسازی خطوط انتقال آب را نیز در دستور کار قرار دادیم.

استاندار خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: متاسفانه بحث اتلاف آب از لوله‌های انتقال آب در شبکه‌های آبرسانی این استان زیاد است و حدود ۴ تا ۵ برابر بیشتر از میانگین کشوری است؛ بیش از ۳۰ درصد اتلاف آب داریم.

معتمدیان عنوان کرد: از مجموعه اقداماتی که در سند سازگاری کم آبی به آن اشاره شده است، بحث تغییر الگوی کشت، جایگزینی محصولات کم آب با پرآب بوده است.

وی با بیان اینکه بیش از ۹۱ درصد منابع آبی استان خراسان جنوبی در بحث کشاورزی مصرف می‌شود، گفت: در سند سازگاری با کم آبی، تکلیف همه بخش‌ها مشخص شده است. در آبخیزداری، استفاده از چشمه‌ها، قنوات و مهار روان آ‌بها نیز تصمیم گیری شده است تا با ایجاد سد‌های خاکی، بخش زیادی از روان آب‌هایی که در قالب سیلاب است را مهار کنیم.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *