صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

یک صد هزار نگهبان و همیار پلیس داریم

۱۵ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۵:۰۵
کد خبر: ۵۵۶۴۲۷
رئیس پلیس پیشگیری ناجا گفت: در حال حاضر ۷۲۵ موسسه حفاظتی و مراقبتی با یک صد هزار نیرو در کشور فعالیت می‌کنند.

به گزارش گروه جامعه ،سردار "محمد شرفی" در هشتمین گردهمایی موسسات حفاظتی و مراقبتی با گرامی داشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، دوران دفاع مقدس، مدافعان حرم و شهیدان عرصه نظم و امنیت، اظهار داشت: خداوند را شاکریم که امسال برنامه‌های هفته نیروی انتظامی را با شعار "پلیس هوشمند، امین مردم "اجرایی می‌کنیم وامروز در روزشمار هفته ناجا برنامه‌های پنجمین روز را با عنوان " پیشگیری اجتماعی، توسعه نظم و امنیت عمومی" را دنبال و اجرایی می‌کنیم.

وی افزود: اگردر گذشته در نظام عدالت کیفری برای دور نگه داشتن مجرمان از جامعه، از روش‌های سخت و سلبی، چون حبس و ... استفاده می‌شد، اما امروزه پیشگیری اجتماعی، استفاده از ظرفیت‌های مردمی و رویکرد‌های ایجابی و اقناعی از مترقی‌ترین روش‌ها برای پیشیگری از جرم است.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا ادامه داد: امروزه میزان امنیت به طور چشمگیری به بلوغ و مشارکت مردم بستگی و ارتباط دارد، دیگر اقدامات جزیره‌ای کارآیی خود را از دست داده و روش‌های نوین و نگرش‌های جامعه محور جایگزین آن شده است.

سردار شرفی با بیان اینکه دین مبین اسلام، رستگاری را برای انسان‌ها به ارمغان می‌آورد، تأکید کرد: دین اسلام؛ دنیایی برخوردار از رفتار جمعی، مسئولیت جمعی بر پایه دعوت به خیر و امر به معروف و نهی از منکر، دفاع از ارزش‌های جامعه، عدالت محوری، مردم داری و ... را به مردم معرفی کرد.

این مقام ارشد انتظامی خاطر نشان کرد: امروز مفتخریم عمق استراتژیک نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را فرسنگ‌ها جلوتر از مرز‌های جغرافیایی کشورمان، در حال صدور می‌بینیم و این باعث افتخار است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سازوکار فعالیت موسسات حفاظتی و مراقبتی تشریح کرد: اصل ۴۴ قانون اساسی، دولت را مکلف کرده که بخشی از وظایف خود را برون سپاری و در این راستا از ظرفیت‌های مردمی استفاده کند.

سردار شرفی ادامه داد: نیروی انتظامی در سال ۸۳ طرح برون سپاری بخشی از وظایف را تدوین و این طرح را به مجلس ارائه کرد، که در این برنامه چهارم توسعه، کلیات طرح به تصویب رسید؛ همچنین آیین نامه اجرایی ماده ۲۲، توسط ستاد کل نیرو‌های مسلح با همکاری وزارت کشور و ناجا تهیه و در نهایت به تصویب فرماندهی معظم کل قوا رسید.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا اشاره کرد: این آیین نامه در سال ۸۸ ابلاغ و با اهتمام نیروی انتظامی، موسسات حفاظتی و مراقبتی شکل گرفت به طوری که امروز ۷۲۵ موسسه حفاظتی و مراقبتی با یک صد هزار نگهبان و همیار پلیس داریم.

وی افزود: امروز بهترین جوانان کشور برای پیشگیری از جرم در محلات و اماکن در این موسسات حفاظتی و مراقبتی فعالیت می‌کنند و باید بگویم در هر منطقه‌ای که نگهبان محله‌ای وجود دارد امنیت به شکل مطلوبی تأمین می‌شود.

سردار شرفی با بیان اینکه موسسات حفاظتی و مراقبتی نه تنها یک ساختار است بلکه امروز به عنوان یک تفکر مطرح است؛ تفکری با عنوان " توسعه امنیت مردم پایه".

وی ادامه داد: امید است مطابق برنامه ششم توسعه بتوانیم موسسات حفاظتی و مراقبتی را تا دو برابر میزان امروز افزایش دهیم. همچنین در نظر داریم مطابق این برنامه تعداد نگهبانان محله را به ۳۰۰ هزار نفر برسانیم.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا در پایان گفت: از همه کسانی که دغدغه امنیت دارند و مجاهدانه برای آن تلاش می‌کنند به ویژه فرمانده، جانشین و هیئت رئیسه ناجا تشکر و قدردانی می‌کنم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *