صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

همبستگی حاکم در پیاده‌روی اربعین تمدن نوین اسلامی را پایه‌گذاری می‌کند/گردهمایی عظیم جهان اسلام دستاورد‌های ارزشمند زیادی را به دنبال دارد

۲۲ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۱:۳۶
کد خبر: ۵۵۶۲۸۷
مدیر «گروه مردمی حریم حرم» گفت‌: هدف از پیاده روی اربعین همان وحدت امت اسلامی مورد تاکید مقام معظم رهبری است، این افزایش همبستگی تمدن نوین اسلامی را پایه گذاری می‌کند که زمینه ساز ظهور حضرت مهدی (عج) خواهد بود.

حسن شمس‌آبادی مدیر «گروه مردمی حریم حرم» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون فلسفه پیاده روی اربعین گفت: پیاده روی اربعین گردهمایی بزرگی که در دنیا به عنوان یک حرکت منحصر به فرد شناخته شده است. این گردهمایی بین المللی با حضور کشور‌های مختلف حتی غیر مسلمان برگزار شده و پیام‌های مختلفی را با خود در بر دارد، تنها زمانی عمق ارزش پیاده روی اربعین را می‌توان دریافت که می‌بینیم دشمنان اسلام دست به دست هم می‌دهند و با همه توان خود برای بایکوت رسانه‌ای این گردهمایی عظیم جهان اسلام پنهان کاری می‌کنند.

وی با اشاره به اهمیت گسترش همبستگی در بین مسلمان جهان اظهار کرد: افزایش تعداد زائران و رونق پیاده روی اربعین طی سالهای گذشته بر عظمت این گردهمایی افزوده است، از سوی دیگر طی این سال‌ها همبستگی کشور‌های مسلمان رونق و انضباط بهتری به این گردهمایی بخشیده است.

بیشتر بخوانید:

برای مشاهده اخبار بیشتر درباره پیاده روی اربعین اینجا کلیک کنید.

شمس آبادی ضمن بررسی اهمیت روابط بین کشور‌های اسلامی بیان کرد: ارتباط کشور‌های جبهه مقاومت در سال‌های اخیر در حد مدیران بوده است، اما پیاده روی اربعین باعث شده تا این ارتباط حالتی مردمی به خود بگیرد، از نظر من این اتفاق رویکردی بسیار ارزشمند است، پیاده روی اربعین و اتحاد میان مسلمانان باعث شده تا آنها حرف اول را در منطقه بزنند، در این میان دشمنان هم احساس خطر کردند، آنها منطقه را حیاط خلوت خود می‌دانستند و در آن به تاخت و تاز می‌پرداختند و هم اکنون با تاثیر‌پذیری از پیاده روی اربعین مجبور شدند تا عقب نشینی کنند.

وی نقطه ضعف جبهه مقاومت طی سالهای دور را اینگونه تشریح کرد: نقطه ضعف جبهه مقاومت که از آن به عنوان «امت مقاومت» یاد می‌شود، دوری ملت‌ها از یکدیگر بود، این دوری ریشه در عدم شناخت ملت‌ها از یکدیگر داشت، در گذشته من به عنوان یک فرد ایرانی برادر یمنی خود را نمی‌شناختم در حالی که این فرد هم مانند من و امثال حاضر است بخاطر اعتقاداتش تا پای جان در مقابل دشمن بایستد.

وی نتایج و تاثیر پیاده روی اربعین در میان امت مقاومت را بسیار مهم دانست و افزود: پیاده روی اربعین این زمینه را فراهم می‌کند که ملل مسلمان، یکدیگر را بهتر شناخته و محبت و همبستگی بیشتری پیدا کنند، تا به حال مسئولان بلند مرتبه با یکدیگر متحد بودند، اما گسترش این اتحاد در بین مردم کشور‌های افغانستان، پاکستان، ایران، یمن و لبنان در پی پیاده روی اربعین اتحاد را در بخش مردمی نیز فعال کرده است، این همدلی دستاورد‌های ارزشمندی را به دنبال دارد که نباید از نظر دور بماند.

مدیر «گروه مردمی حریم حرم» با انتقاد از عدم اطلاع رسانی و بایکوت‌های رسانه‌‌های غربی از گردهمایی عظیم جهان اسلام تصریح کرد: متاسفانه با بایکوت رسانه‌های غربی و همچنین کاستی‌ها در راه اطلاع رسانی این گردهمایی نتوانسته‌ایم پیام و حقیقت پیاده روی اربعین را برای همه مردم منطقه و دنیا مخابره کنیم، آنچه تا به حال مطرح شده ناقص بوده و استمرار نداشته است؛ نباید فراموش کنیم که پیاده روی اربعین بهترین فضا برای همدلی‌ و شناخت ظرفیت‌های ملت‌های منطقه است، لذا باید از پتانسیل ایجاد شده نهایت بهره برداری شکل بگیرد تا کم کم راه را به سوی ایجاد رابطه مستحکم هموار کنیم، در گام نخست و برای این منظور حضور در موکب سایر کشور‌ها در مسیر پیاده روی اربعین راهگشا خواهد بود، آنها نیز همچون ما دغدغه‌مند هستند، همه ما در کنار هم به دلیل یک اشتراک و هدف خاص جمع می‌شویم و این بزرگترین دستاورد پیاده روی اربعین است.

شمس آبادی افزایش همبستگی تمدن نوین اسلامی را رویکردی مهم دانست و اظهار کرد: هدف از پیاده روی اربعین همان وحدت امت اسلامی مورد تاکید مقام معظم رهبری است،  این افزایش همبستگی تمدن نوین اسلامی را پایه گذاری می‌کند که زمینه ساز ظهور حضرت مهدی (عج) خواهد بود.

وی نیت زائران و افرادی که در مسیر پیاده روی اربعین در حال حرکت هستند را ارزشمند دانست و اظهار کرد: اگر نیت کنیم و سپس پا در راه خیر بگذاریم قطعا ارزشمند است، در شرایطی که جنگ‌ در نقاط مختلف دنیا شعله‌ور شده است، از نظر من بهترین نیت برای حضور در پیاده روی اربعین ظهور «حضرت امام زمان (عج)» است، تا با ظهور ایشان به تمامی جنگ‌ها و خونریزی‌ها خاتمه داده شود.

شمس آبادی درمورد اهمیت ارتباط با موکب سایر کشورها در مسیر پیاده روی اربعین اظهار کرد: سال گذشته برای اولین بار در پیاده‌روی اربعین شرکت کردم، به همین دلیل تجربه‌‌ام کم بود و تنها از موکب‌های عراقی و موکب مردم افغانستان دیدن کردم. یک شب در طول پیاده روی اربعین برای استراحت همراه با دوستم به موکب برادران افغانستانی رفتیم و در کنار آنان ساکن شدیم، آنها از ما بسیار استقبال کردند و شب را در آنجا استراحت کردیم، نیمه شب هوا سردتر شد و فردی که در نزدیکی من بود پتوی خود را روی من کشید تا سرما نخورم، اما خودش بدون پتو باقی ماند. مهمان نوازی آنها به قدری خوب بود که صبح دوست نداشتیم از موکب برادران افغانستانی دل بکنیم.

وی تفکر درباره فلسفه قیام عاشورا را ضروری دانست و تاکید کرد: ما باید در طول پیاده روی اربعین همواره به مشکلات و سختی‌ها و رنجی که «امام حسین (ع)» در آن زمان متحمل شدند فکر کنیم و فلسفه و هدف اصلی «سید الشهداء (ع)» را مد نظر قرار دهیم. همچنین یاد شهدای دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم، افرادی که امنیت امروزمان را مدیون آنها هستیم نباید از ذهنمان پاک شود.

شمس آبادی در مورد وسایل مورد نیاز پیاده روی اربعین خاطر‌نشان کرد: وسایل مورد نیاز در پیاده روی اربعین لوازم شخصی هر فرد است، یک کوله سبک،یک حوله و یک جفت دمپایی که بتوان به کمک آن مسافت پیاده روی را به راحتی پیمود لازم است. دمپایی را به عنوان یک پیشنهاد برای زائرانی که برای نخستین بار قرار است راه پیمایی کنند توصیه می‌کنم، در عین حال زائران باید تلاش کنند تا روز‌ها را استراحت کرده و شب‌ها پیاده روی کنند، زیرا آفتاب صبح بسیار تند، شدید و هوا گرم است بنابراین زائران شب‌ها می‌توانند مسافت بیشتری را طی کنند.

انتهای پیام /



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *