صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نماینده میرجاوه از پاسخ‌های ظریف قانع شد

۱۴ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۶:۱۰
کد خبر: ۵۵۶۰۰۶
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
نماینده میرجاوه از پاسخ‌های وزیر امور خارجه در مورد دیپلماسی پایدار با کشور‌های شرقی و جنوب شرقی قانع شد.
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ؛ سؤال علی کُرد از وزیر امور خارجه در دستور کار  امروز یکشنبه مجلس شورای اسلامی قرار گرفت.
 
متن سوال
در این سوال آمده است؛ چرا با کشورهای همسایه شرق و جنوب شرقی ایران،دیپلماسی پایدار ندارید؟
 
پس از ارائه پاسخ‌های وزیر امور خارجه، علی کُرد اعلام کرد به شرط پیگیری وضعیت دو گروگان ایران در پاکستان و همچنین پیگیری حقابه ایران از رود هیرمند در افغانستان از پاسخ‌های وزیر قانع شده است.
 
پاسخ ظریف
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه  در پاسخ به نماینده میرجاوه در صحن مجلس گفت: روابط ما با پاکستان و افغانستان روابطی استراتژیک است. شاید کمتر زمانی در تاریخ جمهوری اسلامی روابط با افغانستان، پاکستان، روسیه، ترکیه و حتی قطر به خوبی امروز باشد.
 
وی بیان داشت: بنابراین روابط ما با پاکستان دچار سردرگمی نیست. در حال حاضر مرز ایران با پاکستان امن‌ترین مرز‌ها برای این کشور است درخواست ما این است که این مرز برای ما هم امن باشد.

وزیر امورخارجه ادامه داد: در ابتدای دولت دوازدهم اعلام کردیم روابط با همسایگان ابر اولویت جمهوری اسلامی ایران است و در حال حاضر با پاکستان در سطوح متخلف از ستاد کل فرماندهی کل قوا شخص سرلشکر باقری تا حوزه سیاسی امنیتی و اقتصادی روابط خوب و گسترده‌ای داریم.
 
ظریف در ادامه درباره افسران گروگان گرفته شده در مرز‌های شرقی نیز گفت: ما در رابطه با فعالیت گروه‌های ضدانقلاب فورا با هماهنگی ستاد کل وارد می‌شویم و سفر می‌کنیم و گاهی هماهنگ می‌کنیم تا سفر نظامی انجام شود و بار‌ها در سفر‌های من معاونت ستاد کل حضور داشتند. روابط ما با ارتش پاکستان بسیار خوب است و هر بار رفتیم دیدار‌های جدی داشتیم و ارتباطات خوبی داریم.

وی ادامه داد:، اما این ارتباطات نمی‌تواند همه مشکلات را حل کند که گاهی نیاز به تلاش مشترک و برنامه‌ریزی مشترک دارد که وزارت خارجه در این حوزه تلاش می‌کند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *